- הוסף לסימניות
אל דאגה.ומה יעשה אחד כמוני שחויב ב2 כרטיסים ואפי אחד לא הגיע אליו למייל!!
זה יגיע לך למייל בשעות הקרובות - מנסיון.
ד"א: אם עוד לא סגרת את האתר, יש אפשרות לצפות בכרטיס, ולהוריד למחשב.
אל דאגה.ומה יעשה אחד כמוני שחויב ב2 כרטיסים ואפי אחד לא הגיע אליו למייל!!
לא הצלחתי להגיע לחלונית ההזמנה כי האתר קרס בדיוק כשגמרתי להזמין..גם אצלי לא הגיע בכלל למייל, אבל בחלונית ההזמנה, נפתח קובץ עם הכרטיסים.
כמה זה שעות הקרובות ההזמנה שלי רשומה על השעה 19:12 ומאז לא הגיע כלום כמעט 3 שעותאל דאגה.
זה יגיע לך למייל בשעות הקרובות - מנסיון.
ד"א: אם עוד לא סגרת את האתר, יש אפשרות לצפות בכרטיס, ולהוריד למחשב.
גם לי קרה אותו דבר ולדעתי זה ממש פשע!לא הצלחתי להגיע לחלונית ההזמנה כי האתר קרס בדיוק כשגמרתי להזמין..
ימתין בסבלנותומה יעשה אחד כמוני שחויב ב2 כרטיסים ואפי אחד לא הגיע אליו למייל!!
אולי תלמד אותי כמה סבלנות צריך?ימתין בסבלנות
קניתי כרטיסים ביום חמישי לשעה 5 לתדהמתי אני רואה אחרי הקנייה שזה נקנה לשעה 5 בבוקר!!!
ואין שום אפשרות לבטל כמו שמעוגן בחוק!!
אם משהו יודע מה ניתן לעשות שיעדכן בכל המהירות!
תודה!
ניתן ליצור קשר עם חברת טיקצ'אק ב- *6565אכן
הטעות קרתה למאות איש ואין אפשרות ליצור קשר עם אף אחד!
אולי מישהו יודע עם מי אפשר לדבר?
מאיפה השמועה הזאתסתם שאלה
לאיפה זורם הכסף של הכרטיסים?
אם הבנתי נכון, זה לא קשור לדמי הנסיעה
רק על שהות בהר
אז?
www.prog.co.il
כנ"ל גם אני חיובתי פעמיים באשראי והגיע רק כרטיס אחד למיילגם אצלי לא הגיע בכלל למייל, אבל בחלונית ההזמנה, נפתח קובץ עם הכרטיסים.
אם כך, מעולהמאיפה השמועה הזאת
זה ממש לא נשמע
שיתנו תח"צ בחינם
ולקחת כסף על השהות
חוץ מזה שהמחירים משתנים לפי נוער/ מבוגר/זכאי
דומה להפליא לערך צבור
תגללו למטה בקובץכנ"ל גם אני חיובתי פעמיים באשראי והגיע רק כרטיס אחד למייל
מכל עיר המחיר הוא אחר ברור שהעלות זה על הנסיעה בלבד ולפי כרטיס הנסיעה ניתן להיכנס למירון וגם מי שמגיע ברכב או אוטובוס פרטי המחיר הוא רק על השאטל 10 ש''חסתם שאלה
לאיפה זורם הכסף של הכרטיסים?
אם הבנתי נכון, זה לא קשור לדמי הנסיעה
רק על שהות בהר
אז?
כן זה חמש בבוקר.אחותי קנתה כרטיס ליום רביעי בשעה 5:00 עד 12:00
היא התכוונה לחמש אחה"צ
יכול להיות שהכוונה לחמש לפנות בוקר ברביעי? זה ממש דחוף משהו יודע??
(מה פתאום שיעשו נסיעות לפנות בוקר יום לפני ההילולא)
היא לא חשבה שנסיעות מתחילות כבר יום קודם לפנות בוקר לכן היא הבינה שזה חמש אחה"צכן זה חמש בבוקר.
חמש אחה’’צ כתוב ככה 17:00
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים