נכון, קשה מאד!מדובר בהתנהלות לא נכונה שאנו התושבים הממושמעים מאוד של בני ברק משלמים עליה מחיר מאוד כבד...
מי הזכיר את המילה ''עונש'' זה חלק מרצף ההנחיות לגבי המשבר כשדיברו על סגירת ישיבות או להבדיל אלף אלפי הבדלות כל בתי הטיאטראות למינהם מישהוא דיבר על ''עונש''נכון, קשה מאד!
יש לי משפחה ענפה בבני ברק, הם צמודים לכללים מילה במילה. ונענשים על לא עוול בכפם.
מתסכל!
לבי אתכם. לכל החושבים שאין ברירה, חושבת שזה מוגזם! מדובר על משלוח שמגיע ברכב סגור, שאמורים לשים אותו ליד דלת הבית וללכת חזרה לרכב! ללא שום מגע עם אף אחד. איך זה בדיוק אמור לסכן את המשלוחנים??חשבתי שאני מסודרת בצעתי מזמן הזמנה מ'רמי לוי' של המון מוצרים בסיסיים לפסח(ולא רק אוכל..) שהיתה אמורה להגיע היום!
הם מודיעים לי עכשיו שהם לא נכנסים לבני ברק!!!
מרגישה מרוקנת.. (תרתי משמע)
עונש הכוונה:כשיש ילד שיש לו וירוס שיכול לדבק ולכן לא הולך ללימודים זה ''עונש''???
נכון מאודזה מתסכל והרגשה נוראית נוראית.
נשאר רק לזעוק אל השם.
אין פה שום אנטישמיות. לא עשו את זה בריכוזים חרדיים. אלא רק בבני ברק.
בני ברק כרגע מוגדרת נגועה, מסוכנת.
מפחדים שהנגיף יופץ לערים אחרות.
אחותי ילדה בן, ראשון!!
המשפחה של בעלה מבני ברק. ומסכנים, לא הסכמנו להם לבוא לפה.
כואב הלב, ממש.
אבל זה מסוכן!!!
נכד ראשון.
באמת תנסי למצוא פתרונות אולי מונית שתביא לכם את הדברים מגבעת שמואל אל פתח בני ברק.
ותבואו לשם גם עם מונית.
אולי יש מי שיציע עצות טובות יותר.
ליבי איתכם.
המצב לא פשוט בכלל. זו מגיפה.
איך משלוחן מסתכן כשהוא בא ברכב שלו סגור, מניח את המשלוח מאחורי הדלת וחוזר לרכבו?וסגרו לנו את בני ברק גם לכניסת משלוחים.. שלא כמו בכל הארץ..
לכל תושבי עיה''ת ב''ב החוששים ממחסור אל דאגה מדובר בקשיים טכניים של היום הראשון ואי הבנת הסגר מצד חלק מהגורמים בשלב ההתחלה אף אחד לא ימות פה ברעבאו להקשיב למקבלי ההחלטות על ב''ב שקיבלו החלטות שונות ממה שקיבלו בניו יורק ובמקום להבין זאת תוקפים ותוקפים כאילו מישהוא פה יודע מה זה לקחת אחריות על מעל 9,000,000 !!! אזרחים בארץ אף אחד לא יעצור אספקה של מוצרי יסוד עם כל הכבוד לא שמעתי שהצבא הסורי עושה סגר על ב''ב אם אדם אחד ימות ברעב אני תורם טריליון ש''ח לשפץ את איצקוביץ...
לא. אנשים לא ימותו ברעב, רק יעמדו בתורות ארוכים ויסכנו את עצמם ואת האחרים, או יסעו במונית שמי יודע מי נסע בה קודם כדי לאסוף מוצרים ממקום רחוק, או יתארחו אצל ההורים כי לא הצליחו להסתדר.אם אדם אחד ימות ברעב אני תורם טריליון ש''ח לשפץ את איצקוביץ...
למי שלא מבין את המצוקה-
אי אפשר להגיד לאנשים להיות בבית כשהם יודעים שאין להם מצרכים מינימליים!!
חובה לפנות לעיריה, למשרד הבטחון, למשרד הפנים, למשרד ראש הממשלה ולכל החכ"ים החרדיים
ולא מתוך התרסה של חוסר התחשבות
אלא מתוך לעורר אותם למחשבה על הענין של הסדרת אספקת מזון וציוד בסיסי למשפחות בבני ברק ובכלל בריכוזים צפופים.
רק לעודד אותך בנחמת רבים,חשבתי שאני מסודרת בצעתי מזמן הזמנה מ'רמי לוי' של המון מוצרים בסיסיים לפסח(ולא רק אוכל..) שהיתה אמורה להגיע היום!
הם מודיעים לי עכשיו שהם לא נכנסים לבני ברק!!!
מרגישה מרוקנת.. (תרתי משמע)
אולי דווקא העיריה היא הכתובת העיקרית לפנות אליה? הרי שם אמורים להבין היטב את המצב ולדאוג לתושבים. והרשויות הכלליות עסוקות בעוד מיליון דברים. האם אין אפשרות למישהו מהעיריה להרים את הכפפה ולדאוג לנושא של סידורי אספקה נאותים ובטוחים?נכון מאד, אם יפנו אליהם עם מילים כמו 'אנטישמיות' וכיו"ב, זה רק יזיק.
יש עם מי לדבר ברשויות, אבל צריך לדעת איך לדבר.
הם בסך הכל אנשים שחיים בצורה אחרת, וקשה להם להבין מה זה בני ברק...
אם קצת הסברה (משני הצדדים) נראה לי אפשר להגיע לעמק השווה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים