היישור ראשון לא טוב (צריך ליישר לפי האמבטיה, שמקבילה לצלמת, ולא לפי הקרמיקה שלא מקבילה), אבל השני נחמד. בכל זאת אני לא בטוחה שהוא עדיף על המקור.נכתב ע"י א ל י;925200:סורי שאני מתערב לך בתמונה..
אבל אמרת שיתקבלו בברכה....
האלכסון בכוונה?
לא עדיף משהו בכיוון הזה?
כן, זה היה תאורת סופט בוקס שהייתה מוטית בזווית הצידה (לא ישיר) על מנת לתת אפקט של תאורת חלון.נכתב ע"י רבקה.;925228:היישור ראשון לא טוב (צריך ליישר לפי האמבטיה, שמקבילה לצלמת, ולא לפי הקרמיקה שלא מקבילה), אבל השני נחמד. בכל זאת אני לא בטוחה שהוא עדיף על המקור.
אחינועם, אהבתי מאוד את התאורה (פלאש מהצד או מוקפץ הצידה, לא?) ואת המבט+התפיסה. הגוון קר-ורדרד מדי, והתמונה בהירה מדי.
יותר טוב, ועדיין טיפה בהיר מדי. נסי להכהות בבת אחת את כל התמונה, וככה הפנים עדיין יהיו בהירים יותר (שזה טוב, זה היופי של התאורה), אבל התמונה לא תהיה בהירה מדי.נכתב ע"י אחינועם;925265:רבקה - החזרתי טיפה לפנים.
איך זה נראה אצלך עכשו?
הכהתי לבלבס ולא ראיתי שנשאר כתמים אדומים.נכתב ע"י רבקה.;925295:יותר טוב, ועדיין טיפה בהיר מדי. נסי להכהות בבת אחת את כל התמונה, וככה הפנים עדיין יהיו בהירים יותר (שזה טוב, זה היופי של התאורה), אבל התמונה לא תהיה בהירה מדי.
דרך לדעת אם יש חלקים בהירים מדי:
פותחים חלונית לבלס ומכהים אותה עד הסוף. אם חלק מהעור לא הפך לשחור אלא נשאר אדום - זה אומר שהערוץ האדום בחלק הזה הוא שרוף (נטול פרטים) ויש להכהות. אצלך בשתי הגירסאות חלק נשאר אדום, אבל בגירסה השניה זה לא חמור מאוד.
לגבי הגוון הוורוד: אני לא רואה איך עור בגוון לא נכון (לא של עור אנושי) מוסיף במשהו לאווירה, אבל זו בחירה שלך.
אם הכהית ולא נשארו שום פיקסלים אדומים בעור שלה - זה אומר שהכהית את הקובץ הלא נכון (כלומר לא את זה שהעלית לפורום. אולי הכהית את המקור). בעבר כבר קרה שאמרתי על השיטה הזו לאנשים והם אמרו שאצלם לא רואים אדום, ואז גילו שהם הכהו בטעות גירסה לא נכונה.נכתב ע"י אחינועם;925313:הכהתי לבלבס ולא ראיתי שנשאר כתמים אדומים.
בכל מקרה הכהתי את הכל התמונה טיפה. איך זה נראה אצלך עכשו?
העין שלנו מאזנת לבן אוטומטית. (ליתר דיוק, המוח שלנו.) כך שאם אנחנו בחדר מואר בפלורוסנט - לא נשים לב שהתאורה ירוקה. אם בנורת להט - לא נשים לב שהתאורה כתומה. כמובן אם נסתכל בצורה מכוונת על שינוי גוון האור בתאורה השונה - נראה את זה. אבל באופן רגיל המוח מתרגם את צבע האור לצבע אור טבעי, לכאורה מוריד את התאורה הצבעונית (או השפעת צבע אחרת). אלא אם כן יש חריגת צבע מקומית (כך אם נהיה בחדר שכל האור בו סגול - לא נראה את זה בצורה נורא בולטת. לא באותה המידה שהמצלמה תראה את זה. אבל אם תהיה בחדר עם תאורה חמה שיש בו ספוט סגול שפוגע בשיער של מישהי - נוכל לראות שהשיער שלה סגול).נכתב ע"י אחינועם;925313:בענין הורוד - לפעמים במציאות העור נראה בגוון מסוים בגלל התנאים הסביבתיים. כשאני מקלחת את בתי היא מקבלת גוון ורוד שחוזר מהאבטיה ואת זאת רציתי לשקף בתמונה.
בכיףנכתב ע"י אחינועם;925313:תודה על הערות. אני תמיד נהנית לקרא את הערות מלאות התוכן שלך המנוסחות במקצועיות ובמכובדות.
אני יודעת.נכתב ע"י ראש בריא;925728:לאאאאאא.
זה ממש חיוור עכשיו! הקודם הרבה יותר חי ויפה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים