נכתב ע"י ונתנו10;720603:אין עוד מישהו כאן מהוותיקים, שהפנים שזה הדבר הבא, כי עיצוב גרפי זה פאסה?
תודה.נכתב ע"י naamah;720631:אוי ווי זמיר גיוועלד
עיצוב זה לא פאסה.
עם אותם עקרונות עיצוביים (גריד, קומפוזיציה, תורת הצבע, טיפוגרפיה וכו' וכו') אתה עומד לעצב אתרים.
תהנה ותצליח, ושזה יהיה פתח לפרנסה מרובה בנחת ובשמחה.
נכתב ע"י ונתנו10;720675:אבל אם לא נתקדם בחיים...)
Prague?נכתב ע"י naamah;720703:... לא נוכל להתפנק עם איזה סלמון טוב...![]()
נכתב ע"י prog;721846:נעמה, הקורס הנוכחי שונה במתכונתו מהקורס שאת למדת.
הוא בהחלט נקרא 'הכנה לקורס תכנות', לומדים בו את הקוד ברמת הקוד, (לא בדרימוובר).
וכן לומדים בניית אתרי תוכן דינאמיים, ושימוש בדטה בס.
כך שבהחלט הקורס פונה בעיקר לאנשי קוד, ולא למעצבים.
חיים
יש לך עבודה בשבילי??נכתב ע"י ונתנו10;720675:תודה.
ברור שלא התכוונתי שהמושג פאסה, אלא שהשוק מאוד רווי.
(נ.ב. אני מרוויח ב"ה טוב. אבל אם לא נתקדם בחיים)
נכתב ע"י naamah;721860:בסופו של דבר, רוב האנשים לא מסוגלים להיוות גם מעצבים ברמה גבוהה וגם מתכנתים ברמה גבוהה, מדובר על 2 אונות נפרדות לחלוטין של המוח. בד"כ אחד יבוא על חשבון השני. (או יותר גרוע מזה - תהיה תוצאה בינונית בשני הדברים..)
נכתב ע"י גרף;722018:אני באתי עם רקע של עיצוב אבל נפלתי לעימוד בתג, ואח"כ המשכתי גם בעיצוב וגם בעימוד. גם אני מרגיש שזה קשור ל'2 אונות נפרדות לחלוטין' העימוד והעיצוב. אני מתכוון בעיקר לעימוד מורכב בתג (רב טקסט וכו'), שזה חצי תיכנות... בזמני עוד היו צריכים לשבת ולכתוב קובץ סגנון עם פקודות באנגלית לכל דבר, מאקרו להחלפות, גריד, זרם, קישורים וכו' וכו', ההיפך הגמור ממשחק בעקומות בקורל/אילוס' או משיכות מכחול בפוטושופ.
אני אכן מתלבט לא מעט בקשר לקורס הזה של בניית אתרים.
האמת, אני מחכה לשיכנוע...
כמה זה קשה ללמוד את התחום?
כמה זה מתאים למי שעוסק בעימוד? בעיצוב?
זה דומה יותר לתכנות? להנהלת חשבונות? או מה?
עד כמה זה אכן 'הדבר הבא'?
כמה ביקוש יש לזה?
מה השכר/הרווח במקצוע הזה?
אשמח לקבל תשובות מפורטות שיאירו את עיניי בתחום הנעלם הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים