קורונה בא לי לברוח מהעיר הזאת:(

• הוסף לסימניות
נכון, קשה מאד!
יש לי משפחה ענפה בבני ברק, הם צמודים לכללים מילה במילה. ונענשים על לא עוול בכפם.
מתסכל!
יש לי משפחה ענפה בבני ברק, למעשה אני בעצמי גר בבני ברק
ואנו כולנו מודים להשם על הרעה כשם שמברכים על הטובה.
מודים על גזירת הסגר המתבקש, ומבקשים מהשם שישלח דעה ובינה לכל האנשים כאן שיפנימו את מה שצריך לעשות כרגע, ומבקשים מהשם שימשיך לשמור עלינו.

ולכל מי שמתלונן על סגר, או על מוצרים שלא מגיעים, מי שמדבר על עונש ועוד כל מיני שטויות שמתגמדות אל מול סכנת החיים המדוברת כאן בעיר בה אחוזי ההדבקה הכי גבוהים בארץ ישראל, מזכיר את אותו אחד שכועס על הרופא שמעניש אותו בעת טיפול רפואי מכאיב, הוא בטוח שעושים לו את זה דווקא כי שונאים אותו.

השם ירחם עלנו.
עדיף לסבול מרעב, שבוע שבועיים, ולא לתת לאדם אחד למות לפני זמנו, גם אם יש לו חלילה עוד מחלות רקע והוא בן 119 וחצי

• הוסף לסימניות
לא מדברים על דווקא.
אבל העובדה שיש משפחות ברוכות ילדים או לחילופין קשישים, ולחלקם אין בבית מוצרים בסיסיים, וזה בלי להיכנס לנושא של פסח.
כל התקשורת, והממשלה שמזדעקים על בני ברק, אמורים לנסות לספק פתרונות. אני כאן בבני ברק, ודואגת גם להורים שלי שלא יוצאים מהבית, וצריכים תרופות ואוכל בסיסי, לא יותר. זה מסובך ומפחיד, במיוחד למי שאין רכב, וצריך להתחיל להתרוצץ ברחובות על כל מוצר.
ואין דרך!!
במקום כל כך הרבה מסיבות עיתונאים ודוברים וכל מיני גיבובי דברים, תביאו פתרונות!

לא בכוונה. לא דווקא.
אבל, בואו.
תנסו למצוא דרך.

• הוסף לסימניות
מעשה בראב''ע וכו' שהיו מסובין ב...''בני ברק'' אף פעם לא הבנתי למה כולם היו בליל הסדר דווקא ב''בני ברק'' :confused: עכשיו אני חושב אולי הם פשוט היו בסגר?:confused:? [להנהלת פרוג לא באתי לזלזל או לעשות צחוק מההוראות חלילה הכל בבדיחותא בעלמא ,לעודד את תושבי עיר התורה, עיר הבירה של עמ''י ,חיזקו ואימצו!!!]
בדיחה גרועה!
מילא להתבדח על התושבים..גם לא יפה...אבל נגיד...
אבל על דברים של קדושה?

והכל נכון!
הסגר חשוב ונצרך ונשמר בקפדנות חוץ מדברים חיוניים,
אבל אם כוווווולם יצאו לדברים חיוניים פיספסנו את העיקר...
ואף אחד לא ימות מרעב, אבל מישהו יכול למות מנהירה לסופרים.

• הוסף לסימניות
מרגישה בשואה ששמו את היהודים בגטו כדי לא "להדביק" את העולם החיצון....
מבינה שזה לא נעים אבל זו בדיוק הבעיה בבני ברק שאנשים לא מבינים ובמקום זה נעלבים....הסגר נועד כדי למנוע את ההדבקה לעולם החיצון....
וזה מה שקרה באיטליה אנשים ברחו מהעיר הנגועה והדביקו את כולם והביאו למצב הנוראי!!
גם ככה כל העולם צפון בתוך הבתים...

• הוסף לסימניות
מבינה שזה לא נעים אבל זו בדיוק הבעיה בבני ברק שאנשים לא מבינים ובמקום זה נעלבים....
הם לא נעלבים.
מעליבים אותם!!
הילדים שלי לא ראו את הרחוב כבר 3 שבועות!!!!!!
לקחתי את הבת שלי לזרוק איתי זבל והיא נשמה לרווחה "אמאלה! יש עולם נורמאלי!!"
וכל הזמן אני שומעת כאן שאנחנו לא ממושמעים ולא אחראים . :confused:

• הוסף לסימניות
תושבי בני ברק הלב איתכם.
זה לא הזמן לסגירת חשבונות ולהלקאות על העבר. יש כל כך הרבה עבודה לעשות. וצריך להיות עם הפנים קדימה.
מגיעה לכם כל העזרה והתמיכה מכל הגופם הרלונטיים. ואני מוכרחה להגד שהבקר אני באחד ממצבי רוח הכי גרועים שהיו לי מאז שהתחיל הכל כשאני קוראת את ההתנהלויות האלה.
ומכך שאין עוד אף גוף שאומר אנחנו נעזור לכם באספקה לחג עד הבית. יש לכם כל כך הרבה על הראש וזה פשוט לא הגיוני המצב הזה.

• הוסף לסימניות
"רן סער מנכ"ל קופ"ח מכבי, שמטפלת במחצית מתושבי בני ברק, אמר בוועדת הקורונה, שעל פי בדיקות המדגם שלהם, כ-38 אחוז מתושבי בני ברק חולים. שזה 75 אלף איש."

איך יכול להיות שיש לי עשרות מכרים בבני ברק אם לא מאות ועוד לא שמעתי אפילו על חולה אחד או אפילו אחד עם חום

נראה לי שהמומחים מתחרים מי מנבא מציאות יותר קודרת

אין שום קשר בין המספרים הללו למציאות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם לא נעלבים.
מעליבים אותם!!
הילדים שלי לא ראו את הרחוב כבר 3 שבועות!!!!!!
לקחתי את הבת שלי לזרוק איתי זבל והיא נשמה לרווחה "אמאלה! יש עולם נורמאלי!!"
וכל הזמן אני שומעת כאן שאנחנו לא ממושמעים ולא אחראים . :confused:
גם הילדים שלי לא ראו את הרחוב 3 שבועות לא מאשימים אותכם אלא קבוצה של הזויים שלא נשמעו להוראות וגרמה להדבקה

• הוסף לסימניות
ואני מוכרחה להגד שהבקר אני באחד ממצבי רוח הכי גרועים שהיו לי מאז שהתחיל הכל כשאני קוראת את ההתנהלויות האלה.
אני כ"כ כ"כ מזדהה עם המשפט הזה :(

• הוסף לסימניות
"רן סער מנכ"ל קופ"ח מכבי, שמטפלת במחצית מתושבי בני ברק, אמר בוועדת הקורונה, שעל פי בדיקות המדגם שלהם, כ-38 אחוז מתושבי בני ברק חולים. שזה 75 אלף איש."

איך יכול להיות שיש לי עשרות מכרים בבני ברק אם לא מאות ועוד לא שמעתי אפילו על חולה אחד או אפילו אחד עם חום

יש לי עשרות מכרים בבני ברק וכבר מכירה מספר לא מבוטל של חולים...
לצערי הרב.

• הוסף לסימניות
לבי אתכם. לכל החושבים שאין ברירה, חושבת שזה מוגזם! מדובר על משלוח שמגיע ברכב סגור, שאמורים לשים אותו ליד דלת הבית וללכת חזרה לרכב! ללא שום מגע עם אף אחד. איך זה בדיוק אמור לסכן את המשלוחנים??
זה אכן נשמע מוגזם, הרי בדיוק לכן הותירו את המשלוחנים לעבוד.
  • בגלל שזה לא אמור לסכן אותם - (המגיפה לא עוברת באויר אלא ברוק)
  • וכדי שיהיה לכולם אפשרות להזמין את מה שהם צריכים

• הוסף לסימניות

לא כל אחד נהנה לרוץ לפרסם שהוא חולה. חוץ מלספר למי שחייב לדעת.
מאוד יתכן שאתה מכיר מישהו חולה ולא יודע שהוא חולה.
ואגב, אני לא מכירה המון אנשים מב"ב, ואני מכירה אישית לפחות חמישה חולים משם.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה המון אנשים מב"ב, ואני מכירה אישית לפחות חמישה חולים משם.
יש לי עשרות מכרים בבני ברק וכבר מכירה מספר לא מבוטל של חולים...

זו ממש תעלומה.
כתושב בני ברק, אני מכיר אלפי תושבים, וידוע לי רק על חולה בודד אחד מהמעגל הקרוב.
כמובן שיש גם משפחה שלימה ברחוב לידי חולה, אך היא לא נחשבת במעגל הקרוב.

בכל מקרה המספר 38% הוא מופרך לחלוטין, אפילו 3% (כ9000) איש נראה לי מופרך.

גם אם ניקח בחשבון את החולים האסימפטומטיים, שהם לכל היותר 20-30% לא נגיע ליותר מ10,000

• הוסף לסימניות
לא כל אחד נהנה לרוץ לפרסם שהוא חולה. חוץ מלספר למי שחייב לדעת.
מאוד יתכן שאתה מכיר מישהו חולה ולא יודע שהוא חולה.
ואגב, אני לא מכירה המון אנשים מב"ב, ואני מכירה אישית לפחות חמישה חולים משם.
מענין. כי אני גרה בבני ברק, מכירה המון אנשים ומתוכם - רק אחד חולה.
וגם הוא לא במעגל הקרוב ממש.

ומצחיק לצאת בהצהרות על מספר החולים בבני ברק לפי בדיקות מדגמיות.
אולי שיעשו את זה בעוד כמה מקומות בארץ וישוו את התוצאות?

• הוסף לסימניות
יש לנו ביטוח למכונת כביסה
היום גיליתי שהגומי יצא וקראתי לשרות
הם טענו שלי הנחיית משרד הבריאות אסור להם להיכנס לבני ברק...

נו לך תחכי עד שהסגר יגמר בלי מכונת כביסה
שערורייה

בלי קשר
בעלי סידר איכשהו
נס שקניתי אצל יוסי לוי
ממליצה עליו בחום הוא טכנאי שגם מוכר
רגועה שיבוא להציל אותי אם אתקע (כבר קרא לי ולכן יכולה להמליץ)

• הוסף לסימניות
9 מיליון פחות כמה אלפים שנדבקו ממקור לא בני ברקי.
תזכורת קלה- הנגיף לא הגיע מעולם התורה, הוא הגיע מחו"ל...וד"ל.
מכירה מישהו שהגיע מחו"ל עם חום.
לפני הטיסה לקח משהו להורדת החום כדי שיתנו לו לחזור!
וכשהגיע לארץ נבדק ואכן הוא עם קורונה.
אני לא דנה, אבל גם לא מצליחה להבין.
חרדי בני ברקי:(

• הוסף לסימניות
רוב החולים אפילו לא יודעים שהם חולים, ברוב המקרים יש סימפוטמים קלים או אפילו ללא סימפטומים.
ברחוב בו אני גר יש רשמית 34 חולים מאומתים (נכון לשלשום)
בבניין בו אני גר יש 2 חולים.
גם חמי וחמותי גרים בבני ברק, כעת נמצאים בניר עציון באישפוז מלון קרונה, כל הנמצאים שם מרגישים טוב, אבל הם חולים והם מדבקים..

אז כן, אני מאמין שהנתונים אמיתיים.

• הוסף לסימניות
זו ממש תעלומה.
כתושב בני ברק, אני מכיר אלפי תושבים, וידוע לי רק על חולה בודד אחד מהמעגל הקרוב.
כמובן שיש גם משפחה שלימה ברחוב לידי חולה, אך היא לא נחשבת במעגל הקרוב.

בכל מקרה המספר 38% הוא מופרך לחלוטין, אפילו 3% (כ9000) איש נראה לי מופרך.

גם אם ניקח בחשבון את החולים האסימפטומטיים, שהם לכל היותר 20-30% לא נגיע ליותר מ10,000
מדגמים נלקחים מאנשים שמרגישים בריאים.
ההשערה של 38% לא אומרת שכל המספר הנ"ל מרגיש חולה.
אלא שיכול להיות שכל המעגל הקרוב שלך רח"ל עם הוירוס רק שהוא לא יודע את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה