זה מופיע בתשובה לשאלה הראשונה- הבהלה שלו עוזרת לדעת מה התאריך היום.נכתב ע"י שקדיה;2263499:למה נבהל האבא שרוחץ כלים (לא זוכרת את העמוד זוכרת את השאלה שהילדים הוסיפו)
נכתב ע"י מרציפן;2263187:רק אני לא הבנתי?
בעמ' חנות ספרים מה שנכתב בתשובה לשאלה 4 לגבי הילד השני, [לא אכתוב כדי לא לקלקל למי שעוד לא מכיר/ה את התשובות].
האמנם?? מישו מכיר נוהג כזה??
.
נכתב ע"י נירוש;2269088:לא קראתי את כל האשכול, רק ניסיתי להשיג את הספר בכמה חנויות והוא אזל... רציתי לקנות כמה יחידות כמתנה לפני החג, מישהו יודע איפה ניתן להשיג כיום (אחרי יו"כ) בב"ב??
נכתב ע"י צילומנציה;2270694:מישהו יודע מתי שמו את הפח בבית הכנסת? (בשאלות הבונוס)
נכתב ע"י הלל;2284068:יש לי תשובה לשאלה זו - מתי שמו את פח האשפה ליד בית הכנסת
אני כותב את זה בצבע לבן, ומי שלא רוצה - שלא יקרא...
התשובה היא:
...
ע"כ הנלענ"ד. ודו"ק, וק"ל.
הרעיון של השקע שרואים שיש קורי עכביש במאוררנכתב ע"י שטייגעניסט;2284185:יש הרבה דברים לא מוכרחים כמו בטיול - איזה יום היום. ו בבית כנסת יש עוד שקע שלא עובד. ויש עוד עמה...
אבל אולי הבעיה במאוורר ולא בשקע?נכתב ע"י ניסן גוק;2284297:הרעיון של השקע שרואים שיש קורי עכביש במאורר
נכתב ע"י אסתר;2284104:אני לא אהבתי חלק מהשאלות, בגלל שהתשובות אינן מוחלטות.
כלומר, בהתחשב בנתון הזה והזה והזה, סביר להניח ש...
מה זה סביר להניח?
אם שואלים שאלה, צריך לענות תשובה. ברורה. מוחצת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים