עזרה אתר AI ליצירת תמונות

• הוסף לסימניות
נייט קפה מוגל גוגל
לא יודע אם הוא הכי טוב אבל הוא טוב

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידה איזה אתר AI הכי טובה ליצירת תמונות
בפרט תמונות של דמויות יהודיות,
תודה מראש!
gpt, מוגבל ל4 תמונות ביום, האתר הטוב ביותר בעולם ליצירת תמונות יהודיות ריאליסטיות
sora, שייך לgpt, מוגבל ל8 תמונות ביום
gemini, ללא הגבלה כלל, יוצר תמונות יהודיות אמיתיות ללא אנטישמיות... (כדי לראות את התמונות בנטפרי צריך להעתיק את הקישור ולפתוח ברכטיסייה חדשה או באנונימי)
לדעתי הם האתרים הטובים בעולם ליצירת תמונות

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לעזור לי?
יצרתי תמונה עם 2 אנשים ברקע שאהבתי מסתכלים לצמחיה והתמונה מעולה לי, עכשיו אני צריכה את אותה תמונה בדיוק רק שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר ואני לא מצליחה,
איך עושים סדרת תמונות זהות אבל עם הבעה שונה או תנוחה שונה?
מי שתוכל לעזור לי, להגיד לי באיזה מחולל, איזה פריסט, איך עושים אני אודה לה מאוד מאוד,
התמונה נוצרה בלאונרדו.

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לעזור לי?
יצרתי תמונה עם 2 אנשים ברקע שאהבתי מסתכלים לצמחיה והתמונה מעולה לי, עכשיו אני צריכה את אותה תמונה בדיוק רק שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר ואני לא מצליחה,
איך עושים סדרת תמונות זהות אבל עם הבעה שונה או תנוחה שונה?
מי שתוכל לעזור לי, להגיד לי באיזה מחולל, איזה פריסט, איך עושים אני אודה לה מאוד מאוד,
התמונה נוצרה בלאונרדו.
תביאי את התמונה לgpt ותגידי לו שיצור לך תמונה כזאת בדיוק אבל בסצנה שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר וכו'

• הוסף לסימניות
gpt, מוגבל ל4 תמונות ביום, האתר הטוב ביותר בעולם ליצירת תמונות יהודיות ריאליסטיות
gemini, ללא הגבלה כלל, יוצר תמונות יהודיות אמיתיות ללא אנטישמיות... (כדי לראות את התמונות בנטפרי צריך להעתיק את הקישור ולפתוח ברכטיסייה חדשה או באנונימי)
gemini הוא יותר דפוק בתמונות!

• הוסף לסימניות
תביאי את התמונה לgpt ותגידי לו שיצור לך תמונה כזאת בדיוק אבל בסצנה שאחד האנשים מסתכל על משהו אחר וכו'
יש לך קישור? ואיך זה? מעלים את התמונה ואומרים לו את מה שכתבת והוא פשוט עושה כמצוותי? זה ממש מפליא לעשות אם כן....

• הוסף לסימניות
יש לך קישור? ואיך זה? מעלים את התמונה ואומרים לו את מה שכתבת והוא פשוט עושה כמצוותי? זה ממש מפליא לעשות אם כן....
קישור
צריך ללחוץ על Create image ולומר לו בפירוט מה רוצים צריך להדגיש לו שישמור על התמונה המקורית
בד''כ כלל זה יוצא טוב

000.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בנטפרי לא מצליח לראות את התמונה
"לא נבדק בגלל סיבה טכנית"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה