דרוש מידע אתר מטורף לבגרויות, מכירים?

• הוסף לסימניות
אתר שמלמד את כל החומרים במתמטיקה אנגלית ודקדוק...
מישהו יודע אם החומר תואם לבגרויות של הסמינרים החרדים? או שזה חומר אחר.....
אשמח לדעת אם מישהי ניסתה את זה...

• הוסף לסימניות
אתר מעולה

• הוסף לסימניות
זה קורסים בחינם או בתשלום?
כי כתוב רכישה, והם פתוחים חינם.

• הוסף לסימניות
הייתי משתמש בו בקורסים בתואר
הוא מוצלח מאוד
השימוש שלי לא היה ללמידה משם כיון שמדובר בשעות ע"ג שעות של סרטונים (קצרים), הייתי משתמש בזה לחזרה לפני מבחן, יש שם אפשרות נוחה של חיפוש נושא בתוך קורס וכך רעננתי נושא שלם בסרטון אחד או שניים שכל אחד לוקח 5 דק'.

ממליץ לברר פר קורס האם זה מוצלח כי יש קורסים שהיו פחות.

• הוסף לסימניות
הייתי משתמש בו בקורסים בתואר
הוא מוצלח מאוד
השימוש שלי לא היה ללמידה משם כיון שמדובר בשעות ע"ג שעות של סרטונים (קצרים), הייתי משתמש בזה לחזרה לפני מבחן, יש שם אפשרות נוחה של חיפוש נושא בתוך קורס וכך רעננתי נושא שלם בסרטון אחד או שניים שכל אחד לוקח 5 דק'.

ממליץ לברר פר קורס האם זה מוצלח כי יש קורסים שהיו פחות.
קודם כל תודה רבה, ומי שיודע פרטים על מתמטיקה מסלול של 4 יחידות כיתה י"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה