אתר שנוצר בשביל צדק חברתי

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה!

דבר שני אני כתבתי את הרוב הגדול של קבצי הcss חח... ו.. באמת התאמה לכל סוגי המסכים זה השלב הבא. כל שבועיים שלוש ביום שישי אני מוסיף עוד קצת לאתר.. יש גם עוד הרבה תוכן להוסיף..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1862848:
ולגבי הנגשת האתר, יש חוק שלם שאומר מה צריך להיות אפשרי ומה לא.
תבנה את זה

מסתמא לא ייקח לך יותר מ 5 דקות.

יש לך איזה קישור לחוק הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1862846:
תראה, ממש לא נעים לי לכסאח את האתר שבנית בשני ימי שישי בין הכנות לשבת ושמירה בבודקה.

בניית האתר זה חלק אחד בלבד.
לבנות כמו שכתבת כל אחד יכול.
אבל לבנות נכון צריך להיות מקצועי
אני בתחום כבר 5 שנים ועדיין מרגישה שלא מבינה בזה מספיק.
י ה CSS?

צודקת לגמרי. האתר שלי נוצר בשביל בעלי עסק שמסתפקים באתר בסיסי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1862881:
האתר שלי נוצר בשביל בעלי עסק שמסתפקים באתר בסיסי..

משפט טיפשי לגמרי.

בעלי עסק שרוצים אתר בסיסי, לא מתעסקים עם המורכבות של וורדפרס. נקודה.

יש להם פלטפורמות חינמיות, שלא דורשות להתעסק עם שרתים ודומיינים בכלל. וגם לא צריך לשלם על אכסון. (לייבסיטי, וובלי, וויקס ודומיהם). בסיסי, כבר אמרנו.

בקיצור, הבלוף הגדול של בוני האתרים (לא כולם, בלי הכללות), הם הפרסומים הבומבסטיים שבניית אתרים זהו עסק לחובבנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1862893:
משפט טיפשי לגמרי.

בעלי עסק שרוצים אתר בסיסי, לא מתעסקים עם המורכבות של וורדפרס. נקודה.

יש להם פלטפורמות חינמיות, שלא דורשות להתעסק עם שרתים ודומיינים בכלל. וגם לא צריך לשלם על אכסון. (לייבסיטי, וובלי, וויקס ודומיהם). בסיסי, כבר אמרנו.

בקיצור, הבלוף הגדול של בוני האתרים (לא כולם, בלי הכללות), הם הפרסומים הבומבסטיים שבניית אתרים זהו עסק לחובבנים.

למה אתה תוקף ככה כל הזמן אחי?

מי שרוצה אתר עם דומיין נורמלי ושיוכל לשלוט על כל העיצוב והתוכן צריך להשתמש בוורדפרס.

ואני באמת אשמח אם תעבור על כל התגובות ותקרא כמה פעמים כתבתי שבניית אתרים זה לא לחובבנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1862899:
למה אתה תוקף ככה כל הזמן אחי?

לא אני התחלתי...

תפנה את הטענות למי שהביא את הסגנון הזה לפה.

מי שרוצה אתר עם דומיין נורמלי ושיוכל לשלוט על כל העיצוב והתוכן צריך להשתמש בוורדפרס.

טעות. לך תלמד וויקס (למשל). תכתוב מדריכים בנושא.

ועוד משהו, חובבן ישלוט על העיצוב בוויקס הרבה יותר טוב מאשר בוודרפרס. בדוק.

ואני באמת אשמח אם תעבור על כל התגובות ותקרא כמה פעמים כתבתי שבניית אתרים זה לא לחובבנים

עברתי על האמירות שלך. הכל בסגנון: בניית אתרים זה לא לחובבנים, אבל חובבנים יכולים להצליח כמו מקצוענים, אם הם יקראו את המדריכים שלי.

בדיחה. לא כל כך מוצלחת. בגלל שאם תצליח לשכנע מישהו, בסוף הוא יקלל אותך על הזמן שגרמת לו לבזבז, ועל כך שהוא מרגיש כל כך לא יוצלח.

_

• הוסף לסימניות
חובבנים יכולים לבנות אתר. אבל לא כמו מקצוענים זה בדיוק מה שאמרתי.ו. אני מכיר וורדפרס אז זה מה שכתבתי עליו.

• הוסף לסימניות
אתה לא מכיר את וורדפרס.

שתי ראיות יש לי.

1. אתה ממליץ לחובבנים לנסות את המערכת לפי ההדרכות שלך. ברור שהם לא יצליחו. מה גם שהבאת תמונות של המערכת באנגלית. שמת לב לכך? האתר שלך בעברית, ואתה פונה לקהל דוברי עברית שהשפה מהווה לגביו חסם.
  2. אתה בעצמך נמנע מלהשתמש במערכת. אז אם כתיבת קוד יותר מהירה אצלך משימוש בוורדפרס, זה סימן שאתה ממש לא מכיר.

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1863003:
אתה לא מכיר את וורדפרס.

שתי ראיות יש לי.

1. אתה ממליץ לחובבנים לנסות את המערכת לפי ההדרכות שלך. ברור שהם לא יצליחו. מה גם שהבאת תמונות של המערכת באנגלית. שמת לב לכך? האתר שלך בעברית, ואתה פונה לקהל דוברי עברית שהשפה מהווה לגביו חסם.
  2. אתה בעצמך נמנע מלהשתמש במערכת. אז אם כתיבת קוד יותר מהירה אצלך משימוש בוורדפרס, זה סימן שאתה ממש לא מכיר.

_

אחי תפסיק לתקוף אתה סתם כועס. בשום שלב לא התכוונתי לפגוע.

1. אתה צודק אני אשנה את זה לעברית יותר חכם. לא חשבתי על זה כי אני רגיל לאנגלית

2. יותר נוח לי לבנות עם קוד כי ככה אני יכול לשלוט ב100% בכל מה שיש באתר שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1862881:
צודקת לגמרי. האתר שלי נוצר בשביל בעלי עסק שמסתפקים באתר בסיסי..

נראה לך שמי שאין לו שמץ בקוד יוכל לעשות את מה שאתה עשית?
הרי גם אתה עבדת על הקוד לא?

• הוסף לסימניות
אני עבדתי רק עם קוד..

אבל זה לא קשור לאתר שלי..

אני עדיין טוען שבשביל לבנות אתר בסיסי לעסק אפשר להשתמש בוורדפרס בלי ידע מוקדם.. ואני אדגיש שוב.. ברור שזה לא ברמה של אתרים שהמקצוענים פה יבנו אבל זה ברמה שמספעקה לעסק בתחילת דרכו..

• הוסף לסימניות
חברה, אולי תרגעו?
מישהו ביטל עבודה אצלכם בגלל האתר שלו?
הוא שדד מישהו מכם באמצע הלילה?
הוא איים עליכם בסכין בסימטה חשוכה?
מה קרה?
הבנאדם חשב לעזור לאנשים קטנים, פשוטי העם שיש להם זמן לשחק עם חומרים חדשים בשיטת "עשה זאת בעצמך" ולבנות לעצמם אתר פשוט מאוד, עם קצת עיצוב (שכנראה הם כן יודעים) ולתת להם הזדמנות להשיג דבר שלא פרגנו לעצמם עד עכשיו.
מה רע?
מה הוא עשה לכם?
הסברתם פעם, פעמים ושלוש שסגנון הכתיבה בוטה, והוא הבטיח לרכך.
ביקשתם שיתנצל, וגם את זה עשה,
דרשתם שיבהיר את ענין המקצועיות והמורכבות - והוא בצייתנות עשה כדבריכם.
מה עכשיו?
שיוריד את האתר?
לא נסחפתם???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1863287:
אני עבדתי רק עם קוד..

אבל זה לא קשור לאתר שלי..

אני עדיין טוען שבשביל לבנות אתר בסיסי לעסק אפשר להשתמש בוורדפרס בלי ידע מוקדם.. ואני אדגיש שוב.. ברור שזה לא ברמה של אתרים שהמקצוענים פה יבנו אבל זה ברמה שמספעקה לעסק בתחילת דרכו..

תראה, אם היית ממליץ למישהו שלא איכפת לו ממקצועיות לנסות לבד, באמת שלא הייתי מגיבה.
אבל באת פה בשם הצדק החברתי והעמדת אותנו באור של גזלנים.

אז אני שואלת - מי מבינינו מטעה את הציבור פה?
נראה לך באמת שאדם בלי רקע בקוד בכלל יכול לבנות לעצמו אתר בוורדפרס שייראה כמו זה שלך?

לא מבינה באמת למה אתה חושב שהטעיה כזו היא צדק חברתי
ובאמת שאני לא מתכוונת לפגוע בך
פשוט התחלת עם השמצת ציבור המקצוענים פה וחבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1863341:
תראה, אם היית ממליץ למישהו שלא איכפת לו ממקצועיות לנסות לבד, באמת שלא הייתי מגיבה.
אבל באת פה בשם הצדק החברתי והעמדת אותנו באור של גזלנים.

אז אני שואלת - מי מבינינו מטעה את הציבור פה?
נראה לך באמת שאדם בלי רקע בקוד בכלל יכול לבנות לעצמו אתר בוורדפרס שייראה כמו זה שלך?

לא מבינה באמת למה אתה חושב שהטעיה כזו היא צדק חברתי
ובאמת שאני לא מתכוונת לפגוע בך
פשוט התחלת עם השמצת ציבור המקצוענים פה וחבל

צודקת. חזרתי עכשיו להודעה הראשונה וראיתי שבאמת לא הייתי שם בסדר.. עוד לא הכרתי שם את האנשים שנמצאים בפורום הזה.. הייתי משנה אותה עכשיו אבל אז יאבד ההקשר של רוב הדיון..

והצדק החברתי הוא לא מופנה אליכם אלא לבוני האתרים שמרמים ולוקחים מחירים מופרזים על אתרים מאוד םשוטים שלצערי יש היום הרבה כאלה.. אני אומר שוב לא מי שהגיב פה!

ו.. באמת שאני חושב שאפשר לבנות אתר בסיסי בוורדפרס בלי ידע מוקדם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1863329:
חברה, אולי תרגעו?
מה קרה?
הבנאדם חשב לעזור לאנשים קטנים, פשוטי העם שיש להם זמן לשחק עם חומרים חדשים בשיטת "עשה זאת בעצמך" ולבנות לעצמם אתר פשוט מאוד, עם קצת עיצוב (שכנראה הם כן יודעים) ולתת להם הזדמנות להשיג דבר שלא פרגנו לעצמם עד עכשיו.
מה רע?
מה הוא עשה לכם?
מה עכשיו?
שיוריד את האתר?
לא נסחפתם???
מסכימה איתך מאד!
הבן אדם בא בנחמד
הוא בתכלס לא מאיים על אף אחד
כי כל בן יודע לזהות משהו מקצועי מרחוק
אז הוא חושב ככה.. ואנחנו חושבים אחרת
שיחשוב..

• הוסף לסימניות
לכל תוכנה ולכל מקצוע אפשר היום ללמוד ברשת אז כל אנשי מקצוע שכבר עובדים בתחום וחולקים הידע והניסיום שלהם וחוסכים זמן מלקוחות צריכים לעשות עדכון חדש למחירים שהם נותנים
ולפני כשנה כתבתי מדריך להתקנת וורדפרס על שרת אמיתי אז מעכשיו אני צריך לחלק את זה להלקוחות שלי + 10 אחוז הנחה ?

היום במקרה הראתתי לחבר שלי שאפשר להגדיר אותו חובבן בבנית אתרים [הספיק לבנות אתר במיוז ושוקל עכשיו להעביר אותו לוורדפרס] הפרופיל שלי בפרוג והתגובה שלי בדיון הזה בקצרה אמרתי לא נושא הדיון הו הגיב לי "גם אם הוא ישב על המדריכים זה יקח לו חודש ימים לבנות אתר"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1863391:
והצדק החברתי הוא לא מופנה אליכם אלא לבוני האתרים שמרמים ולוקחים מחירים מופרזים על אתרים מאוד םשוטים

הייתי ממליצה לך להמנע פה מהביטוי "מרמים".
זה מקומם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י buildsite;1858323:
אהלן,
את האתר בניתי בעקבות זה שנמאס לי כבר מהשקר הגדול שנוצר בתחום של בניית אתרים.. חברות לוקחות עשרות אלפי שקלים על אתר בוורדפרס שכל אחד יכול לבנות לעצמו וזה פשוט לא בסדר..

נכתב ע"י buildsite;1859336:
אם אני אלך איתך עם המשל על המסעדות.. זה כמו שאדם בכלל רצה להזמין חביתה ומוכרים לו מנות גורמה באלפי שקלים..

אתרי האינטרנט ש70% מהאנשים רוצים הם אתרים פשוטים יותר בסגנון של דף נחיתה לעסק שלהם מאשר אתר מורכב עם מערכות מורכבות.. לכן אני אומר שהם יכולים לבנות את זה לבד..

נכתב ע"י buildsite;1860120:
כשכתבתי על השקר הקצנתי כי כדי להעלות משהו למודעות צריך להקצין במילים. עכשיו שאני חושב על זה זה באמת עושה עוול לאנשי מקצוע ישרים שלא לוקחים סתם כסף.

הבעיה היא שאין הרבה אנשים כאלה. בניתי את האתר אחרי שראיתי כמה אנשים קרובים אליי הולכים לחברה שבונה להם אתר עלוב בוורדפרס ב10,000 שקל. לא יכלתי לסבול את זה.

נכתב ע"י buildsite;1860611:
לרגע אני לא אומר שאין עבודה למפתחי אתרים.. אני רק אומר שיש קהל יעד מאוד גדול שיכול להסתפק בבניית אתר לבד

נכתב ע"י buildsite;1861014:
אבא שלי רצה לבנות אתר לעסק שלו הלך לחברה לבניית אתרים שילם להם כמה אלפים טובים ומה שהוא קיבל זה אתר וורדפרס עלוב שמבחינתו בגלל שהוא לא מבין בזה כלום היה אתר מעולה.

שם הבנתי שזה לא הגיוני המצב הזה.

נכתב ע"י buildsite;1861721:
מקבל את הטענות. באמת לא התכוונתי ללכלך על אלה שהגונים ולוקחים מחירים הוגנים. רציתי להציף תופעה שראיתי אותה כבר כמה פעמים של רמאות בתחום הזה בגלל שזה תחום שאדם פשוט לא מבין בו וקל לעבוד עליו.

נכתב ע"י buildsite;1862442:
וורדפרס הוא פיתרון להרבה מאוד אנשים.. מי שאומר שלא סתם אומר.

ו.. עובדה שאפשר להקים יופי של אתרים בכמעט חינם.. זה לא אתרים מושלמים אבל זה מספיק להרבה אנשים. ולכל בוני האתרים שמשחקים אותה כאילו יש איזה סוד מטורף שרק הם יודעים.. תרגעו.. זה באמת לא כזה מסובך... ואני יודעhtml.css.js.php.c#. ועוד..

נכתב ע"י buildsite;1862792:
אני אכתוב את זה פעם אחרונה ומבחינתי אפשר לנעול אחרי זה כי אני מרגיש שהדיון חוזר על עצמו.

לא מפריע לי שמרוויחים מבניית אתרים. מפריע לי שמרוויחים יותר ממה שזה באמת שווה ושמוכרים לצרכן משהו שהוא לא באמת צריך כי הוא לא מבין בזה כלום. כמובן שמי שרוצה אתר מאוד מקצועי או עם מערכות מורכבות יפנה לבונה מומחה וישלם לו כמה שצריך.

כל מה שבאתי לחדש זה שיש גם אופציה למישמוכן להסתפק באתר פשוט לבנות לעצמו א. האתר יחסית בקלות. זה הכל. לא באתי להוריד אף אחד ולא שום דבר.

בלי קשר לא באתי לשלול את כל בוני האתרים אלא את אלה שמרמים. בפורום הזה אני מאמין שכולם אמינים ומקצוענים ולא לוקחים סתם כסף.

נכתב ע"י buildsite;1863391:
צודקת. חזרתי עכשיו להודעה הראשונה וראיתי שבאמת לא הייתי שם בסדר.. עוד לא הכרתי שם את האנשים שנמצאים בפורום הזה.. הייתי משנה אותה עכשיו אבל אז יאבד ההקשר של רוב הדיון..

והצדק החברתי הוא לא מופנה אליכם אלא לבוני האתרים שמרמים ולוקחים מחירים מופרזים על אתרים מאוד פשוטים שלצערי יש היום הרבה כאלה.. אני אומר שוב לא מי שהגיב פה!

ו.. באמת שאני חושב שאפשר לבנות אתר בסיסי בוורדפרס בלי ידע מוקדם

אתה פוגע, מבקש סליחה, מביע חרטה, ותוך כדי פוגע שוב.

זה מזכיר לי סיפור מהתקופה שבה לימדתי בכיתה ה'.

הגיע אלי ילד בוכה. כי חברו כינהו בכינוי גנאי. ביררתי את הדבר, והתברר שהבוכה שאל את המכנה מה הוא חושב עליו, אז הוא ענה לו. הסברתי לו מה זה טקט, וביקשתי ממנו להתנצל.

נוסח ההתנצלות היה כזה: אני מבקש סליחה שאני חושב שאתה משוגע.

_

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1863329:
חברה, אולי תרגעו?
מה קרה?
מה רע?
מה הוא עשה לכם?
מה עכשיו?
שיוריד את האתר?
לא נסחפתם???

תרחיש דמיוני בברחוב רבי עקיבא בבני ברק ובמלכי ישראל בירושלים במקביל נפתחים אחת לאחת עשרות דוכנים של צדק חברתילמסירה חינם מצלמות הכי מתקדמים עם הבטחה ללמד שחייה בהתכבות
ככל שהתרחיש הזה מעלה חיוך האשכול הזה אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק פתח דיון כאן לכאורה על העושק הגדול של בוני אתרים ועל התמורה הנבזית שהם מספקים
מנסים להסביר לו שאתר הוא לא רק מוצר חינמי שעושים עליו קופה אלא במחיר גם כולל שירות איפיון עיצוב וכו העובדה הזאת הופך אצלו לסוד שבוני אתרים מפחדים לגלות

אין כאן איום ואין כאן רע ואין ביטול קיים בשוק אנשים שמבינים שכדי לקבל אתר מותאם אישי ומקצועי משתלם לפנות לאיש מקצוע שיעשה לך את כל העבודה ולא להתחיל לגדל עגבניות בגינה במקום לקנות בסופר
לבנות אתרים באופן עצמאי דרך מדריכים זה דבר נחמד כמו שלכל דבר יש מדריכים להפוך את זה למציל עני ואביון מגוזלו זה בקומם כי בסופו של דבר אתר סטרדנטי לא יצא מאתר ראשון שבונים

• הוסף לסימניות
לדעתי. התקפתם אותו יותר מידי.

אם אתם מרגישים שאתם החברות הרמאיות שעליהם הוא דיבר. אז הבעיה היא בתחושה שלכם.

אני חושב שזה יפה ונחמד שבן אדם משקיע מזמנו לתת לסביבה. וצריך להעריך אותו על ככה.

במקרה הזה הוא מספר שהוא נתקל במקרה שרימו את אבא שלו. ולכן הוא רוצה לתקן את העוול מבחינתו. וזה בסדר גמור.

אם בן אדם רוצה להקים בלוג משלו. זה דווקא מאוד נחמד לפתוח וורדפס ולשחק עם המערכת ולהקים בלוג. לא חייבים את כל הבאלגן המקצועי. לא תמיד אנשים פותחים אתרים רק בשביל העסק. לפעמים זה סתם בשביל ההובי ובשביל הכיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה