דרוש מידע באילו מקצועות נשים יכולות לעבוד?

מצב
הנושא נעול.
ניתוח מגמות בשוק ההון,
צפי לזינוק/צניחה במניות שנסחרות
בחינת ביצועי החברות
הכוונת המשקיעים לנתיבי השקעה בשוק ההון
יש להניח שנדרש תואר בכלכלה, לא כך?

כמה טריוויאלי אבל לא כתוב- הנחית הורים. ובבקשה ללמוד במקום רציני... ולא קורס קצרצר בגישת.....

טוענת רבנית

נהגת-ככל הידוע לי הביקוש רב!

טכנאית מחשבים- לא תיכנות! חברה שלי מתעניינת מאד. יש איפה ללמוד?

כותבת תוכן באתר אינטרנט.
מגייסת בחברות כח אדם. (או בחברות הייטק, למי שמגיעה מהתחום)

תחום בתוך האדריכלות ולא מוצף
מהנדס תאורה: עם תקרות הגבס והלדים הביקוש גובר
עריכה: אדריכל תאורה. מהנדס זה תחום אחר

נערך לאחרונה ב:
תמיכה טכנית.
יכול להיות פתרון לבעלות תעדת הנדסאי שמתקשות למצוא עבודה בפיתוח / בדיקות וכו'.

אין סיכוי שהיא תחשוב על ביואינפורמטיקה..
השבוע דיברתי עם מישהי שהיא ד"ר בביואינפורמטיקה. נראה מקצוע טוב ועתידני, עם חיבור למדמ"ח מתמטיקה וקצת פירורי רפואה בשביל הנשמה.

הבת שלי חולשת לעבוד בתינוקיה של בית חולים או בית החלמה. לא ככח עזר...

מישהי יודעת איזה לימודים נדרשים?

אני חושבת שבית חולים ובית החלמה אלו שני דברים נפרדים.
בבית החולים עובדות אחיות שלמדו סיעוד (וכמובן גם כח עזר)
בבית החלמה אלו מטפלות. דומני שרוב בתי ההחלמה לא מבקשים תעודה בשביל זה.

בבית החלמה חלק גדול מהצוות הוא לא אחיות (נראה לי אחות אחת במשמרת בכל תינוקיה) כך שלא צריך השכלה, אבל לדעתי הם כן מחפשים עם נסיון חיים. מה שכן אם היא גמישה עם משמרות (לילות, שבתות) יהיה לה קל יותר להכנס. השכר הוא מינימום. (אבל שכר מינימום במשמרת ערב הוא יותר מבקר, ובלילות ובשבתות שכר מינימום אני חושבת שהוא פי שתיים משכר מינימום רגיל)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה