בבקשה ענו לי! האם פרצו לי למחשב?

• הוסף לסימניות
אודה לכל תגובה!
קיבלתי במייל מהבוקר מספר פעמים קוד אימות לאתר ההזדהות הממשלתית הלאומית כאשר כלל לא נכנסתי לשם, כמו כן גם שלחו SMS לאימות לנייד המעודכן בשעות שונות.
מה זה יכול להיות?? אני מוטרדת!!!
אולי ידוע על תקלה שהיתה להם היום???
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אודה לכל תגובה!
קיבלתי במייל מהבוקר מספר פעמים קוד אימות לאתר ההזדהות הממשלתית הלאומית כאשר כלל לא נכנסתי לשם, כמו כן גם שלחו SMS לאימות לנייד המעודכן בשעות שונות.
תודה!!!

נשמע שמישהו ניסה להכנס בשמך לשם
ובמערכת שם יש המון מידע עליך
תכנסי לשם ותוודאי שהקוד לא השתנה . ותעדכני אותו כמובן
גניבת זהות זה אחד הדברים הכי קשים שיש

• הוסף לסימניות
אודה לכל תגובה!
תודה!!!
לדעתי את יכולה להיות רגועה
זה אחד המקומות שהכי קשה לפרוץ אליהם
וההוכחה לזה זה המיילים והקודים שאת מקבלת
בלי זה
אף אחד לא יצליח להיכנס לחשבון
וכדי ממש להרגיע את עצמך תשני את הקוד למשהו סופר מופרע...
ושלום על ישראל

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם באמת לא הצליחו להכנס ואני אכנס עכשיו, האם הם יוכלו להכנס איתי?

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב בשולחן העבודה צילום מסך של הקוד.לכן מפחיד אולי פרצו? ואם אני עכשיו נכנסת לשנות שלא יעקבו אחרי ויגנבו דברים

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם באמת לא הצליחו להכנס ואני אכנס עכשיו, האם הם יוכלו להכנס איתי?
אם מישהו פרץ לך למייל
אז יש לו את הסיסמא כבר מהבוקר..
ואם מנסה כל הזמן, זה אומר שהוא לא כל כך מצליח. ומנסה את מזלו שוב ושוב
אין כל כך מה לחשוש לדעתי.

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב בשולחן העבודה צילום מסך של הקוד.לכן מפחיד אולי פרצו? ואם אני עכשיו נכנסת לשנות שלא יעקבו אחרי ויגנבו דברים
איך בדיוק אפשר לעקוב אחריך?
את מפחדת שהשתלטו לך על המחשב???
זה ממש ממש מופרע!
ושוב אם כן היה לו כבר את הסיסמא והוא לא היה מנסה שוב ושוב..

• הוסף לסימניות
התקשרתי 119 למוקד הסייבר, אמרו שאין לי מה לדאוג ורק להחליף סיסמא. אבל אני פוחדת...
ממה? כי בכל פעם שנכנסים עם סיסמא צריך מחדש גם קוד אימות.
אולי הוא נכנס כמה פעמים?

• הוסף לסימניות
גם לדעתי,אבל לא בטוחה כבר... המיילים לא סומנו כהודעה חדשה אלא כאילו נקראה, לכן לא שמתי לב מייד
אז בשביל להרגיע את עצמך
(שוב כי לדעתי אין לך מה לחשוש)
את יכולה להיכנס ולהעביר את שליחת הקודים למייל אחר
ולשנות את הסיסמא למייל הנוכחי
לחומרא ממש תצאי רגועה מכל הכיוונים...

(אם כי זה שהמיילים סומנו כנקראו מעלה סימן שאלה
אבל פשוט תחליפי סיסמא למייל)

• הוסף לסימניות
תבדקי האם המייל פתוח בעוד מקום.
רואים את זה פה
אם זה פתוח בעוד מקום זה אמור לרשום "כעת בשימוש נוסף במקום אחר"נראה לי הכיתוב הזה, משהו מאוד דומה לזה

קבצים מצורפים

• 2025-03-26.png
    2025-03-26.png
    KB 53.6 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה