באמבטיה 2

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו בברכה. :)

קבצים מצורפים

• DSC_3614.jpg
    KB 214.1 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
יפיפה! קצת מפריע לי שהקרמיקה לא ישרה.

• הוסף לסימניות
סורי שאני מתערב לך בתמונה..
אבל אמרת שיתקבלו בברכה....:)
האלכסון בכוונה?
לא עדיף משהו בכיוון הזה?

קבצים מצורפים

• DSC_3614.jpg
    KB 203.1 · צפיות: 10
  • DSC_3615.jpg
    KB 221.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תמונה מהממת אהבתי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;925200:
סורי שאני מתערב לך בתמונה..
אבל אמרת שיתקבלו בברכה....:)
האלכסון בכוונה?
לא עדיף משהו בכיוון הזה?
היישור ראשון לא טוב (צריך ליישר לפי האמבטיה, שמקבילה לצלמת, ולא לפי הקרמיקה שלא מקבילה), אבל השני נחמד. בכל זאת אני לא בטוחה שהוא עדיף על המקור.
אחינועם, אהבתי מאוד את התאורה (פלאש מהצד או מוקפץ הצידה, לא?) ואת המבט+התפיסה. הגוון קר-ורדרד מדי, והתמונה בהירה מדי.

• הוסף לסימניות
ליישר - יכלתי בשעת הצילום אך בעיני זה מוסיף ענין לתמונה.
אני התכוונתי למה שאמרתי ואכן מעריכה כל הערה.
כשלמדתי צילום חלק נכבד מהשיעורים היו 'ביקורת'
רק כך אפשר להתקדם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;925228:
היישור ראשון לא טוב (צריך ליישר לפי האמבטיה, שמקבילה לצלמת, ולא לפי הקרמיקה שלא מקבילה), אבל השני נחמד. בכל זאת אני לא בטוחה שהוא עדיף על המקור.
אחינועם, אהבתי מאוד את התאורה (פלאש מהצד או מוקפץ הצידה, לא?) ואת המבט+התפיסה. הגוון קר-ורדרד מדי, והתמונה בהירה מדי.
כן, זה היה תאורת סופט בוקס שהייתה מוטית בזווית הצידה (לא ישיר) על מנת לתת אפקט של תאורת חלון.
בקשר לגוון. הורוד חזר לי מהאמבטיה ולא רציתי להוריד מדי כי זה נראה לי מוסיף לאווירה.
אני נזכרת שתמונות שלך נראו לי בהירות ועכשיו כשהערת לי אני חושבת שהמסך שלי בהיר מדי.
חוץ מהפנים והיד שאר הגוף נראה לך גם בהיר מדי? כי אצלי זה באמת נראה בהיר יותר בפנים וביד והעדפתי את זה כך

• הוסף לסימניות
רבקה - החזרתי טיפה לפנים.
איך זה נראה אצלך עכשו?

קבצים מצורפים

• DSC_3614.jpg
    KB 214.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;925265:
רבקה - החזרתי טיפה לפנים.
איך זה נראה אצלך עכשו?
יותר טוב, ועדיין טיפה בהיר מדי. נסי להכהות בבת אחת את כל התמונה, וככה הפנים עדיין יהיו בהירים יותר (שזה טוב, זה היופי של התאורה), אבל התמונה לא תהיה בהירה מדי.
דרך לדעת אם יש חלקים בהירים מדי:
פותחים חלונית לבלס ומכהים אותה עד הסוף. אם חלק מהעור לא הפך לשחור אלא נשאר אדום - זה אומר שהערוץ האדום בחלק הזה הוא שרוף (נטול פרטים) ויש להכהות. אצלך בשתי הגירסאות חלק נשאר אדום, אבל בגירסה השניה זה לא חמור מאוד.

לגבי הגוון הוורוד: אני לא רואה איך עור בגוון לא נכון (לא של עור אנושי) מוסיף במשהו לאווירה, אבל זו בחירה שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;925295:
יותר טוב, ועדיין טיפה בהיר מדי. נסי להכהות בבת אחת את כל התמונה, וככה הפנים עדיין יהיו בהירים יותר (שזה טוב, זה היופי של התאורה), אבל התמונה לא תהיה בהירה מדי.
דרך לדעת אם יש חלקים בהירים מדי:
פותחים חלונית לבלס ומכהים אותה עד הסוף. אם חלק מהעור לא הפך לשחור אלא נשאר אדום - זה אומר שהערוץ האדום בחלק הזה הוא שרוף (נטול פרטים) ויש להכהות. אצלך בשתי הגירסאות חלק נשאר אדום, אבל בגירסה השניה זה לא חמור מאוד.

לגבי הגוון הוורוד: אני לא רואה איך עור בגוון לא נכון (לא של עור אנושי) מוסיף במשהו לאווירה, אבל זו בחירה שלך.
הכהתי לבלבס ולא ראיתי שנשאר כתמים אדומים.
בכל מקרה הכהתי את הכל התמונה טיפה. איך זה נראה אצלך עכשו?
בענין הורוד - לפעמים במציאות העור נראה בגוון מסוים בגלל התנאים הסביבתיים.
כשאני מקלחת את בתי היא מקבלת גוון ורוד שחוזר מהאבטיה ואת זאת רציתי לשקף בתמונה.
תודה על הערות. אני תמיד נהנית לקרא את הערות מלאות התוכן שלך המנוסחות במקצועיות ובמכובדות.

• הוסף לסימניות
אויש רבקה, שכחתי לצרף...

קבצים מצורפים

• DSC_3614.jpg
    KB 221 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;925313:
הכהתי לבלבס ולא ראיתי שנשאר כתמים אדומים.
בכל מקרה הכהתי את הכל התמונה טיפה. איך זה נראה אצלך עכשו?
אם הכהית ולא נשארו שום פיקסלים אדומים בעור שלה - זה אומר שהכהית את הקובץ הלא נכון (כלומר לא את זה שהעלית לפורום. אולי הכהית את המקור). בעבר כבר קרה שאמרתי על השיטה הזו לאנשים והם אמרו שאצלם לא רואים אדום, ואז גילו שהם הכהו בטעות גירסה לא נכונה.
בכל מקרה, מצורפות 3 גירסאות: הכהיה של כל אחת משלוש התמונות שהעלית לפה (לפי הסדר שהעלית. הראשונה מסתיימת בסיפרה 7, השניה באות בי, השלישית באות סי. אם בכלל את יכולה לראות את שמות הקבצים כפי שהם הועלו לאתר).
תורידי אותם למחשב שלך ותראי. בראשונה יש הרבה פיקסלים שנשארו באדום. בשתי האחרות פחות, אבל בשתיהן באותה הרמה. (אז בתשובה לשאלתך: הגירסה השלישית היא לא שיפור לעומת הגירסה השניה, כי שתיהן שרופות בערך באותה הרמה.)

נכתב ע"י אחינועם;925313:
בענין הורוד - לפעמים במציאות העור נראה בגוון מסוים בגלל התנאים הסביבתיים. כשאני מקלחת את בתי היא מקבלת גוון ורוד שחוזר מהאבטיה ואת זאת רציתי לשקף בתמונה.
העין שלנו מאזנת לבן אוטומטית. (ליתר דיוק, המוח שלנו.) כך שאם אנחנו בחדר מואר בפלורוסנט - לא נשים לב שהתאורה ירוקה. אם בנורת להט - לא נשים לב שהתאורה כתומה. כמובן אם נסתכל בצורה מכוונת על שינוי גוון האור בתאורה השונה - נראה את זה. אבל באופן רגיל המוח מתרגם את צבע האור לצבע אור טבעי, לכאורה מוריד את התאורה הצבעונית (או השפעת צבע אחרת). אלא אם כן יש חריגת צבע מקומית (כך אם נהיה בחדר שכל האור בו סגול - לא נראה את זה בצורה נורא בולטת. לא באותה המידה שהמצלמה תראה את זה. אבל אם תהיה בחדר עם תאורה חמה שיש בו ספוט סגול שפוגע בשיער של מישהי - נוכל לראות שהשיער שלה סגול).
בקיצור, העור של הבת שלך נראה לך נורמלי באמבטיה, אלא אם את מתרכזת בלראות את הגוון הוורוד, ובעיקר: אם הגוון הוורוד הוא מקומי. אז העור כולו נראה די טבעי, אבל את שמה לב שהזרוע באיזור שנוגע באמבטיה - ורוד.
פה בתמונה כל העור ורוד מדי, וכם הלבן של האמבטיה לא לגמרי לבן, ולכן זה כן מפריע.

נכתב ע"י אחינועם;925313:
תודה על הערות. אני תמיד נהנית לקרא את הערות מלאות התוכן שלך המנוסחות במקצועיות ובמכובדות.
בכיף :)

קבצים מצורפים

• d30cj9c7.jpg
    KB 112.6 · צפיות: 12
  • d30cj9c7b.jpg
    KB 111.2 · צפיות: 12
  • d30cj9c7c.jpg
    KB 92.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
רבקה.....

שתהיי בריאה, איזה השקעה וסבלנות. (לא יכולתי להתאפק)
כבוד...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
(יותר אהבתי מהשחור לבן שרוף של באמבטיה 1 )

• הוסף לסימניות
מפריע לי בעין העקמימות זה נראה שהיא מתגלשת אחורה,
הייתי מיישרת לפי הברז.
חוץ מזה התמונה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
הי רבקה. תודה על הערה. בדקתי את ענין השרוף והופתעתי לגלות שרק הקבצים אותם שמרתי בתור 'save for web' מראים לי בלבלס - איזורים אדומים.
אבל בקבצי הגיפג והפי אס די שלי אני לא רואה את זה.
צרפתי לך כאן קובץ גיפג מקורי כמו התמונה הראשונה ועליו לא רואים איזורים שרופים.
איך את מסבירה את זה?
חוץ מזה, בדקתי והמסך שלי היה מעט מוגבה מעט ולכן ראיתי את התמונות שלך בהירות מדי. עכשו הטתי אותו וזה הסתדר.

קבצים מצורפים

• DSC_3614.jpg
    KB 239.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לאאאאאא.
זה ממש חיוור עכשיו! הקודם הרבה יותר חי ויפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;925728:
לאאאאאא.
זה ממש חיוור עכשיו! הקודם הרבה יותר חי ויפה!
אני יודעת.
כשמעלים לאינטרנט תמונות כדאי לשמור אותם בתור 'save for web' כי אז זה שומר על הרוויה המקורית שלו - כפי שנראה אצלי על המסך.
העלתי את זה בשמירת גיפג רגילה - בכדי להראות לרבקה איך שאצלי זה לא שרוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה