דרוש מידע את הכסף חזרה!!! ואם לא - - -

והסיפור שלי:
שידרגנו מטבח קבלן באחת החברות הגדולות.
קיבלנו לכתחילא הרבה שידרוגים מהקבלן (מדובר בדירת יוקרה) אבל רצינו אקסטרה.
שילמנו על ממש מעט שידרגים 24,000 ש"ח!!! שחברה שלי עשתה מטבח בסכום הזה אצל נגר פרטי ואחרי זיכוי קבלן שילמה רק 14,000 ש"ח!!!

הבעיה העיקרית בחברות האלו שהם לא נותנים לך פירוט על מה המחיר.

בקיצור בהתחלה עשינו אי במטבח ולפני שזה ירד לתכנון סופי ישבנו איתם שוב ובגלל סיבה שלא קשורה למטבח ולא קשורה למחיר החלטנו להוריד אותו.

אנחנו יושבים ושואלים אותה כמה עלה האי- אז היא אומרת 2,000 ש"ח (אי ענק עם מלא מגירות למטה) אני אומרת לה תבטלי.

היא מתפלאת ואומרת לי מה בשביל 2,000 שח את מבטלת אי.
אני אומרת לה זה לא קשור למחיר.
היא שותקת... אחרי 10 דקות כשאנחנו באים לשלם את יתרת החוב הסופי היא אומרת לי יאוו סליחה האי עולה 7,000 ש"ח.

אין אמינות!!!
היא היתה בטוחה שאני מבטלת בגלל נושא כספי אז היא ניסתה להמעיט במחיר בכדי שלא נבטל.

הקיצר על האי הזה היה אמור להיות שיש ענק שגם בו חסכנו עוד כ- 7,000 ש"ח!!!

אני עכשיו בסרט עם חברת שיש.
הם התקינו לי בחלק מהשיש לדעתי שיש מדגם אחר.(קלקטה עם נימים - אטלס פאלן 8001) ובחלק ענק של השיש יש פלטה לבנה בלי נימים בכלל!! ולדעתי גם הפלטה יותר בז מהשאר שהוא יותר לבן.

לא מוכנים לחלף לי. הם יקבלו תביעה ממני אם זה לא יוחלף.

עם חברת המטבחים היה לי עוד סיפור ענק שהם עשו לי רווח בין הקיר לארונות של 30 ס"מ בשל טעות במדידות ולא הסכימו להחליף יחידה.

הם הסכימו להחליף אבל בתוספת של 3,000 ש"ח!!!
אחרי מלחמות זה הוחלף ללא תוספת מחיר.

אם אתם לא רוצים לכתוב פה במפורש את השם של החברה, אשמח אם תשימו פה לינקים לאשכולות.
גם אנחנו לפני מטבח ולא רוצה ליפול
תודה!

אם אתם לא רוצים לכתוב פה במפורש את השם של החברה, אשמח אם תשימו פה לינקים לאשכולות.
גם אנחנו לפני מטבח ולא רוצה ליפול
תודה!
תעשי חיפוש בפורום
קבוצת רכישה מטבחים
רמז
מתחיל ב א' נגמר ב ר'

יש חברת מטבחים שיש עליה רק המלצות ?
כי אני רואה שכמעט על כל חברה שמוזכרת ויש לה המלצות טובות
תמיד יש אחד שהסתבך איתם
כנראה שכשהכל הולך כשורה - הכל בסדר, אבל כשמשהו מסתבך אצלם הם לא לוקחים אחריות

שואל בתום: למה צריך חברת מטבחים?
שיפצתי לפני כעשרה חודשים, קיבלתי מהמעצבת המלצה על נגר אלמוני מפתח תקווה שעשה לנו מטבח יפהפה מחומרים מעולים במחיר יחסית זול.
היה פעם אחת למדידות, פעם אחת להתקנה ויותר לא ראיתי אותו בחיים, כי עברו תשעה חודשים והכל מושלם! התקנה מושלמת, הכל יציב וחזק, פרזול של בלום ברמה גבוהה, ידיות אינטגרליות, סגירה של טאצ' בארונות, לא עזב את הבית בלי שהכל היה מותקן מושלם. עמד בזמנים, היה נוח עם התשלומים, הכל הלך חלק.

שואל בתום: למה צריך חברת מטבחים?
שיפצתי לפני כעשרה חודשים, קיבלתי מהמעצבת המלצה על נגר אלמוני מפתח תקווה שעשה לנו מטבח יפהפה מחומרים מעולים במחיר יחסית זול.
היה פעם אחת למדידות, פעם אחת להתקנה ויותר לא ראיתי אותו בחיים, כי עברו תשעה חודשים והכל מושלם! התקנה מושלמת, הכל יציב וחזק, פרזול של בלום ברמה גבוהה, ידיות אינטגרליות, סגירה של טאצ' בארונות, לא עזב את הבית בלי שהכל היה מותקן מושלם. עמד בזמנים, היה נוח עם התשלומים, הכל הלך חלק.
בד"כ נגר פרטי זה מחיר כפול

בד"כ נגר פרטי זה מחיר כפול
ממש אבל ממש לא נכון!
מבירור עמוק שעשיתי הרבה מאוד נגרים בשורה תחתונה יוצא יותר זול
אלא מאי, כל החברות של המטבחים צריכות לממן משרד מכירות יוקרתי והמון עובדים אז המחיר הוא בהתאם.
להבדיל מנגר פרטי שברוך המקרים יש לו איזה מחסן מוזנח ומלא בהמון פריטים שלא משכנעים מי יודע מה...
ההבדל בנראות בין החברות לנגרים זועק לשמיים!, וכמובן שזה גורם הרבה יותר מהר לסגור עסקה..

חבר עשה ממש לאחרונה מטבח
אצל רפפורט מטבחים (אברהם, מביתר)
(הם בונים הכול, לא רק מטבחים)
היה ממש ממש מרוצה!
וממליץ בחום :)
לא יקר, אחריות, פיקוח יומי, אמינות, שירות.
נ.ב.
אל תאמינו לניק אנונימי, תבררו.
והעיקר שיהיה הרבה הצלחה וס"ד

אני יכול לצרף רק את הנסיון שלי.
גם אנחנו לפני שנה + היינו לפני שיפוץ מטבח (כחלק משיפוץ ביתי), וקבלנו כל מיני המלצות על כל מיני קבוצות רכישה וחברות טובות וכדומה.
ישבנו עם כמה וראינו את המחירים שלהם, ואז קבלנו עצה טובה לבדוק גם אצל נגר.
ישבנו עם נגר מקצועי שהיה עליו כמה המלצות וקבלנו ממנו הצעת מחיר הרבה יותר זולה ועם אפשרות למידות שלנו, ולא כל החברות שהיינו צריכים להיצמד לסטנדרט.
למעשה קבלנו מטבח מעולה עם המון תוספות (קרוב ל50K), שעם חברת מטבחים זה היה מגיע ל70 +.
הנגר היה הכי אנושי שיכול להיות עם לוח תשלומים נוח, והתקנה בדיוק בזמן שרצינו (דחינו כמה פעמים ברגע האחרון בגלל שהשיפוץ עוד לא נגמר), והוא חזר אלינו פעמיים בגלל דברים קטנים שהוא שכח.
היינו כאלו מרוצים שהזמנו ממנו גם ארון שינה (יותר מכפול במחיר ביחס לארון שנקנה בחנות).
ועדיין על כל שאלה שיש לנו הוא זמין בטלפון, ואמר לנו מפורש שיגיע כמה פעמים שהוא צריך אפילו אחרי כמה שנים, כי הוא נותן אחריות ל30 שנה.

החסרון היחיד היה, שלא היה לו חנות יפה וגם לא היה לו מסך גדול להראות לנו את דלתות המטבח נפתחות ונסגרות...

אל תסמכו עלי אלא תבררו בעצמכם על נגר מקצועי, אנושי (הכי חשוב), רגוע, וזמין (גם מאוד חשוב), ותבקשו הצעת מחיר, ולא תבינו למה יש עדיין אנשים שהולכים לכל החברות האלו שהשירות שלהם נורא, ומחייבים אתכם להיצמד למידות ולמחירים שלהם.

אני יכול לצרף רק את הנסיון שלי.
גם אנחנו לפני שנה + היינו לפני שיפוץ מטבח (כחלק משיפוץ ביתי), וקבלנו כל מיני המלצות על כל מיני קבוצות רכישה וחברות טובות וכדומה.
ישבנו עם כמה וראינו את המחירים שלהם, ואז קבלנו עצה טובה לבדוק גם אצל נגר.
ישבנו עם נגר מקצועי שהיה עליו כמה המלצות וקבלנו ממנו הצעת מחיר הרבה יותר זולה ועם אפשרות למידות שלנו, ולא כל החברות שהיינו צריכים להיצמד לסטנדרט.
למעשה קבלנו מטבח מעולה עם המון תוספות (קרוב ל50K), שעם חברת מטבחים זה היה מגיע ל70 +.
הנגר היה הכי אנושי שיכול להיות עם לוח תשלומים נוח, והתקנה בדיוק בזמן שרצינו (דחינו כמה פעמים ברגע האחרון בגלל שהשיפוץ עוד לא נגמר), והוא חזר אלינו פעמיים בגלל דברים קטנים שהוא שכח.
היינו כאלו מרוצים שהזמנו ממנו גם ארון שינה (יותר מכפול במחיר ביחס לארון שנקנה בחנות).
ועדיין על כל שאלה שיש לנו הוא זמין בטלפון, ואמר לנו מפורש שיגיע כמה פעמים שהוא צריך אפילו אחרי כמה שנים, כי הוא נותן אחריות ל30 שנה.

החסרון היחיד היה, שלא היה לו חנות יפה וגם לא היה לו מסך גדול להראות לנו את דלתות המטבח נפתחות ונסגרות...

אל תסמכו עלי אלא תבררו בעצמכם על נגר מקצועי, אנושי (הכי חשוב), רגוע, וזמין (גם מאוד חשוב), ותבקשו הצעת מחיר, ולא תבינו למה יש עדיין אנשים שהולכים לכל החברות האלו שהשירות שלהם נורא, ומחייבים אתכם להיצמד למידות ולמחירים שלהם.
אשמח לשמוע מי זה, אפשרי בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת