דרוש מידע באיזה בית חולים ללדת, כנראה פג

• הוסף לסימניות
בשיבא ושניידר יש מכשור רפואי שאין בבית חולים אחרים (שמעתי שרק להם יש אקמו לפגים-תבדקי), תלוי באיזה שבוע את ומה רמת הסיכון לעובר.

• הוסף לסימניות
ילדתי פג בבלינסון לפני כמה שנים והיה בסדר גמור ברוך ה' (היו גם ניסים גדולים וזה כבר לא קשור לצוות הרפואי)
והעיקר! לא להתיאש מדברי הרופאים, בלידה האחרונה (כמה ילדים אחרי הפג) כשהייתי בשבוע 20 הבטיח לי הרופא, פרופסור דגול ובעל שם שאני אלד פג ולא סתם פג אלא מירב הסיכויים שהוא יהיה גם פגוע, עשיתי השתדלות רוחנית וגם השתדלות גשמית (ולא כל כך שמרתי) וילדתי בסוף תשיעי, ילד מופלא תודה לה'
לא להתייאש!!!

• הוסף לסימניות
ברור ששיבא ושניידר הכי טובים
אבל למי שגר בדרום מומלץ להיות באיזור שלו
כי אחרי מאוד קשה עם הילדים ואי אפשר להשאר יותר מידי בבית חולים זה מדכא (גם אם מקבלים חדר)
אולי אפילו עדיף בית חולים קטן על פני סורוקה
ושומר פתאים ה'

• הוסף לסימניות
מניסיוני ילדתי בבית חולים לא קטן וידוע אבל גם שם לא היה מענה לטיפול בכל בעיות הפגים והעבירו כמה תינוקות פגים לשניידר כמה שעות לאחר הלידה והאמא עדיין מאושפזת...
מהיחס והטיפול הייתי מאוד מרוצה אבל צריך לחשוב על השלכות שיכולות להישאר לאח"כ ללא טיפול מקצועי.
כמובן שצריך גם לחשוב על משפחה וילדים ולכן כדאי מאוד להתייעץ, אולי ימליצו לכם על משהו באזור הדרום.

• הוסף לסימניות
טיפול מקצועי בפג יכול להשליך על כל החיים שלו!! ולכן אני הייתי מוותרת על נוחות לתקופה שמסתיימת בסוף - כדי לדעת שהענקתי לתינוק את המיטב..
כדאי כמובן להתייעץ עם עסקנים שמבינים בתחום, אבל משפחה וילדים זה לא נראה לי שיקול.. רק המקצועיות!!

• הוסף לסימניות
אולי תתיעצי עם הר' רגובי?
הוא גם מהדרום

• הוסף לסימניות
תל השומר.
מכירה מישהי מהדרום שנסעה ללדת שם את הפגית שלה, וממליצה על המקום.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי הפגייה בקפלן נקראית מעולה

• הוסף לסימניות
שה' ינחה אתכם בעצה נכונה, ושיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות!

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בעין כרם, מחלקת ילודים ט"נ מדהים יש שם רק עשרה תינוקות ואחות אחת על שני תינוקות, יחס מיוחד ומקצועי ואנושיות מדהימה.
גם הפגיה שם בקומה 6 מאוד אנושיים נחמדים וטובים ועושים רושם מקצועי אבל כמובן עמוס שם יותר.
אנחנו ממש הודינו לה' שילדנו שם .
לא פשוט להתנייד אחרי לידה יש שם רק 8 חדרים לאמהות, זה מקל מאוד אבל א"א לבנות על זה שיהיה מיטה פנויה לאמא.
לגבי אשפוז לפני לידה שם אין לי מושג
כדאי כמובן להכין את הילדים שמדובר באשפוז ארוך אחרי הלידה במחינת הילדים אמא יולדת וחוזרת הבייתה אחרי יומיים עם תינוק מתוק.

הרבה בריאות , ידיים מלאות והרבה כוח,
וסיעתא דישמיא

• הוסף לסימניות
נשמע שזה משהו שמצריך התיעצות עמוקה עם כל הפרטים האישיים והעמוקים
אני הייתי מתיעצת עם עסקן רפואי / רופא חיצוני שמתעסק עם זה
ואז עם התשובות והשיקולים שהוא הביא - ללכת לרב להכריע
טיפול מקצועי בפג יכול להשליך על כל החיים שלו!! ולכן אני הייתי מוותרת על נוחות לתקופה שמסתיימת בסוף - כדי לדעת שהענקתי לתינוק את המיטב..
כדאי כמובן להתייעץ עם עסקנים שמבינים בתחום, אבל משפחה וילדים זה לא נראה לי שיקול.. רק המקצועיות!!
משפחה וילדים זה לא שיקול? למה, מה ההבדל בינם לבין הילד החדש?
כמה חודשים של הורים לא נוכחים בבית יכול להשפיע לכל החיים גם על ילד "גדול"
זו שאלה ממש ממש לא פשוטה.

• הוסף לסימניות
אני מאושפזת לשמירה בבית חולים כלשהו, - בית חולים קטן ויחסית חדש
אני בשבוע צעיר עם סיכון ממשי ללידה מוקדמת מאוד
כרגע מבחינת הצוות הרופאים והמיקום הכל מאוד טוב,
אבל בגלל החשש שנצטרך פגיה, אנחנו מתלבטים אם לעבור לבית חולים אחר,
הי דבר ראשון מאחלת לך בעז"ה שההריון ימשיך כשורה ושתצאי בידיים מלאות ובבריאות...

אני ילדתי פג בהר הצופים, ושם שמעתי מכמה מאושפזות (בהריון בסיכון ובפגייה) שמבחינת מקצועיות של פגייה שני בתי החולים הכי טובים בארץ כיום הם הר הצופים ובילינסון.
שמעתי על בילינסון גם שפתחו שם מחלקה ליולדות פגים (יולדות ד'), לא בטוחה שצריך לבחור בית חולים לפי זה אבל זה כן לפעמים הרבה יותר קל רגשית להיות עם יולדות באותו מצב...

מבחינת מרחק - אם זו תקופה ארוכה של אשפוז יש הרבה שעוברים ליד הבי"ח לתקופה אם גרים רחוק (במיוחד אם אין רכב וזה מוניות או הסעות או כל דבר אחר שצריך להיות תלויים בו), זה באמת לא אופציה אידיאלית אבל אם מדובר בחשש לפגות קיצונית לדעתי עדיף לבחור בי"ח מקצועי ואחראי אבל מאמינה שכדאי להתייעץ עליו עם מישהו (או עסקן רפואי או אפילו מישהו מצוות הבי"ח שאת מאושפזת בו עכשיו, הרבה פעמים הם מציעים מעצמם לעבור למקום יותר מקצועי אבל גם אם לא אולי כדאי להעלות את זה מולם.)

אני חושבת שבשביל עצמי לא הייתי לוקחת סיכון וכן הייתי הולכת לבי"ח מאלו שנחשבים ממש מקצוענים, (כשהייתי בהר הצופים היו איתי בפגייה כאלו מהצפון ממש וגם כאלו שאושפזו בהריון בסיכון עוד לפני הלידה, ההורים והבעל התגייסו מאוד אבל זה באמת לא מתאים לכל אחד....) אבל החלטה שלכם...

• הוסף לסימניות
אשקלון נח לך?
הבנתי שהם ממש טובים בברזילי.

• הוסף לסימניות
למה, מה ההבדל בינם לבין הילד החדש?
ילדים גדולים וקטנים אפשר להכין מראש מבחינה רגשית
וללוות אותם מבחינה רגשית בכל התקופה וזה מה שהכי חשוב!
עובר עם סיכון לפגות זה השפעות שיכולות להשפיע בוודאות על כל החיים וההשתדלות היא לעשות את המקסימום,
כמובן לא מעבר למקסימום.

• הוסף לסימניות
ילדים גדולים וקטנים אפשר להכין מראש מבחינה רגשית
וללוות אותם מבחינה רגשית בכל התקופה וזה מה שהכי חשוב!
עובר עם סיכון לפגות זה השפעות שיכולות להשפיע בוודאות על כל החיים וההשתדלות היא לעשות את המקסימום,
כמובן לא מעבר למקסימום.
מסכימה
אבל שימי לב למשפט שציטטתי
אי אפשר לומר שהילדים הנוספים הם לא שיקול. הם בהחלט כן. גם היולדת היא שיקול.
לא אמרתי שזה שיקול יותר משמעותי, ברור שצריך לעשות את המקסימום
אבל ההחלטה מה המקסימום צריכה לקחת בחשבון הכל יחד כמכלול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה