אין עוד מלבדו"
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה אני צריכה לשלוח? כבר שלחתי נספח 8 ונספח 3
הם לא ראו את זה?
שלחתי נספח 3, 8 וגם 4 על עצמאית עבורימה עם נספח 8 על בעלך הוספת גם?
גם אני אותו דבר יש איזה עסק עצמאי שרשום ע"ש בעלי, הגשתי טופס 10 פעמיים ועדיין מופיעה לי הערה אדומה כזו....
צריך לסגור לגמרי את הדפדפן ולהכנס עם ההזדהות הממשלתית של הורה 2אצלי יש בעיה מוזרה
הם אומרים שהפרטים של הורה 2 לא מלאים (בעלי)
אני מנסה להכנס תחת הת.ז. שלי ואי אפשר
כשאני נכנסת תחת ת.ז. של בעלי אני מקבלת את הנתונים שלי תחת הורה 2
בקיצור לא יודעת איך לפתור תבעיה הזאת, אין עם מי לדבר, מה עושים?
תנסי במספר הזה 0732458392אני עצמאית
מישהו יכול עזור לי אני ממש בבעיה קיבלתי הודעה שקיבלתי דרגה 12 בגלל:
לידיעתך, עם הטיפול בבקשה נרשמו ההערות להלן: האם אינה מגיעה למינימום השכר הנדרש לקבלת סיבסוד:
מה זה אומר? מה אני יכולה לעשות עכשיו? במסמכים ששלחתי מהרואת חשבון היא סיכמה לי 28,000 ש"ח לחודשים הנצרכים
בטלפון אני מנסה שעות וכל הזמן מתנתק אחרי שעה, ולא עונים, אני ממש בלחץ על הדרגה
גם אני נתקלתי,אני עצמאית
מישהו יכול עזור לי אני ממש בבעיה קיבלתי הודעה שקיבלתי דרגה 12 בגלל:
לידיעתך, עם הטיפול בבקשה נרשמו ההערות להלן: האם אינה מגיעה למינימום השכר הנדרש לקבלת סיבסוד:
מה זה אומר? מה אני יכולה לעשות עכשיו? במסמכים ששלחתי מהרואת חשבון היא סיכמה לי 28,000 ש"ח לחודשים הנצרכים
בטלפון אני מנסה שעות וכל הזמן מתנתק אחרי שעה, ולא עונים, אני ממש בלחץ על הדרגה
אשמח גם לדעת בנושא. אם הסתדרת ?????מישהו יודע אם שכירה ועצמאית שיחד מגיעה להכנסה מעל 3150 אך כל דבר בפני עצמו פחות מכך מגיע סבסוד?
זכאי, ברגע שההכנסה סהכ משני העיסוקים עוברת את המינימום הנדרשאשמח גם לדעת בנושא. אם הסתדרת ?????
או ביררת את הנושא ??????????
אשמח לדעת מה המינימום הנדרש.זכאי, ברגע שההכנסה סהכ משני העיסוקים עוברת את המינימום הנדרש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים