בבקשה --- הקול הפנימי שלי רוצה לשמוע כעת משהו להתחזק!

• הוסף לסימניות
יישר כח גדול לכולם!!!

אני מאד אוהבת את הרקע הזה... אני עובדת כעצמאית בחדר עבודה בביתי,
טלפונים של משפחה וחברות בזמן של עבודה - מוציא אותי מהריכוז ושורף לי זמן - א"א לדבר,
אך האזנה להרצאה - בד"כ ב 70% ריכוז - דבר מדהים, ראשי עם העבודה על המחשב ולכן לא מצליחה להיות קשובה אונליין, (לפעמים גם שליחה של מייל או דקת שיחה עם הלקוח נאבדת מההרצאה.. אז אני מפסידה מדי פעם כמה דק' מההרצאה.. בהזדמנות שומעת אותה שוב..)
נכנס טעם לחיים, להעשיר את הפנימיות שלנו ואת הרוחניות..
והעיקר לא לשכוח למה אנחנו כאן, מה יעודנו בחיים,
ולא ליפול ברשת הגשם של כסף-עבודה-כסף-כסף-כסף...

נותר לי להמליץ לכם בשעות שמתאימות לכם,
מי שמעונינת אשמח לשלוח לה למייל הרצאות.

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
ניק בשם אסתי.ח
לבקשתך - רק תצרפי כתובת מייל ואשלח לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
יש מי שהתחברה להרצאה של הרבה יגאל כהן?
יש לי עוד הרצאות מדהימות שלו, בשמע, בלי צפיה.
אם יהיה ביקוש, אעלה.

• הוסף לסימניות
תודה עצומה!
אין מילים,
אנסה לפתוח אותו בזמן העבודה..
אם יש לך אותו בנפרד, ותוכלי להעלות, זה יועיל יותר..

תזכי למצוות!
הנה הרצאה שלו שהייתה לי במחשב:

קבצים מצורפים

• איך להצליח בחיים - הרב יגאל כהן HD.mp3
    57.5 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה