אתר חדשות המאושר ע"י נתיב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;789721:
הם פותחים גם את ערוץ7 (חדשות בלבד) למי שמחפש אתר חדשות.
לדעתי עדיף פי כמה אתר דתי ונקי כמעט לחלוטין, מאתר "חרדי" מלא בלשון הרע ורכילות.

ושמה אין לשון הרע ורכילות???????????
רק אצל החרדים?.??????
וכמו שכתוב אין אתר נקי כמעט לחלוטין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיסטר;789885:
מה זה נתיב גור?אם מותר לדעת?
חסימה שמותאמת לחסידי גור לפי הוראת האדמו"ר מגור שרק אתרים לצרכי עבודה יכולים להיות פתוחים.
מיועד לחסידי גור ומשמש גם כתנאי לקבלה למוסדות החינוך שלהם. (גם למי שאינו חסיד גור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;789897:
ושמה אין לשון הרע ורכילות???????????
רק אצל החרדים?.??????
וכמו שכתוב אין אתר נקי כמעט לחלוטין

שמה, מטבע הדברים, אתה פחות בעניינים, פחות מטריד אותך מי בדיוק נגד מי ומה הרכילויות האחרונות.
זה ההבדל.
חוץ מזה ששמה הפורומים חסומים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;789816:
דוקא זכורני, שבזמנו כשהתחברתי לנתיב הוא היה פתוח לי כברירת מחדל, עד שביקשתי לחסום אותו.
אולי היום זה שונה והם לא פותחים אותו מלכתחילה.

השתנו הסדרים: פפפפפוליטיקה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;789708:
רק מלא לשון הרע ורכילות! לא מבינה איך נתיב מאשרים את הפורומים שם..

יותר טוב מכל האתר הרפורמים האחרים: ככר, בחדרי, אברכים, וכולי

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה את כל הפורמים למיניהם וגם אתרי חדשות לא מעניינים אותי בכלל
אבל בעלי רגיל לפעמים להיכנס לראות מה חדש בממשלה או בכלכלה והוא היה רוצה לקרא מדי פעם
אז פשוט רציתי לדעת מה הכי אקטואלי מהבחינות האלה

מה שכן אם האתר בסדר חבל לי שיפתחו לי אותו על חשבון מס' האתרים החודשי כי אני מעדיפה לנצל אותם לצורכי העבודה שאני זקוקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;790377:
אני לא צריכה את כל הפורמים למיניהם וגם אתרי חדשות לא מעניינים אותי בכלל
אבל בעלי רגיל לפעמים להיכנס לראות מה חדש בממשלה או בכלכלה והוא היה רוצה לקרא מדי פעם
אז פשוט רציתי לדעת מה הכי אקטואלי מהבחינות האלה

מה שכן אם האתר בסדר חבל לי שיפתחו לי אותו על חשבון מס' האתרים החודשי כי אני מעדיפה לנצל אותם לצורכי העבודה שאני זקוקה

אז הנה, http://ladaat.net/
חדשות בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה