לחייג עכשיו? מה זה הקו הזה?יש את הקו של הסייבר הלאומי של משטרת ישראל
כמדומני 199
זה מוקד בזקלחייג עכשיו? מה זה הקו הזה?
אני יודע שיש קו של סייבר אולי יוכלו לתת לך איזה כיוון או מענהלחייג עכשיו? מה זה הקו הזה?
לכאורה לאבבקשה תרגיעו אותי, הם יכולים לגנוב משהו?
דבר ראשון לנתק את האינטרנט מהמחשב וכן לא לפתוח שום קישור או מייל לא ידועבבקשה תרגיעו אותי, הם יכולים לגנוב משהו?
אודה לכל תגובה!
קיבלתי במייל מהבוקר מספר פעמים קוד אימות לאתר ההזדהות הממשלתית הלאומית כאשר כלל לא נכנסתי לשם, כמו כן גם שלחו SMS לאימות לנייד המעודכן בשעות שונות.
מה זה יכול להיות?? אני מוטרדת!!!
אולי ידוע על תקלה שהיתה להם היום???
תודה!!!
לדעתי את יכולה להיות רגועהאודה לכל תגובה!
קיבלתי במייל מהבוקר מספר פעמים קוד אימות לאתר ההזדהות הממשלתית הלאומית כאשר כלל לא נכנסתי לשם, כמו כן גם שלחו SMS לאימות לנייד המעודכן בשעות שונות.
מה זה יכול להיות?? אני מוטרדת!!!
אולי ידוע על תקלה שהיתה להם היום???
תודה!!!
אם מישהו פרץ לך למיילהשאלה אם הם באמת לא הצליחו להכנס ואני אכנס עכשיו, האם הם יוכלו להכנס איתי?
איך בדיוק אפשר לעקוב אחריך?יש לי במחשב בשולחן העבודה צילום מסך של הקוד.לכן מפחיד אולי פרצו? ואם אני עכשיו נכנסת לשנות שלא יעקבו אחרי ויגנבו דברים
זה מעלה סימן שאלה, לא?גם לדעתי,אבל לא בטוחה כבר... המיילים לא סומנו כהודעה חדשה אלא כאילו נקראה, לכן לא שמתי לב מייד
אז בשביל להרגיע את עצמךגם לדעתי,אבל לא בטוחה כבר... המיילים לא סומנו כהודעה חדשה אלא כאילו נקראה, לכן לא שמתי לב מייד
רואים את זה פהתבדקי האם המייל פתוח בעוד מקום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים