התייעצות אתר בבניה למוזיקה חסידית

מצב
הנושא נעול.
עמוד ראשון לחיפוש "היכל הנגינה מוזיקה"
1743360012738.png

ממש תודה רבה לכל מי שנכנס מהלינק של גוגל (למרות שצריך לדףדף כמה דפים..)
1743414230346.png

היי,
הרבה זמן לא עדכנתי את הנושא הזה-
בינתיים עלו ערוצי פודקאסט,כמעט 200 שירים ווקאלים (למעלה מ15 שעות...), הוספנו מדור סקופים, ועוד

נשמח להמשיך לשמוע ממכם הצעות ייעול-

שלום לכולם,
לבקשת רבים עלה האלבום החדש של יידל לאתר, תהנו ותספרו לנו מה אתם חושבים. (לגולשי הנטפרי עדיין לא נפתחו כל השירים, נשמח לעזרתכם.)

ותודה רבה שוב פעם לדוד שמעלה את כל השירים החדשים במהירות... ועוסק כל הזמן בלהוסיף עוד תכנים שווים לאתר

אגב מעניין לראות איך המלחמה שיבשה לכולם את השגרת חיים, פעם רגעי השיא באתר היה בין 12 ל4 בצהריים, היום זה הפך מ4 בצהריים ל8 בערב..

לגבי החיפוש בגוגל, עוד לא כבשנו את היעד של ה-3000 אבל נשאר בערך 100 חיפושים, סומך עליכם (אגב יכול להיות שכן עברנו פשוט זה מתעדכן ביומיים איחור..)

ולמי שמתעצל -
>> חיפוש "היכל הנגינה" בגוגל <<

שלום לכולם,
לבקשת רבים עלה האלבום החדש של יידל לאתר, תהנו ותספרו לנו מה אתם חושבים. (לגולשי הנטפרי עדיין לא נפתחו כל השירים, נשמח לעזרתכם.)

ותודה רבה שוב פעם לדוד שמעלה את כל השירים החדשים במהירות... ועוסק כל הזמן בלהוסיף עוד תכנים שווים לאתר

אגב מעניין לראות איך המלחמה שיבשה לכולם את השגרת חיים, פעם רגעי השיא באתר היה בין 12 ל4 בצהריים, היום זה הפך מ4 בצהריים ל8 בערב..

לגבי החיפוש בגוגל, עוד לא כבשנו את היעד של ה-3000 אבל נשאר בערך 100 חיפושים, סומך עליכם (אגב יכול להיות שכן עברנו פשוט זה מתעדכן ביומיים איחור..)

ולמי שמתעצל -
>> חיפוש "היכל הנגינה" בגוגל <<
באמת זה המקום להודות ל-דוד שמעלה את כל התכנים הטובים באתר... ומתקן את הטעויות.
ממש ממש תודה רבה בשם כולם!
www.hngn.co.il

תודה על האתר
נעים ומועיל.

אתר יפה מאוד!

Screenshot 2025-06-18 142622.jpg

אני חושבת שיותר נכון להכניס את "נגן בהמשך" וכמה אהבו לתוך השורה הלבנה, בכל מקרה צריך רווח וגם שלא יהיה מצב שהכפתור הכחול נמצא בכל שורה במקום אחר (שקודם יהיה הכפתור ואז את כמה אהבו).

בקשה מכל מי שיש לו חסימה של יוטיוב \ קהילות

בגלל שהשירים באתר יושבים על יוטיוב אז מי שיש לו את החסימות הנ"ל לא יכול להנות מהאתר.. ניסיתי לפנות אליהם אך אני מבין שהבעיה עוד לא נפתרה (תתקנו אותי אם אני טועה)

האם מי שיש לו את החסימות הנ"ל יוכל לשלוח בקשה לנטפרי\ לקהילות שיתנו פתרון לזה כדי שעוד רבים טובים ויוכלו להנות מהאתר?

אני מניח שיש להם את האפשרות לפתוח את היוטיוב כאשר ניגשים מהאתר, רק צריך שייראו שיש ביקוש מהציבור..

ממש תודה רבה.

היי,
שינינו את דף הפתיחה בהתאם לבקשות הגולשים,

נשמח לקבל משוב כמו בפעם הקודמת.

תודה רבה

נשמח לקבל משוב כמו בפעם הקודמת.
  1. יפה
  2. תעלה את החיפוש למעלה בעמוד ותכניס חיפוש אלבומים
  3. בשירים הפופולרים תכניס מתחת לכל שיר את הלבבות כי זה מעניין לדעת ומה שהכי מואזן יהיה בצד ימין ואז בסדר יורד כמו בזמרים ופודקאסטים
  4. "במוזיקה היהודית" וגם תעשה כפתור כמו במחשב בתיקייה שיש רשימה יורדת בלי תמונות השיר או רק התמונה אז תעשה שזה יחליף מי שרוצה רק שמות קבצים ומי שרוצה אז זה יחזור לתמונות זה בשירים הפופולרים

אתר כיף ויעיל!
כזה דבר תמיד רציתי, וחיפשתי, וחפרתי ולא מצאתי...
יישר כוח גדול לכל העוסקים במלאכה!

תודה רבה לכולם על התגובות.

כעיקרון זה שינוי זמני, עזרה ראשונה, עד להעלאת עיצוב חדש עם גרפיקאים מקצועיים שיקפיץ את האתר הרבה יותר.

אגב לפי תגובות רבות שאני מקבל אני מבין שהגולשים מתייחסים לפלייליסטים בתור עובדה מוגמרת ולכן "מתלוננים" שבסופו של דבר השירים חוזרים על עצמם. במקום להוריד \ לשנות \ להוסיף על פי הטעם האישי...

ככל הנראה אני לא מצליח להעביר לגולשים שהאתר הוא דינמי.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה?

העמוד מתרענן כל הזמן על פי המידע שיש במסד נתונים. פשוט זה נשאר אותה תוצאה (:
איך יכול להיות שכל הזמן עברתי בחושך בראש הרשימה ואח"כ כל השירים אותו דבר?
לא נראה שזה משתנה בכלל....

איך יכול להיות שכל הזמן עברתי בחושך בראש הרשימה ואח"כ כל השירים אותו דבר?
לא נראה שזה משתנה בכלל....
גם אתה צודק וגם אני (:

אני אמרתי שכל הזמן לוקח את הנתונים של האתר ומחשב את מס' השמיעות ואת מס' ה"לייקים" ומחשב על פי זה את הפופולריות של השיר ומעדכן את האתר. אבל בגלל שאין שינויים דרסטיים ורב הגולשים בדרך כלל אוהבים את אותם שירים אז לכן אין שינוי בדף.

קחו לדוגמא את החמישה הראשונים - 3 הראשונים עם הכי הרבה הצבעות.
אבל "אלו ואלו" יש בו יותר הצבעות, אבל כמות הפעמים ששמעו אותם נמוך מ - "נקודות" ולכן הוא אחריו.

ברגע שיהיו שירים עם יותר השמעות \ שיצביעו להם יותר התוכן ישתנה בהתאם...

1754555465440.png

גם אתה צודק וגם אני (:

אני אמרתי שכל הזמן לוקח את הנתונים של האתר ומחשב את מס' השמיעות ואת מס' ה"לייקים" ומחשב על פי זה את הפופולריות של השיר ומעדכן את האתר. אבל בגלל שאין שינויים דרסטיים ורב הגולשים בדרך כלל אוהבים את אותם שירים אז לכן אין שינוי בדף.

קחו לדוגמא את החמישה הראשונים - 3 הראשונים עם הכי הרבה הצבעות.
אבל "אלו ואלו" יש בו יותר הצבעות, אבל כמות הפעמים ששמעו אותם נמוך מ - "נקודות" ולכן הוא אחריו.

ברגע שיהיו שירים עם יותר השמעות \ שיצביעו להם יותר התוכן ישתנה בהתאם...

צפה בקובץ המצורף 2035557
תודה על ההסבר הברור והמורחב
מאד נהנים מהאתר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.