כללי באנרים

• הוסף לסימניות
דרוש לי בבקשה מידע בנושא
באילו תוכנות עיקריות מכינים באנרים,
האם יש קורסים ספציפים לנושא,
מה הרווחיות בהכנת באנר,
מה סביבות המחירים של באנרים שבשגרה
הקופי של הבאנר ועוד

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
פלש

ואני מאחלת לך שילך לך האשכול יותר ממה שהלך לי כשפתחתי לפני כ-3/4 חודשים...

• הוסף לסימניות
באנרים מכינים עד כה בעיקר בפלאש.
אך משום שאי אפשר לצפות בפלאש בסמארטפונים (וסיפור החרם של אפל על פלאש)
הפופולריות של באנרים בפלאש יורדת ויורדת.

כרגע בעולם עוברים לאנימציות ב html5.
פלאש משמשת כתוכנת אנימציה לסרטונים, משחקי מחשב וכדו'.

לגבי מקום לימודים:
ככל שידוע לי, כל הקורסים של בניית אתרים הוציאו את לימוד התוכנה מתכנית הלימודים בשנים האחרונות.

אבל כמו שאת רואה, האתרים שלנו עדיין מלאים בפלאש, כל הזמן, וכנראה כאן ייקח עוד קצת זמן עד שזה אכן יצא ויעלם, לפיכך, אלה שעובדות בתחום יש להם עבודה כל הזמן.

הרווחיות של באנרים היא לא בשמים, היא ממוצעת עד טובה.
באנר טוב לוקח זמן, אפילו שהוא קצר - הוא מצריך הרבה מחשבה ודיוק,
כמה שיש יותר ניסיון יש יותר רווחיות.

לגבי התמחור (ויהיו כאלה שיסתרו אותי):
המחירים נעים בין 500-800 לבאנר.
כל שינוי גודל 70-100 ש"ח.
דף נחיתה עם אנימציה בין 500-700
סטטי בין 300-400
(ושמעתי שבאתרי החדשות החרדים משלמים 250 לבאנר ו 20 ש"ח לכל גודל נוסף :eek:)

זהו פחות או יותר :)

• הוסף לסימניות
נעמי, את עובדת עם פלש?

• הוסף לסימניות
למדתי ואני מכירה פלאש.
אבל היום לא מקבלת עבודות פלאש כי אני די שקועה בבניית אתרים
יותר כיף לי שם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה