נכתב ע"י מי;789721:הם פותחים גם את ערוץ7 (חדשות בלבד) למי שמחפש אתר חדשות.
לדעתי עדיף פי כמה אתר דתי ונקי כמעט לחלוטין, מאתר "חרדי" מלא בלשון הרע ורכילות.
חסימה שמותאמת לחסידי גור לפי הוראת האדמו"ר מגור שרק אתרים לצרכי עבודה יכולים להיות פתוחים.נכתב ע"י מיסטר;789885:מה זה נתיב גור?אם מותר לדעת?
נכתב ע"י אולפן הפקות;789897:ושמה אין לשון הרע ורכילות???????????
רק אצל החרדים?.??????
וכמו שכתוב אין אתר נקי כמעט לחלוטין
נכתב ע"י Nיכל;789816:דוקא זכורני, שבזמנו כשהתחברתי לנתיב הוא היה פתוח לי כברירת מחדל, עד שביקשתי לחסום אותו.
אולי היום זה שונה והם לא פותחים אותו מלכתחילה.
נכתב ע"י start;789708:רק מלא לשון הרע ורכילות! לא מבינה איך נתיב מאשרים את הפורומים שם..
נכתב ע"י מיה יצחקי;790377:אני לא צריכה את כל הפורמים למיניהם וגם אתרי חדשות לא מעניינים אותי בכלל
אבל בעלי רגיל לפעמים להיכנס לראות מה חדש בממשלה או בכלכלה והוא היה רוצה לקרא מדי פעם
אז פשוט רציתי לדעת מה הכי אקטואלי מהבחינות האלה
מה שכן אם האתר בסדר חבל לי שיפתחו לי אותו על חשבון מס' האתרים החודשי כי אני מעדיפה לנצל אותם לצורכי העבודה שאני זקוקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים