משפחה וילדים זה לא שיקול? למה, מה ההבדל בינם לבין הילד החדש?טיפול מקצועי בפג יכול להשליך על כל החיים שלו!! ולכן אני הייתי מוותרת על נוחות לתקופה שמסתיימת בסוף - כדי לדעת שהענקתי לתינוק את המיטב..
כדאי כמובן להתייעץ עם עסקנים שמבינים בתחום, אבל משפחה וילדים זה לא נראה לי שיקול.. רק המקצועיות!!
הי דבר ראשון מאחלת לך בעז"ה שההריון ימשיך כשורה ושתצאי בידיים מלאות ובבריאות...אני מאושפזת לשמירה בבית חולים כלשהו, - בית חולים קטן ויחסית חדש
אני בשבוע צעיר עם סיכון ממשי ללידה מוקדמת מאוד
כרגע מבחינת הצוות הרופאים והמיקום הכל מאוד טוב,
אבל בגלל החשש שנצטרך פגיה, אנחנו מתלבטים אם לעבור לבית חולים אחר,
ילדים גדולים וקטנים אפשר להכין מראש מבחינה רגשיתלמה, מה ההבדל בינם לבין הילד החדש?
אמן. וכמובן אף פעם לא מפסידים מלשאול דעת תורה אצל רבנים!שה' ינחה אתכם בעצה נכונה, ושיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות!
מסכימהילדים גדולים וקטנים אפשר להכין מראש מבחינה רגשית
וללוות אותם מבחינה רגשית בכל התקופה וזה מה שהכי חשוב!
עובר עם סיכון לפגות זה השפעות שיכולות להשפיע בוודאות על כל החיים וההשתדלות היא לעשות את המקסימום,
כמובן לא מעבר למקסימום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים