- הוסף לסימניות
זה משנה לחישוב מבחן הכנסה.מישהו יודעצ אם אני עובדת משרה מלאה,
האם זה משנה כמה בעלי מקבל בכולל?
זה משנה לחישוב מבחן הכנסה.מישהו יודעצ אם אני עובדת משרה מלאה,
כרגע זה מצטרף למבחן הכנסה אבל אם הבעל לא עובד / לומד אין זכאותמישהו יודעצ אם אני עובדת משרה מלאה,
הכנתי, אבל טלפונית אמרו לי מ11.20 עד 11.21
למה שינו?
אין מקור, זה פשוט לא נכון.מצטרפת לשאלה:
מה המקור?
צריך לבחור 3 תלושים רצופים@תילתן
איפה ראיתם את המידע הזה?
האם ניתן לבחור 3 אקראיים בין החודשים האילו או חייבים 3 רצופים?
ושאלה הכי חשובה, אם הילד שלי(בכור) נולד במרץ 21 , עדיין אני יכולה להגיש תלושים מלפני הלידה שלו?
כרגע לדעתי שווה לחכות בסבלנות
כנל - נראה לי מעומסמה הקישור לרישום,
מביא לי שגיאה
ניתן להביא הוכחה על מקום עבודה חדש ולקבל דרגה זמנית ל3 חודשים.בלת"ק:
מה עושים עשרות או מאות של הורים
שפתחו כעת עוסק פטור/ מתכוננים לפתוח רטרואקטיבית,
הגישו או שמחכים?
מה זה אומר?בעקבות העתירה שהוגשה לבג"צ, זרוע העבודה במשרד הכלכלה החליט לדחות פעם נוספת את יישום 'גזירת המעונות' שיבטל את הסבסוד למעונות לילדי האברכים, הצעה שיזם שר האוצר אביגדור ליברמן ואמורה היתה להיכנס לתוקף עוד בתחילה השנה העברית.
העתירה שהוגשה הציגה טענות של אפלייה, אך עיקר הקושי שהוצג בפני שופטי בג"צ בדיון בשבוע שעבר, היה כי השינוי נעשה מבלי שניתן זמן להתארגן לשינויים, להם יש משמעות קריטית לתפעול המעונות.
כזכור. בעקבות ההחלטה החליטו שופטי בית המשפט העליון בשבתם כבג"צ בשבוע שעבר, להטיל צו על תנאי בפני המדינה לנמק תוך שבועיים מדוע לא ידחו את ביטול הסבסוד לתחילת השנה הבאה.
הערב (שני) דיווחה הכתבת הכלכלית של 'חדשות 12' כי המדינה מודיעה על דחייה שנייה בישום הגזירה לתחילת
השנה הלועזית, ינואר 2022, זאת "בשל קשיים משפטיים".
בחדרי חרדים
הצלחת בסוף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים