דרוש מידע את עצמאית וקיבלת דרגה?

• הוסף לסימניות
‏‏לכידהמעון1.PNG

מה אני צריכה לשלוח? כבר שלחתי נספח 8 ונספח 3
הם לא ראו את זה?

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה מוזרה
הם אומרים שהפרטים של הורה 2 לא מלאים (בעלי)
אני מנסה להכנס תחת הת.ז. שלי ואי אפשר
כשאני נכנסת תחת ת.ז. של בעלי אני מקבלת את הנתונים שלי תחת הורה 2
בקיצור לא יודעת איך לפתור תבעיה הזאת, אין עם מי לדבר, מה עושים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי ,
אם יש לי עסק זעיר בנוסף לשכירה.
מה אני צריכה להעלות? אין לי חשבת שכר ואין לי רואת חשבון(זה הכנסות מאוד נמוכות שהייתי צריכה עבור הפעלה לתת קבלות ...)

• הוסף לסימניות
הי ,
אם יש לי עסק זעיר בנוסף לשכירה.
מה אני צריכה להעלות? אין לי חשבת שכר ואין לי רואת חשבון(זה הכנסות מאוד נמוכות שהייתי צריכה עבור הפעלה לתת קבלות ...)
זה עבור גיסתי ,
יש לכם מידע? אשמח לעזרה תודה
ותודה ל @י.הץ שעזר לי.

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה מוזרה
הם אומרים שהפרטים של הורה 2 לא מלאים (בעלי)
אני מנסה להכנס תחת הת.ז. שלי ואי אפשר
כשאני נכנסת תחת ת.ז. של בעלי אני מקבלת את הנתונים שלי תחת הורה 2
בקיצור לא יודעת איך לפתור תבעיה הזאת, אין עם מי לדבר, מה עושים?
צריך לסגור לגמרי את הדפדפן ולהכנס עם ההזדהות הממשלתית של הורה 2

• הוסף לסימניות
אני עצמאית
מישהו יכול עזור לי אני ממש בבעיה קיבלתי הודעה שקיבלתי דרגה 12 בגלל:
לידיעתך, עם הטיפול בבקשה נרשמו ההערות להלן: האם אינה מגיעה למינימום השכר הנדרש לקבלת סיבסוד:
מה זה אומר? מה אני יכולה לעשות עכשיו? במסמכים ששלחתי מהרואת חשבון היא סיכמה לי 28,000 ש"ח לחודשים הנצרכים
בטלפון אני מנסה שעות וכל הזמן מתנתק אחרי שעה, ולא עונים, אני ממש בלחץ על הדרגה

• הוסף לסימניות
אני עצמאית
לידיעתך, עם הטיפול בבקשה נרשמו ההערות להלן: האם אינה מגיעה למינימום השכר הנדרש לקבלת סיבסוד:
מה זה אומר? מה אני יכולה לעשות עכשיו? במסמכים ששלחתי מהרואת חשבון היא סיכמה לי 28,000 ש"ח לחודשים הנצרכים
תנסי במספר הזה 0732458392

• הוסף לסימניות
על המספר הזה אני כבר מ-9 בבוקר
הם לא נורמלים!!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם שכירה ועצמאית שיחד מגיעה להכנסה מעל 3150 אך כל דבר בפני עצמו פחות מכך מגיע סבסוד?

• הוסף לסימניות
אני עצמאית
גם אני נתקלתי,
הבנתי שצריך להרוויח לפחות 3000 בחודש כדי לקבל דרגה.
אולי יצא פחות במה שהגישו אותך.
אם את במקביל גם לומדת או שכירה- תגישי טפסים מתאימים וזה יסודר.

• הוסף לסימניות
שני דברים שיכולים לעזור בס"ד:
לפנות לקו הפתוח של אגודת ישראל
להתקשר אליהם ולבקש מהנציגה שתבדוק בדיוק מה צריך ומה חסר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה