שמעון וציפי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידה איזה אתר AI הכי טובה ליצירת תמונות
בפרט תמונות של דמויות יהודיות,
תודה מראש!
תודה מראש!
gpt, מוגבל ל4 תמונות ביום, האתר הטוב ביותר בעולם ליצירת תמונות יהודיות ריאליסטיותאשמח לקבל מידה איזה אתר AI הכי טובה ליצירת תמונות
תודה מראש!
תביאי את התמונה לgpt ותגידי לו שיצור לך תמונה כזאת בדיוק אבל בסצנה שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר וכו'משהי יכולה לעזור לי?
יצרתי תמונה עם 2 אנשים ברקע שאהבתי מסתכלים לצמחיה והתמונה מעולה לי, עכשיו אני צריכה את אותה תמונה בדיוק רק שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר ואני לא מצליחה,
איך עושים סדרת תמונות זהות אבל עם הבעה שונה או תנוחה שונה?
מי שתוכל לעזור לי, להגיד לי באיזה מחולל, איזה פריסט, איך עושים אני אודה לה מאוד מאוד,
התמונה נוצרה בלאונרדו.
gemini הוא יותר דפוק בתמונות!gpt, מוגבל ל4 תמונות ביום, האתר הטוב ביותר בעולם ליצירת תמונות יהודיות ריאליסטיות
sora, שייך לgpt, מוגבל ל8 תמונות ביום
gemini, ללא הגבלה כלל, יוצר תמונות יהודיות אמיתיות ללא אנטישמיות... (כדי לראות את התמונות בנטפרי צריך להעתיק את הקישור ולפתוח ברכטיסייה חדשה או באנונימי)
לדעתי הם האתרים הטובים בעולם ליצירת תמונות
יש לך קישור? ואיך זה? מעלים את התמונה ואומרים לו את מה שכתבת והוא פשוט עושה כמצוותי? זה ממש מפליא לעשות אם כן....תביאי את התמונה לgpt ותגידי לו שיצור לך תמונה כזאת בדיוק אבל בסצנה שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר וכו'
לא רואה שם אפשרות להעלות תמונה שיצור כמוה ורק ישנה דברים ספציפייםקישור
צריך ללחוץ על Create image ולומר לו בפירוט מה רוצים צריך להדגיש לו שישמור על התמונה המקורית
בד''כ כלל זה יוצא טוב
צפה בקובץ המצורף 1959468
במקש הפלוס בצד שמאללא רואה שם אפשרות להעלות תמונה שיצור כמוה ורק ישנה דברים ספציפיים
בנטפרי לא מצליח לראות את התמונהgpt, מוגבל ל4 תמונות ביום, האתר הטוב ביותר בעולם ליצירת תמונות יהודיות ריאליסטיות
sora, שייך לgpt, מוגבל ל8 תמונות ביום
gemini, ללא הגבלה כלל, יוצר תמונות יהודיות אמיתיות ללא אנטישמיות... (כדי לראות את התמונות בנטפרי צריך להעתיק את הקישור ולפתוח ברכטיסייה חדשה או באנונימי)
לדעתי הם האתרים הטובים בעולם ליצירת תמונות
צריך לשתף את השיחה ולפתוח בחלון חדשבנטפרי לא מצליח לראות את התמונה
"לא נבדק בגלל סיבה טכנית"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //