כללי את מי אני הולך לפגוש ביום ג' בקורס בניית אתרים?

• הוסף לסימניות
ביום שלישי הקרוב מתחיל קורס רציני בפרוג לבניית אתרים.
מעניין אותי לדעת איזה ניקים אני הולך לפגוש שם.

• הוסף לסימניות
אין עוד מישהו כאן מהוותיקים, שהפנים שזה הדבר הבא, כי עיצוב גרפי זה פאסה?

• הוסף לסימניות
ונתנו, הייתי אמור ללמוד איתך בקורס שנפתח לפני שנתיים וחצי....

חבל שפיספסת אז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;720603:
אין עוד מישהו כאן מהוותיקים, שהפנים שזה הדבר הבא, כי עיצוב גרפי זה פאסה?

אוי ווי זמיר גיוועלד :eek:

עיצוב זה לא פאסה.
עם אותם עקרונות עיצוביים (גריד, קומפוזיציה, תורת הצבע, טיפוגרפיה וכו' וכו') אתה עומד לעצב אתרים.

תהנה ותצליח, ושזה יהיה פתח לפרנסה מרובה בנחת ובשמחה.

• הוסף לסימניות
ונתנו, אני איתך. מבחינתי עיצוב זה כבר פאסה. עיצוב אתרים זה משהו שונה לגמרי מפרינט.
אני כבר כמעט ולא לוקחת עבודות פרינט אלא אם כן זה עימוד ספרים.
אני אוהבת בניית אתרים ומשקיעה בזה.
אל תפספס הפעם.
ואם תצטרך עזרה, כולנו פה לעזור לך ולהחזיר לך כגמולך הטוב
על כל העזרה שנתת חינם פה בפורום לכולנו.

• הוסף לסימניות
גם אני שם בע"ה.
להת'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;720631:
אוי ווי זמיר גיוועלד :eek:

עיצוב זה לא פאסה.
עם אותם עקרונות עיצוביים (גריד, קומפוזיציה, תורת הצבע, טיפוגרפיה וכו' וכו') אתה עומד לעצב אתרים.

תהנה ותצליח, ושזה יהיה פתח לפרנסה מרובה בנחת ובשמחה.
תודה.
ברור שלא התכוונתי שהמושג פאסה, אלא שהשוק מאוד רווי.
(נ.ב. אני מרוויח ב"ה טוב. אבל אם לא נתקדם בחיים :()

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;720675:
אבל אם לא נתקדם בחיים :(...)

... לא נוכל להתפנק עם איזה סלמון טוב... :)

הרבה הצלחות שיהיה.
אם תצטרך עזרה כלשהי, אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
אני למדתי במחזור הקודם.

אפשר גם סלומון וגם לאכול אותו בפראג. (או בפרוג).

• הוסף לסימניות
(מעניין אותי בשביל בעלי).

האם המסלול הזה כולל תיכנות?
האם זה מתאים לאברך ללא רקע קודם בגרפיקה?
האם זה שאני יודעת את התוכנות, זה יתרון בשבילו, שאני יעצב והוא יתכנת, או שרף הכניסה הינו ידע בגרפיקה?

נא לענות בהקדם, הבנתי שהמסלול מתחיל כבר ממש בימים אלו.

נתן, אם בעלי מצטרף, אתה מתייחס אליו יפה... ברור לך!

• הוסף לסימניות
כולל תכנות קל.

דרוש ידע בסיסי בתוכנה גרפית.

וודאי שיש יתרון גדול בשליטה בתכנות גרפיות, או שהוא יתכנת ואת תעצבי.

אבל את כל הפרטים האלה ויור תקבלי בטלפון אחד למשרדי פרוג.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ללא רקע בעיצוב הקורס מיותר בעיניי.
אם את רוצה לעצב ושהוא יתכנת, שילך לקורס בו לומדים, בהגדרה, שפת תכנות "רצינית" (ASP/PHP) או לחילופין קורס שמתמקד נטו באחת המערכות המוכנות - וורדפרס, ג'ומלה וכו'.

אצלנו, למי שהגיעה לקורס ללא ידע וניסיון בעיצוב, הקורס היה בזבוז זמן.
הקורס נועד לתת כלים להבנה ויישום לעיצוב לאינטרנט למעצבים.
זה לא קורס בתכנות, אלא קורס שמקנה ידע טוב בקריאה, ומעט כתיבה של קוד HTML וCSS.
בהחלט לא המקום להפוך למתכנת.

(שלא אובן לא נכון, הקורס מומלץ מאוד, אבל למעצבים)

• הוסף לסימניות
נעמה, הקורס הנוכחי שונה במתכונתו מהקורס שאת למדת.
הוא בהחלט נקרא 'הכנה לקורס תכנות', לומדים בו את הקוד ברמת הקוד, (לא בדרימוובר).
וכן לומדים בניית אתרי תוכן דינאמיים, ושימוש בדטה בס.

כך שבהחלט הקורס פונה בעיקר לאנשי קוד, ולא למעצבים.

:)
חיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;721846:
נעמה, הקורס הנוכחי שונה במתכונתו מהקורס שאת למדת.
הוא בהחלט נקרא 'הכנה לקורס תכנות', לומדים בו את הקוד ברמת הקוד, (לא בדרימוובר).
וכן לומדים בניית אתרי תוכן דינאמיים, ושימוש בדטה בס.

כך שבהחלט הקורס פונה בעיקר לאנשי קוד, ולא למעצבים.

:)
חיים

א. אני שמחה לשמוע. זה בהחלט נשמע יותר טוב. למרות שכאמור גם המתכונת הקודמת היתה טובה, אותי אישית היא מאוד קידמה, וכמאמר ר' עקיבא - כל מה ששלי היום (בתחום האינטרנט, שזה העיסוק העיקרי שלי בימים אלו) - שלכם הוא...

ב. בכל זאת, אנחנו כאן קצת קהל שבוי... האם גם המתכנתים בפורום הסמוך יסכימו שמי שרוצה ללמוד קוד מוטב שילך לקורס כמו שיש אצלכם ולא לקורס שהוא בהגדרה קורס תיכנות נטו?

ג. אני חושבת ששני הדברים נצרכים. מעצבים צריכים קורס יחסית בסיסי שילמד אותם איך לעצב נכון לאינטרנט, ידע ומיומנות בעיצוב ממשקים, וקצת קוד כדי לתקשר נכון עם המתכנת. ואנשים ששואפים לעבוד כמתכנתים צריכים קורס תיכנות נטו. למה לא ליצור 2 קורסים שונים ל-2 האוכלוסיות הנפרדות האלו? בסופו של דבר, רוב האנשים לא מסוגלים להיוות גם מעצבים ברמה גבוהה וגם מתכנתים ברמה גבוהה, מדובר על 2 אונות נפרדות לחלוטין של המוח. בד"כ אחד יבוא על חשבון השני. (או יותר גרוע מזה - תהיה תוצאה בינונית בשני הדברים..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;720675:
תודה.
ברור שלא התכוונתי שהמושג פאסה, אלא שהשוק מאוד רווי.
(נ.ב. אני מרוויח ב"ה טוב. אבל אם לא נתקדם בחיים :()
יש לך עבודה בשבילי??:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;721860:
בסופו של דבר, רוב האנשים לא מסוגלים להיוות גם מעצבים ברמה גבוהה וגם מתכנתים ברמה גבוהה, מדובר על 2 אונות נפרדות לחלוטין של המוח. בד"כ אחד יבוא על חשבון השני. (או יותר גרוע מזה - תהיה תוצאה בינונית בשני הדברים..)

אני באתי עם רקע של עיצוב אבל נפלתי לעימוד בתג, ואח"כ המשכתי גם בעיצוב וגם בעימוד. גם אני מרגיש שזה קשור ל'2 אונות נפרדות לחלוטין' העימוד והעיצוב. אני מתכוון בעיקר לעימוד מורכב בתג (רב טקסט וכו'), שזה חצי תיכנות... בזמני עוד היו צריכים לשבת ולכתוב קובץ סגנון עם פקודות באנגלית לכל דבר, מאקרו להחלפות, גריד, זרם, קישורים וכו' וכו', ההיפך הגמור ממשחק בעקומות בקורל/אילוס' או משיכות מכחול בפוטושופ.

אני אכן מתלבט לא מעט בקשר לקורס הזה של בניית אתרים.
האמת, אני מחכה לשיכנוע...

כמה זה קשה ללמוד את התחום?
כמה זה מתאים למי שעוסק בעימוד? בעיצוב?
זה דומה יותר לתכנות? להנהלת חשבונות? או מה?
עד כמה זה אכן 'הדבר הבא'?
כמה ביקוש יש לזה?
מה השכר/הרווח במקצוע הזה?

אשמח לקבל תשובות מפורטות שיאירו את עיניי בתחום הנעלם הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;722018:
אני באתי עם רקע של עיצוב אבל נפלתי לעימוד בתג, ואח"כ המשכתי גם בעיצוב וגם בעימוד. גם אני מרגיש שזה קשור ל'2 אונות נפרדות לחלוטין' העימוד והעיצוב. אני מתכוון בעיקר לעימוד מורכב בתג (רב טקסט וכו'), שזה חצי תיכנות... בזמני עוד היו צריכים לשבת ולכתוב קובץ סגנון עם פקודות באנגלית לכל דבר, מאקרו להחלפות, גריד, זרם, קישורים וכו' וכו', ההיפך הגמור ממשחק בעקומות בקורל/אילוס' או משיכות מכחול בפוטושופ.

אני אכן מתלבט לא מעט בקשר לקורס הזה של בניית אתרים.
האמת, אני מחכה לשיכנוע...

כמה זה קשה ללמוד את התחום?
כמה זה מתאים למי שעוסק בעימוד? בעיצוב?
זה דומה יותר לתכנות? להנהלת חשבונות? או מה?
עד כמה זה אכן 'הדבר הבא'?
כמה ביקוש יש לזה?
מה השכר/הרווח במקצוע הזה?

אשמח לקבל תשובות מפורטות שיאירו את עיניי בתחום הנעלם הזה.

המתכנת שאני עובדת איתו קבוע מרויח טוב מאוד (הרבה יותר ממעצב..).
אבל הוא שולט היטב בPHP, זו השפה שהוא מתכנת באמצעותה, הוא לא משתמש במערכות מוכנות למיניהן. ההבנה שלו בתחום היא הרבה מעבר למה שמלמדים בקורס כזה או אחר. הוא מאוד מעודכן בכל הפיתוחים החדשים, ואם יש איזה אתגר ששונה ממה שהוא רגיל לעשות, הוא לא יגיד "אין לי מושג איך עושים את זה" אלא ימצא את הפתרון הכי טוב כדי שזה כן יעבוד.
בקיצור, הוא מקצוען.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה