כללי באינדי (CS5 ME) למה מתהפך תור ראשון לשני ושני לראשון

• הוסף לסימניות
באינדזין לפעמים כשאני עושה תיבת טקסט ואני מעונין לחלק את התיבה לשני טורים
אז מה שקורה זה ש- הטור שאמור להיות הראשון הופך לשני והשני לראשון
יש למישהו מושג איך מתמודדים אם זה
(כיום מה שאני עושה זה שאני מעתיק תיבה תקינה ממקום אחר, אבל אני מחפש את דרך המלך)

שאלה שניה
איך אני יוכל לעשות שהאינדיזין ידגיש לי אוטמטי כל מילה ראשונה בכל אנטר

קבצים מצורפים

• צילום מסך001.jpg
    KB 98.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
א. בחלון 'כתבה'\'סטורי' יש למטה שתי אפשרויות להגדיר את הטורים מימין לשמאל ולהיפך.
ב. סגנונות מקוננים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חקר;1053360:
א. בחלון 'כתבה'\'סטורי' יש למטה שתי אפשרויות להגדיר את הטורים מימין לשמאל ולהיפך.
ב. סגנונות מקוננים.

(אני עדין לא מומחה גדול במיוחד באינדזין לכן אשמח להסבר יותר איטי)
א- תודה עזרת לי מאוד
ב- מה זה אומר סגנונות מקוונים

• הוסף לסימניות
מקווה שעכשיו יהיה יותר ברור, בהצלחה.

קבצים מצורפים

• סגנונות מקוננים.pdf
    KB 192.5 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה