קורונה בא לי לברוח מהעיר הזאת:(

• הוסף לסימניות
שמעתי מחברה שראש עיריית רכסים צינתק אתמול לכל התושבים ששמע על מגמה שמגיעים מבני ברק לצפון, ובהוראת הרבנים אם מישהו יודע על מישהו מבני ברק שמגיע לרכסים חייב לדווח למשטרה!!

• הוסף לסימניות
מדובר בהתנהלות לא נכונה שאנו התושבים הממושמעים מאוד של בני ברק משלמים עליה מחיר מאוד כבד...
נכון, קשה מאד!
יש לי משפחה ענפה בבני ברק, הם צמודים לכללים מילה במילה. ונענשים על לא עוול בכפם.
מתסכל!

• הוסף לסימניות
ואולי זה בכלל ''כי את אשר יאהב ה' יוכיח וכאב את בן ירצה'' ..
הרי ברור לכולנו שיש כאן אותות ומופתים משמים, דברים שלא היו במאה שנים אחרונות בעולם, ובכלל בהיסטוריה של ארץ הקודש והמדינה, אז בואו חשבון -
הרי הי''ת זן ומפרנס לכל, שליט על הכל וגם לב מלכים בידיו.. ואם הוא החליט שדווקא העיר הקדושה שיש בה הכי הרבה ישיבות, בתי כנסיות ומדרשות, ישיבות וכוללים תיסגר מפני העולם הגדול (אפי' שאר יישובי א"י), אין זה אומר דרשני..?!..
בואו לא נסטה מ'אצבע אלוקים היא..', ונהיה פחות מחרטומי מצרים עצמם..
אדרבה! הבידוד נועד להבדיל בין הטהור לטמא, קודש לחול וכו', והמזון ישירות מכפיו הרחומות של הי''ת (חסר לו משהו??.. אולי ביצים..? ;))
אשרינו מה טוב חלקינו, שיש לנו להסתופף תחת כנפי השכינה, וממנו אליו נברח!

גילוי נאות,
אני לא בני ברקי.

• הוסף לסימניות
נכון, קשה מאד!
יש לי משפחה ענפה בבני ברק, הם צמודים לכללים מילה במילה. ונענשים על לא עוול בכפם.
מתסכל!
מי הזכיר את המילה ''עונש'' זה חלק מרצף ההנחיות לגבי המשבר כשדיברו על סגירת ישיבות או להבדיל אלף אלפי הבדלות כל בתי הטיאטראות למינהם מישהוא דיבר על ''עונש''

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני מסודרת בצעתי מזמן הזמנה מ'רמי לוי' של המון מוצרים בסיסיים לפסח(ולא רק אוכל..) שהיתה אמורה להגיע היום!
הם מודיעים לי עכשיו שהם לא נכנסים לבני ברק!!!

מרגישה מרוקנת.. (תרתי משמע)
לבי אתכם. לכל החושבים שאין ברירה, חושבת שזה מוגזם! מדובר על משלוח שמגיע ברכב סגור, שאמורים לשים אותו ליד דלת הבית וללכת חזרה לרכב! ללא שום מגע עם אף אחד. איך זה בדיוק אמור לסכן את המשלוחנים??

• הוסף לסימניות
כשיש ילד שיש לו וירוס שיכול לדבק ולכן לא הולך ללימודים זה ''עונש''???
עונש הכוונה:
כשאנשים רבים בבני ברק היו ממושמעים להנחיות..
אך רבים לצערינו לא היו ממש ממושמעים, מה שגרם להתפרצות גדולה יותר של הנגיף..
לכן הממושמעים "נענשים" בגלל האחרים..
וסגרו לנו את בני ברק גם לכניסת משלוחים.. שלא כמו בכל הארץ..
זה הכל!!!

• הוסף לסימניות
יש פה שתי עניינים,
הסגר ומי שקרא לזה אנטישמיות ומה הוביל למה והאם זה עונש והאם זה צודק וכולי,
ויש את הנושא של המוצרים שזה באמת בעיה שצריכה פתרון
לא נראה לי שיש פה מישהו שמוחה על זה.

• הוסף לסימניות
זה מתסכל והרגשה נוראית נוראית.
נשאר רק לזעוק אל השם.
אין פה שום אנטישמיות. לא עשו את זה בריכוזים חרדיים. אלא רק בבני ברק.
בני ברק כרגע מוגדרת נגועה, מסוכנת.
מפחדים שהנגיף יופץ לערים אחרות.

אחותי ילדה בן, ראשון!!
המשפחה של בעלה מבני ברק. ומסכנים, לא הסכמנו להם לבוא לפה.
כואב הלב, ממש.
אבל זה מסוכן!!!
נכד ראשון.

באמת תנסי למצוא פתרונות אולי מונית שתביא לכם את הדברים מגבעת שמואל אל פתח בני ברק.
ותבואו לשם גם עם מונית.
אולי יש מי שיציע עצות טובות יותר.
ליבי איתכם.
המצב לא פשוט בכלל. זו מגיפה.
נכון מאוד

• הוסף לסימניות
וסגרו לנו את בני ברק גם לכניסת משלוחים.. שלא כמו בכל הארץ..
איך משלוחן מסתכן כשהוא בא ברכב שלו סגור, מניח את המשלוח מאחורי הדלת וחוזר לרכבו?
מישהו דואג לאיזה פיתרון בטוח אחר למשפחות שאין להם את המוצרים הנצרכים?

• הוסף לסימניות
או להקשיב למקבלי ההחלטות על ב''ב שקיבלו החלטות שונות ממה שקיבלו בניו יורק ובמקום להבין זאת תוקפים ותוקפים כאילו מישהוא פה יודע מה זה לקחת אחריות על מעל 9,000,000 !!! אזרחים בארץ אף אחד לא יעצור אספקה של מוצרי יסוד עם כל הכבוד לא שמעתי שהצבא הסורי עושה סגר על ב''ב אם אדם אחד ימות ברעב אני תורם טריליון ש''ח לשפץ את איצקוביץ...
לכל תושבי עיה''ת ב''ב החוששים ממחסור אל דאגה מדובר בקשיים טכניים של היום הראשון ואי הבנת הסגר מצד חלק מהגורמים בשלב ההתחלה אף אחד לא ימות פה ברעב

• הוסף לסימניות
למי שלא מבין את המצוקה-
אי אפשר להגיד לאנשים להיות בבית כשהם יודעים שאין להם מצרכים מינימליים!!

חובה לפנות לעיריה, למשרד הבטחון, למשרד הפנים, למשרד ראש הממשלה ולכל החכ"ים החרדיים
ולא מתוך התרסה של חוסר התחשבות
אלא מתוך לעורר אותם למחשבה על הענין של הסדרת אספקת מזון וציוד בסיסי למשפחות בבני ברק ובכלל בריכוזים צפופים.

• הוסף לסימניות
אם אדם אחד ימות ברעב אני תורם טריליון ש''ח לשפץ את איצקוביץ...
לא. אנשים לא ימותו ברעב, רק יעמדו בתורות ארוכים ויסכנו את עצמם ואת האחרים, או יסעו במונית שמי יודע מי נסע בה קודם כדי לאסוף מוצרים ממקום רחוק, או יתארחו אצל ההורים כי לא הצליחו להסתדר.
העיקר שמשלוחן ברכב סגור ובטוח לא יביא להם משלוחים עד מאחורי הדלת הסגורה!

• הוסף לסימניות
הכותרת קצת הפריעה לי,,,
אמר ר' ,,,(? ) איני דר אלא במקום תורה א"א להחליף את הכמות של תורה וירא"ש שאפשר לקנות בעיר הזו בקלות ובלי לבזבז זמן
ואף אם עכשיו סובלים בגלל כמה אנשים לא ממושמעים זאת לא סיבה להחליף עיר
בני ברק אף פעם לא הייתה מושפעת בחומריות ואיכות חיים ואעפ"כ מי שיכל בחר בה בגלל הנ"ל
העיקר שנהיה בריאים
והמצוקה הזו של חוסר האספקה על באמת קשה מאד מאד

• הוסף לסימניות
למי שלא מבין את המצוקה-
אי אפשר להגיד לאנשים להיות בבית כשהם יודעים שאין להם מצרכים מינימליים!!

חובה לפנות לעיריה, למשרד הבטחון, למשרד הפנים, למשרד ראש הממשלה ולכל החכ"ים החרדיים
ולא מתוך התרסה של חוסר התחשבות
אלא מתוך לעורר אותם למחשבה על הענין של הסדרת אספקת מזון וציוד בסיסי למשפחות בבני ברק ובכלל בריכוזים צפופים.

נכון מאד, אם יפנו אליהם עם מילים כמו 'אנטישמיות' וכיו"ב, זה רק יזיק.
יש עם מי לדבר ברשויות, אבל צריך לדעת איך לדבר.
הם בסך הכל אנשים שחיים בצורה אחרת, וקשה להם להבין מה זה בני ברק...
אם קצת הסברה (משני הצדדים) נראה לי אפשר להגיע לעמק השווה.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאני מסודרת בצעתי מזמן הזמנה מ'רמי לוי' של המון מוצרים בסיסיים לפסח(ולא רק אוכל..) שהיתה אמורה להגיע היום!
הם מודיעים לי עכשיו שהם לא נכנסים לבני ברק!!!

מרגישה מרוקנת.. (תרתי משמע)
רק לעודד אותך בנחמת רבים,
גם אני רציתי לערוך הזמנה (קרית יערים)
ונתנו לי תאריך משלוח לסוף פסח בערך...
כלומר, הם יבואו
אבל לא בפועל :)
לפחות לא לפני החג..
אבל אצלך זה הרבה יותר גרוע :(
באמת מתיש מאד אחרי שערכת כבר את ההזמנה לקבל הודעה כזו!
ממש מרוקן!
מקווה שהצלחת לאסוף כמה כוחות חדשים מהתחלה..

• הוסף לסימניות
נכון מאד, אם יפנו אליהם עם מילים כמו 'אנטישמיות' וכיו"ב, זה רק יזיק.
יש עם מי לדבר ברשויות, אבל צריך לדעת איך לדבר.
הם בסך הכל אנשים שחיים בצורה אחרת, וקשה להם להבין מה זה בני ברק...
אם קצת הסברה (משני הצדדים) נראה לי אפשר להגיע לעמק השווה.
אולי דווקא העיריה היא הכתובת העיקרית לפנות אליה? הרי שם אמורים להבין היטב את המצב ולדאוג לתושבים. והרשויות הכלליות עסוקות בעוד מיליון דברים. האם אין אפשרות למישהו מהעיריה להרים את הכפפה ולדאוג לנושא של סידורי אספקה נאותים ובטוחים?

כי צריך להבין: זה לא רק המצוקה של אנשים, שהיא סיבה מספקת לעזור להם. זו גם המלחמה במגיפה, שלא תצלח אם לאנשים לא תהיה אפשרות בטוחה לרכוש מוצרים!

• הוסף לסימניות
זה לא אצל כל החברות....
רמי לוי לקח צעד אחד עמוק מידי.
אני הזמנתי מוצרי אמבט [שמפו וכו']מחברה מסויימת, שתמיד אני קונה בחנויות שלהם, והפעם סגור
וישנם הזמנות דרך האתר
והוא אמור להגיע היום בשעות אחר הצהרים.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אגב מישהו יודע איך אפשר לראות את מספר הנדבקים בכל עיר ?
בעוד שבבני ברק יש 28.6 נדבקים ל10.000 באפרת יש 58 נדבקים ויש שם כ 10.000 תושבים

• הוסף לסימניות
מעשה בראב''ע וכו' שהיו מסובין ב...''בני ברק'' אף פעם לא הבנתי למה כולם היו בליל הסדר דווקא ב''בני ברק'' :confused: עכשיו אני חושב אולי הם פשוט היו בסגר?:confused:? [להנהלת פרוג לא באתי לזלזל או לעשות צחוק מההוראות חלילה הכל בבדיחותא בעלמא ,לעודד את תושבי עיר התורה, עיר הבירה של עמ''י ,חיזקו ואימצו!!!]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה