- הוסף לסימניות
תבדוק עכשיואפשר להוסיף כפתור של ווליום
תודה
תבדוק עכשיואפשר להוסיף כפתור של ווליום
תודה
תודה רבה.ראשית, יישר כוח על ההשקעה הרבה!
עברתי על התגובות להימנע מלחזור על הנאמר, אוסיף מה שאני חשבתי שעברתי על האתר.
1. ישנה כותרת חדשות המוזיקה ומתחת לה כותרת השירים החדשים - ניתן לדעתי לכתוב רק את הכותרת השנייה, לגבי חדשות המוזיקה / חדשות התעשייה הייתי יוצר לשונית נפרדת למעוניינים.
2. כותרת השירים הטובים ביותר - נחווה אצלי כניסיון להשפיע על דעתי מי הכי טוב, אולי ניתן לכתוב הפופולריים ביותר.
3. אתם מבדלים את האתר בכך שהוא של מוזיקה חסידית, ב"ה ישנה מספיק מוזיקה חסידית, מדוע להכניס חפלה מזרחית?
אין לו שום בעיה עם חפלה מזרחית אך איך זה מתקשר לאתר?
כנ"ל לגבי תפילות בנוסח ספרדי - זה נהדר אבל מה הקשר לאתר?
אולי ניתן להכניס לשונית נפרדת של תפילות ואז לשים שם הקלטה של תפילות מגדולי ישראל או ללימוד נוסח ועל הדרך ניתן גם לשים ימים נוראים בנוסחים שונים.
לענ"ד צריך לדייק מי הלקוח, אם לא יהיה ניתן למצוא מחר בלשונית שירי ארץ ישראל את שלמה ארצי.
מה הייחודיות שלכם שמבדילה אתכם מן שאר השוק??
את האמת, אני לא מכיר את התחום בכלל.. אם תרצה שיפתתח ויש לך את הידע הנדרש אשמח שתעשה לי רשימה של זמרים\פייטנים כדי שאוכל להוסיףרעיון מטורף מחפש כזה דבר המון זמן ותודה לכם
אם תוסיפו גם חזנות ניגונים חסידיים ישנים בצ שנקר קרליבך דוד ורדיגר וכו' אני חושב שזה יוסיף מאוד
אני נכנס מהפלאפוןתוכל ללחוץ בבקשה על F12 ולעשות פרינט סקרין לראות את ההודעת שגיאה המתקבלת?
מדהים!שלום לכולם,
לאחר שבוע של שינויים מדהימים באתר אני אשמח להמשיך לקבל ממכם תגובות -
ברוך השם כל תגובה בין אם פה ובין אם בפרטי ממש עזרה לשדרג את האתר.
החל מהפונטים (בהתחלה היה לי קשה אבל נכנעתי להודעות של כולם, ועכשיו למפרע אני רואה כמה צדקתם..)
צבעים ועוד המון פיצ'רים...
אולי בהמשך אי"ה אעלה סיכום של העדכונים שנעשו השבוע
אשמח למי שראה (וגם למי שעדיין לא) שייתן הצצה נוספת ויחווה את דעתו.
https://www.hngn.co.il/ (לעשות ctrl+f5 כדי שהשינויים האחרונים יקלטו..)
שוב פעם תודה רבה לכולם!
בכלל לאתודה רבה.
וכשאתה לוחץ "פליי" זה גם לא מנגן? הבעיה היא שלא מנגן בכלל או שלא מנגן באופן אוטומ טי בכניסה לאתר?
יש עוד מישהו עם נייד? האם זה עובד לכם או לא?
תוכל בבקשה לעשות פרינט סקרין של הדף הזהבכלל לא
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים