כללי את מי אני הולך לפגוש ביום ג' בקורס בניית אתרים?

• הוסף לסימניות
נעמה אני לא מסכימה איתך שזה 2 אונות נפרדות

אני באתי מרקע של תכנות ומתמטיקה ברמה די גבוהה (למדתי הנדסאים) ועכשיו בפרוג מסיימת את הקורס המדובר ואני רואה שאני די מסתדרת עם העיצוב וגם נמשכת לזה ..
מה שכן נכון שעדיף להתמקצע במשהו אחד או תכנות האתר או עיצובו כדי לקבל תוצאות טובות יותר כמו בכל מקצוע בעולם. אבל אין סתירה במוח בין החלק של העיצוב לחלק של התכנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;722064:
אני באתי מרקע של תכנות ומתמטיקה ברמה די גבוהה (למדתי הנדסאים) ועכשיו בפרוג מסיימת את הקורס המדובר ואני רואה שאני די מסתדרת עם העיצוב וגם נמשכת לזה ..
מה שכן נכון שעדיף להתמקצע במשהו אחד או תכנות האתר או עיצובו כדי לקבל תוצאות טובות יותר כמו בכל מקצוע בעולם. אבל אין סתירה במוח בין החלק של העיצוב לחלק של התכנות.

זה שזה אונות נפרדות זה לא אני אמרתי.
תגגלי "אונה ימנית ואונה שמאלית במוח" ותמצאי המון חומר בנושא.

בכל אופן תמיד יש יחידי סגולה ש-2 האונות חזקות אצלם באותה מידה.
כמו שיש יחידי סגולה שיכולים לכתוב באותה מידה ביד ימין וביד שמאל.
אבל לא הייתי מסיקה מזה מסקנות לכלל האוכלוסיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;721791:
נתן, אם בעלי מצטרף, אתה מתייחס אליו יפה... ברור לך!
אצעק על כולם באופן שווה.

נכתב ע"י naamah;722092:
זה שזה אונות נפרדות זה לא אני אמרתי.
תגגלי "אונה ימנית ואונה שמאלית במוח" ותמצאי המון חומר בנושא.
אפשר להשקיע בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושית;721791:
נא לענות בהקדם, הבנתי שהמסלול מתחיל כבר ממש בימים אלו.

הקורס מתחיל היום בערב 18:30, מגדלי שקל בני ברק.
שיבוא. כנראה חיים יסכים שייכנס לשיעור הראשון, ויראה אם זה מתאים לו.

• הוסף לסימניות
היה שיעור מעניין מאד.

נשמע מבטיח.

שיהיה בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני כרגע באמצע קורס שכזה בפרוג,
יש בעיה אחת בקורס- התיכנות שלומדים הוא ברמה בסיסית ביותר עד נגיעה קטנה , אפילו בפלאש לא למדנו יותר מדי על התיכנות,
וגם בעיצוב רק נוגעים ולא לימוד ממש, יש לנו 6 שיעורי עיצוב כרגע והכל על עבודה מעשית ומי שאין לה זמן (יום-יומיים בשבוע) להכין ש,ב, אין לה מה לעשות בשיעור כי רק עוברים על מה שהבנות הכינו, זה מבאס מאוד כי אני מרגישה חסרה מכאן ומכאן ובעצם יצאתי ללא ידע משמעותי בתיכנות וללא ידע משמעותי בעיצוב אתרים, והיה ראוי לפרט יותר בפגישה הראשונה כשנרשמתי לקורס שזאת רק נגיעה בתחום כי ככה כל מרצה מתרץ את עצמו עכשיו,
מרצים אלופים מנהל אדיב ביותר, לא הייתי מתנגדת ללמוד עוד על העיצוב או להתמקצע בתיכנות יותר ולשלם יותר, רק תנו אפשרות שכזאת ושתהיה שווה,
שיהיה בהצלחה, ובכל אופן אין על פרוג בהרבה מובנים .
ממליצה למי שזה כן יתאים...

• הוסף לסימניות
עיקר ההתמקצעות בא עם הנסיון יום יומי הן בשיעורי בית והן בנסיון עם לקוחות, בקורס נותנים לך את הכלים להתמקצע.

וציטוט מאשכול סמוך
נכתב ע"י מנדי ו;722447:
עצתי לך ולכל החברים המתחילים היא אחת:
ש י ע ו ר י - ב י ת
לא יעזור שתגיעו ל1000 שייעורים אם לא תתרגלו לא תדעו!!!!!!!!!!!
תשאלו את כל בוגרי פרוג

• הוסף לסימניות
הבעיה שנותנים שיעורי בית ללא שום לימוד לפני כן איך לבצע אותם וללא כללי הכוונה וכו', והשיעור מתנהל בצורה שהמרצה עוברת בת בת ויש דיון על שיעורי הבית במשך כל השיעור ולשיעור הבא צריך להתקדם במשהו שאין לי מושג איך עושים אותו כי לא הייתה הכוונה.

• הוסף לסימניות
חלק מהלימודים הוא, לשמוע ביקורת על העבודות שנעשו תוך כדי הלימודים.

• הוסף לסימניות
היה שיעור פתיחה טוב.
ולידידי שפספס את השיעור בגלל הבוס שלא שחרר אותו, אל דאגה.
תבוא שבוע הבא ותשלים כבר תוך כדי.

• הוסף לסימניות
תחום מעניין ביותר.
בהצלחה לכולם :)

אם כבר.. מה אם איזה כנס קידום אתרים? יש הרבה מה לדון ולשמוע, אולי כאן בפרוג מישהו ירים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;722639:
היה שיעור פתיחה טוב.
ולידידי שפספס את השיעור בגלל הבוס שלא שחרר אותו, אל דאגה.
תבוא שבוע הבא ותשלים כבר תוך כדי.

:)
בל"נ

(חסר לך שלא תשלים לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י art graphik;722599:
הבעיה שנותנים שיעורי בית ללא שום לימוד לפני כן איך לבצע אותם וללא כללי הכוונה וכו', והשיעור מתנהל בצורה שהמרצה עוברת בת בת ויש דיון על שיעורי הבית במשך כל השיעור ולשיעור הבא צריך להתקדם במשהו שאין לי מושג איך עושים אותו כי לא הייתה הכוונה.
אם יש לך הערות על צורת השיעור או ההספקים שלו או כל דבר אחר
אני ממש ממש ממליץ לך לדבר על זה עם חיים בסך הכללי הוא מאוד מעוניין שיבוא ויספרו לו מה אפשר לשפר אצל מרצה מסויים וכו'.
ולשאר התלמידים כשחיים שואל איך בקורס אין עניין להיות נחמדים ולהגיד שהכל טוב, אם לא תספרו לו את הקושי שלכם או כל מיני דברים אחרים שלא מסתדרים לכם עם המרצה/תלימדים/כיתה/מחשבים/תוכנה/ (כל דבר אחר שתשימו פה) גם פתרון לא לא יהיה
וכשחיים שואל איך הואלך הוא מתצכוון לשמוע ביקורת (אין לכם מושג כמה הוא יודא לכם)

• הוסף לסימניות
אם דיברנו על האונות הנפרדות של המוח...

קבצים מצורפים

• image002.jpg
    KB 211.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;722762:
:)
בל"נ

(חסר לך שלא תשלים לי)

אליעזר, לא ידעתי שגם אתה מצטרף.

אל דאגה, אני ישלים לך, כתבתי ראשי פרקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;722804:
אם דיברנו על האונות הנפרדות של המוח...
זה נראה שאת מנסה מאוד לשכנע שאי אפשר להתמקצע בשניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;723198:
זה נראה שאת מנסה מאוד לשכנע שאי אפשר להתמקצע בשניהם.

אני באמת חושבת ככה.
אבל את העבודה הזו הבאתי כי היא מדהימה בעיניי מבחינה גרפית, לא משום סיבה אחרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;723208:
אני באמת חושבת ככה.
אבל את העבודה הזו הבאתי כי היא מדהימה בעיניי מבחינה גרפית, לא משום סיבה אחרת...

המרצדס גם חכמה וגם מרגשת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;723247:
המרצדס גם חכמה וגם מרגשת...

זה כי עבדו עליה אנשים משני הסוגים :)
ראה מאמרו של נוחעם שמחלק את משרד הפרסום לסוגי אישיויות (פרסונליטיז בלע"ז) שונים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה