דרוש מידע אתר התמ''ת נפתח לבקשות קבלת דרגה

@לאי ללי למה ואו?
חודש 8/21 שייך לשנת הלימודים תשפ"א
(השנה ההורים הרוויחו לומדים מ9/8/21 עד 9/8/22)

שאלה:
יש כאן בעלי עוסק (פטור) שהצהירו על 0 הכנסות ועל 24 שעות שבועיות?
עבר חלק?

מסדר דרגה למעון מתחילה ועד סוף
b0799718545%gmail.com

עדיין יש עומס?
כל הזמן רושם לי תקלה בהגשת הבקשה

ארעה תקלה בשליחת הטופס, אנא נסה שנית מאוחר יותר
מספר מעקב מול מוקד הטפסים בממשל זמין : XXXXXXמומלץ לשמור מקומית את הטופס

אני הגשתי יום אחרי וכבר קיבלתי טלפון מהתמת על חוסר במסמכים (אולי אם לא היה חסר היייתי מקבלת דרגה)
יש כאן כאלו שדיווחו על עוסק פטור ללא הכנסות?

אני מנסה להכנס ל"אתר בירור דרגת זכאות"
ומתקבלת לי הודעה כזו

1639300419431.png

אני קיבלתי דרגה ביום חמישי
פחות משבועיים אחרי שהגשתי

עדיין יש עומס?
כל הזמן רושם לי תקלה בהגשת הבקשה

ארעה תקלה בשליחת הטופס, אנא נסה שנית מאוחר יותר
מספר מעקב מול מוקד הטפסים בממשל זמין : XXXXXXמומלץ לשמור מקומית את הטופס
תנסי דרך דפדפן אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה