חגים בא לכן לעזור לי לגוון?

איפה קונים דבר כזה
והאם הוא קיים בעוד קיטניות (אדממה, פולים, חומוס) או רק בשעועית?
במחלקת הקפואים יש בכל סופר
גם חומוס ופול
הבעיה שיש תמיד באריזות קטנות, צבעוניות ויקרות..
לפעמים יש באריזה גדולה מאוד עם שקית לא ממותגת ואז "חובה" לקנות כי המחיר ממש לא יקר

אבל היו לי בבית רק פלפל אדום חריף לא יבש
אני מקווה שזה יצא אותו דבר
זה מצויין , היבש נותן בעיקר צבע פחות טעם
בכל מקרה מה שיצא לי - טעים פחד
נחת :)
נראה לי עם חלה בצועה זה יהיה פשוט שלמות.
לדאוג שיהיה מספיק רוטב בסוף הבישול ;)

אני רוצה לנסות להכין את זה גם עם קציצות עוף
זה יכול להסתדר יחד?
לכאורה זה יתאים אבל בלי פלפל חריף
החריף נותן טוויסט לדג שהעוף לא צריך אותו

לקציצות עוף יש מתכון לרוטב לבן על בסיס פטריות עם הרבה שום..

תודה
חלה - המון חלה :)
אפילו ילדים שלא חובבי דגים את הרוטב הם מנגבים עם החלה

ממש לא חובה
אפשר לקנות קציצות מוכנות של "דלידג" יש יקרות יותר מסלמון טחון וזה נהדר
נחל הצלחה מרובה, ברוך השם.
עשיתי עם סלמון טחון. העיסה הייתה גדולה, אז חלק טיגנתי במחבת.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה