אתר שנוצר בשביל צדק חברתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1860047:
בפעם האחרונה שאכלתי במסעדה, הזמנתי: סלט (49), דג (96), תוספת צ'יפס (17), קולה קר (14), קינוח (35), קפה (14). סה"כ יצא לי 225 שקל.

אם הייתי אוכל ארוחה דומה בבית, היה עולה לי בערך שליש.
אממה, במסעדה ישבתי בנוחות על הכיסא המרופד, חיכיתי רק 10 דקות, מלצר אדיב הגיש לי את המנה בכלים נאים, המנות היו טעימות מאוד והן כללו מרכיבים שאין אצלי בבית ובסוף לא הייתי צריך לשטוף את הכלים.

גם בבניית אתר תדמית פשוט, איש מקצוע יכול לספק ללקוח המעוניין באתר כזה, שירות רב ערך: להפיק אתר מקצועי יותר, באיכות גבוהה יותר, תוך זמן קצר יותר ממה שאדם מן השורה היה מסוגל.

כמובן ששירות כזה שווה כסף. להגדיר את זה כ"שקר גדול" ולהגיד שזה "לא בסדר", זה עוול לאנשי מקצוע ישרים והגונים שעושים מלאכתם נאמנה.

אין לי שום בעיה שאנשים יבנו לעצמם אתרים או שילמדו להשתמש בוורדפרס. אדרבא, אחת הסיבות שאני ובוני אתרים אחרים משתמשים בוורדפרס כפלטפורמה, היא בזכות נוחות וקלות השימוש ללקוח הקצה.
חלק מהרעיון הוא שאחרי מסירת האתר, הלקוח יכול להמשיך לנהל ולתחזק את האתר בכוחות עצמו, ללא תלות בבונה האתר.

לבוא לכאן ולשאול אותנו מה דעתנו על אתר שמשמיץ את העוסקים בתחום ומציג אותם באור שלילי, זה חוסר נימוס וחוסר רגישות.

אני בטוח שאתה יכול לעזור לאנשים ולהצליח בעצמך גם בלי לדרוך על אחרים בדרך.
בהצלחה.

יש משהו במה שאתה אומר לא חשבתי על זה ככה. כשכתבתע על השקר הקצנתי כי כדי להעלות משהו למודעות צריך להקצין במילים. עכשיו שאני חושב יל זה זה באמת עושה עוול לאנשי מקצוע ישרים שלא לוקחים סתם כסף.

הבעיה היא שאין הרבה אנשים כאלה. בניתי את האתר אחרי שראיתי כמה אנשים קרובים אליי הולכים לחברה שבונה להם אתר עלוב בוורדפרס ב10,000 שקל. לא יכלתי לסבול את זה.

מי שרוצה לזלזל לא מעניין אותי. אני בא לעזור לאנשים. לא אכפת לי ככ מה יגידו

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לא ליצור התנגדויות, אתה יכול לשנות טיפה את הנוסח.
סוג לכתוב:
זה לא מסובך כמו שזה נראה.
גם אתה יכול לבנות אתר.
או כאלו.

כי אני מסכימה עם אלו שפה, יש אתר ויש אתר.
ברור שניתן לבנות אתר בסיסי בלי יותר מדי התברברות, אבל מי שרוצה אתר ידידותי עם ממשק נח, עם שרות, עדיף לו לפנות למקצוענים שיתאימו לו מה שצריך.

וכך זה בכל דבר. עסק יכול לכתוב מודעה לבד, אבל אם הוא רוצה שהיא גם תמכור, הוא לוקח קופירייטר. ואפילו מי שכן בעל ידע, אבל לא רוצה לשבור את הראש כי הוא עסוק בדברים אחרים, חכם יותר מבמקום להתעסק במשהו ולעשות כמו תוכי, לתת למקצוען להתעסק עם זה ושהוא יעשה את מה שהוא טוב בזה..
(כמו שבוס לא יעשה שרותי מזכירות כי חבל לו להתקשקש על זה).

כך שעסק קטן בלי הכנסות יותר מדי, יכול לבנות לו אתר לבד. אבל עסק שמכבד את עצמו, יעדיף לתת לאנשי מקצוע שיעשו את זה הכי טוב שאפשר.

• הוסף לסימניות
מסכים.. בעז"ה אני אשנה את הנוסח בסוף השבוע.. יש למישהו עוד הערות על התוכן באתר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לקבל את הקופון של גוגל ולא שלח לי

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה ידנית ואין לי מחשב כרגע. ברגע שיהיה אתה תקבל..

• הוסף לסימניות
אם אנשים מעונינים לבנות דף נחיתה, אולי תוסיף הוראות וקישור לאתרים שאפשר להקים שם דפי נחיתה בחינם (כמו viplus ודומיו). קל מאד לעצב שם ויש שם הסברים ברורים על כל התהליך.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה.. תודה! בעז"ה אוסיף את זה שבוע הבא

• הוסף לסימניות
למה המפתחי אתרים נלחצו כאן?
שיחשבו כל האנשים שזה שקר ותרמית וכו', וינסו לבנות לבד.
נראה אותם....
יבזבזו את זמנם ומקסימום יבנו אתר בינוני ומטה.... ויראו אח"כ שהעבודה שלכם שווה באמת!

• הוסף לסימניות
או שפשוט ישלמו 10,000 שקל שאין להם כי הם עסק קטן.. לבונה אתרים מקצועי..

לרגע אני לג אומר שכין עבודה למפתחי אתרים.. אני רק אומר שיש קהל יעד מאוד גדול שיכול להסתפק בבניית אתר לבד

• הוסף לסימניות
ומי שרוצה קופון לגוגל אדוורדס, אפשר לקבל ישירות מגוגל:
http://www.google.co.il/adwords/start/?channel=gdn-ef&subid=il-iw-gdn-aw_coupons_redir

כמו תמיד, זה מוגבל לחשבונות חדשים בלבד (או בני 14 יום לכל היותר), וכדי להיות זכאי לקבל ה300 ₪, צריך לצבור חיובי פרסום בסך ₪100 תוך 31 יום מהזנת שובר הפרסום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1860597:
רעיון מעולה.. תודה! בעז"ה אוסיף את זה שבוע הבא

שים לב של viplus יש תוכנית שותפים, כך שאפשר על הדרך להרוויח עוד קצת כסף על מנת לפתח עוד דברים לתועלת האנושות.
אולי ביחד עם MAT מנטפרי תוכלו להפוך את העולם לגמרי שכל הדברים הטובים יהיו בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1860109:
אחת התגובות הכי ציניות שקראתי. לא שווה התייחסות. אתה יכול להמשיך לזלזל. מי שמתייחס בציניות סימן שאין לו משהו אמיתי להגיד.

אכן תגובה צינית בחלקה. אני אדם ציני, מה לעשות?
אני אחד האנשים האחרונים כאן בפורום שאמור לפחד או לחשוש מזה שאנשים יתחילו לבנות אתרים לבד. בנישה שלי (אפליקציות Web) - מי שלא יודע קוד אין לו מה לעשות שם, אז אני בטוח מפני לוחמי הצדק למיניהם.

ודווקא בגלל זה אני מרשה לעצמי לצחוק על מי שחושב שבגלל שהוא יודע להתקין איזה תבנית במערכת ניהול פופולרית כלשהי, הוא פיצח את עולם בניית האתרים. כן, זה מצחיק אותי. מודה.

אבל עזוב ציניות, בא תענה על השאלה שלי:
האם אתה מכיר חברה שלקחה עשרות אלפי שקלים על אתר שכל אחד יכול לבנות?

• הוסף לסימניות
נחום
תסביר להם שבשביל אקזיט של גולן טלקום (אל תהיו פראיירים..)
צריך גם להיות גאון
ולא מספיק קצת כריזמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1860848:
אכן תגובה צינית בחלקה. אני אדם ציני, מה לעשות?
אני אחד האנשים האחרונים כאן בפורום שאמור לפחד או לחשוש מזה שאנשים יתחילו לבנות אתרים לבד. בנישה שלי (אפליקציות Web) - מי שלא יודע קוד אין לו מה לעשות שם, אז אני בטוח מפני לוחמי הצדק למיניהם.

ודווקא בגלל זה אני מרשה לעצמי לצחוק על מי שחושב שבגלל שהוא יודע להתקין איזה תבנית במערכת ניהול פופולרית כלשהי, הוא פיצח את עולם בניית האתרים. כן, זה מצחיק אותי. מודה.

אבל עזוב ציניות, בא תענה על השאלה שלי:
האם אתה מכיר חברה שלקחה עשרות אלפי שקלים על אתר שכל אחד יכול לבנות?

דבר ראשון, אני אענה לך על השאלה. לא רק שאני מכיר, בגלל זה התחלתי עם כל הסיפור הזה. אבא שלי רצה לבנות אתר לעסק שלו הלך לחברה לבניית אתרים שילם להם כמה אלפים טובים ומה שהוא קיבל זה אתר וורדפרס עלוב שמבחינתו בגלל שהוא לא מבין בזה כלום היה אתר מעולה.

שם הבנתי שזה לא הגיוני המצב הזה.

בקשר לשאר הדברים.. באמת שמצטער אבל אני פשוט לא יכול לסבול אנשים ציניים. ציניות זה משהו שלוקח רעיונות גדולים ובעזרת צחוק וגיחוך הופך אותם לקטנים. זה משהו שלוקח חלום ומפוצץ אותו. לכן אני אשמח אם לא תגיב יותר לאשכול שלי אני פשוט לא יכול לסבול ציניות מצטער. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שאין כאן ויכוח. בעיקר הדברים כל אחד מסכים לשני.
נראה שאין חולק בדברים דלהלן:
  • אפשר לעשות אתר פשוט בוורדפרס לבד (בשביל זה אפשר לפתוח חשבון בכל חברת אחסון, עם אפשרות התקנה אוטומטית של וורדרפס, וזהו זה. כך שלא הצלחתי להבין מה בדיוק התגלית כאן ולמה צריך את השירות המדוברת)
  • יש אנשים שזה באמת מספיק בשבילם.
  • יש הרבה אנשים שזה לא מספיק בשבילם - הם רוצים איזה משהו קטן כמו באתר הזה, ועוד משהו קטן כמו באתר ההוא, ועוד הם רוצים שכאשר לוחצים על על תפריט 'פרשת השבוע' הגולש יגיע לפוסט האחרון בקטגוריה זו. או שמפריע להם מאוד שכאשר מעבירים את העכבר מעל התפריט, כל התפריט קופץ (כמו באתר שצוין בתחילת האשכול). הם יכולים לשבת ולבזבז המון זמן בנסיונות לעשות את זה לבד עד שיתייאשו.
  • אכן גם בין בוני האתרים יש גנבים שמנצלים את הבורות של הלקוחות (אני מכיר מישהו שלקחו ממנו 75,000 ש"ח בשביל אתר תדימתי בינוני ומטה)
  • מעולם לא שמענו על אחד מחברי הפורום שעושה סיבובים על הלקוחות שלו.
  • רוב בוני האתרים מבקשים מחירים הוגנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1861014:
דבר ראשון, אני אענה לך על השאלה. לא רק שאני מכיר, בגלל זה התחלתי עם כל הסיפור הזה. אבא שלי רצה לבנות אתר לעסק שלו הלך לחברה לבניית אתרים שילם להם כמה אלפים טובים ומה שהוא קיבל זה אתר וורדפרס עלוב שמבחינתו בגלל שהוא לא מבין בזה כלום היה אתר מעולה.

שם הבנתי שזה לא הגיוני המצב הזה.
אז התשובה שלך לשאלה שלי בעצם היא לא.
לקחת כמה אלפי שקלים בודדים על מה שלטענתך אפשר לעשות לבד, זה לגיטימי. יש פה מישהו שנתן עבודה והוא צריך להתפרנס מזה. מעבר לכך זו הונאה (ברור לי שגם זה קורה - כמו בכל תחום - אבל זה לא משקף את המצב בשוק).
מה שבעצם שומט את הקרקע מהטיעון שלך על ה"שקר הגדול". מדובר בסכומים נמוכים על עבודה באיכות נמוכה - לגיטימי לחלוטין.

נכתב ע"י buildsite;1861014:
בקשר לשאר הדברים.. באמת שמצטער אבל אני פשוט לא יכול לסבול אנשים ציניים. ציניות זה משהו שלוקח רעיונות גדולים ובעזרת צחוק וגיחוך הופך אותם לקטנים. זה משהו שלוקח חלום ומפוצץ אותו. לכן אני אשמח אם לא תגיב יותר לאשכול שלי אני פשוט לא יכול לסבול ציניות מצטער. תודה רבה!
אין לי עניין להרוס לך את המיזם, אבל בצורה שהצגת אותו אתה הפכת אנשים יקרים מהפורום כאן לנוכלים ולחלק מ"השקר הגדול".
אני אכבד את בקשתך ולא אגיב באשכול זה יותר, כל עוד הוא יתמקד במיזם שלך ולא בהכפשת אנשים מהתעשייה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזו:
כמה אתה מוכן לשלם בשביל שמקצוען יעשה לך את העבודה ולא תצטרך להתקשקש עם נושא שאתה לא מבין בו?
עסק אחד יהיה מוכן לשלם- 4000 ויקבל אתר וררדפרס בסיסי.
אחר לא יהיה מוכן לשלם. חבל על הכסף. יעשה לבד, יבזבז על זה שעות כי משהו יסתבך לו, אבל לפחות הוא חסך 4000.
עסק נוסף רוצה אתר עם תוספות, הוא יכול לנסות לעשות לבד אבל חבלז על הזמן שלו. י]פנה לפרומליין וכאלו, ישלם 15000, יקבל אתר ורדפרס או מה שלא יהיה, בלי לשבור את הראש, יקבל גרפיקאי, קופי והכל.

כלומר, טוב שיש אופציה לכל אחד. כל עסק והבחירה שלו.
מרמה? לא הייתי אומרת פה.
אלא טפשות של בעל עסק שהולך לשלם 40000 בלי לבדוק את השוק ולראות אופציות. אבל אני מניחה שגם את הדפים לעסק הוא ירכוש ב80% יותר מהמחיר.

• הוסף לסימניות
שקר יש בכל תחום, אבל, להגיד שלקחת אלפי שקלים זה שקר, זו
טעות והטעיה, ובמיוחד כשמעלים את זה לכאן, למקום עם בעלי המקצוע
ההגונים ביותר. מחיר יקר, אין פירושו שקר, השוק פתוח, כל
אחד יכול להחליט אם לקבל שירות, או לשלם עליו.

מה שנקרא אצלך אתר וורדפרס עלוב, נראה כמו משהו מסובך
למי שלא מתמצא בזה, מה גם שלשבת ו"להתלכלך" עם זה
כדי לחסוך, זה הרבה פעמים לא רק שלא חוסך, אלא מבזבז את
הזמן היקר של בעל העסק, שממילא מזדכה על ההוצאה.

• הוסף לסימניות
מקבל את הטענות. באמת לא התכוונתי ללכלך על אלה שהגונים ולוקחים מחירים הוגנים. רציתי להציף תופעה שראיתי אותה כבר כמה פעמים של רמאות בתחום הזה בגלל שזה תחום שאדם פשוט לא מבין בו וקל לעבוד עליו.

אני אשנה את המילים באתר ברגע שיהיה לי זמן לעבוד עליו. חוץ מזה שהרבה פעמים מקצינים במילים כדי להציף תופעה.

ו.. דבר אחרון לא העליתי אץ זה לפורום כדי לפגוע בבעלי מקצוע אלא כדי לקבל תגובות בונות על האתד שלי העיצוב והבנייה שלו מבחינה טכנית.. בסוף זה הגיע לדיון ארוך וכללי שאננ שמח שקרה כי הוא הבהיר לי כמה נק שלא חשבתי עליהם..

חוץ מזה עדיין מחכה לתגובות ורעיונות לאתר עצמו של דברים שצריך לשפר.. להוסיף פורום/לפרסם אתרים שבנו בהדרכת האתר נראה לכם שיעזןר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה