התייעצות בבקשה עצה- תינוק בן שנה וחצי עם פטריה בלשון שלא עוברת

• הוסף לסימניות
מנסיון של הבת שלי מרגיע ומרפא, עולה 60 ש"ח, כתבו על זה בפרוג משחה של שפיצר

• הוסף לסימניות
שווה להשקיע, חבל על הסבל, תוכלי לקנות אצל הבת של שפיצר ברמת אלחנן 0504135111 או אצלי כי קניתי ובסוף לא היו צריכים, אם את באה תודיע לי כי אני רוצה ללכת לשון עוד מעט...

• הוסף לסימניות
שווה להשקיע, חבל על הסבל, תוכלי לקנות אצל הבת של שפיצר ברמת אלחנן 0504135111 או אצלי כי קניתי ובסוף לא היו צריכים, אם את באה תודיע לי כי אני רוצה ללכת לשון עוד מעט...
אין לי כרגע משהו באיזור שלך
בכ"א תודה גדולה על הרצון לעזור.
אטפל בזה מחר.

• הוסף לסימניות
אמרת לרופא שהדקטרין לא עוזר?
כי אני יודע שאם הדקטרין לא עוזר, נותנים טיפות בשם ניסטטין שזה הרבה יותר יעיל. רק נראה לי שזה קצת מר.

• הוסף לסימניות
אמרת לרופא שהדקטרין לא עוזר?
כי אני יודע שאם הדקטרין לא עוזר, נותנים טיפות בשם ניסטטין שזה הרבה יותר יעיל. רק נראה לי שזה קצת מר.
הניסטטין היא משחה איומה אבל עוזרת פלאים

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את התיוג?

היא תייגה אותי כי לצערי הרב היה לי כזה נקרה לאחרונה עם הבן שלי רק שאצלו זה התברר בסוף כמחלת הפה.
אין לי הרבה מה לתרום מעבר לזה ששמתי דקטרין ולא עזר .
נתתי נורופן ואקמול סביב השעון בהמלצת הרופא שהסביר לי שהוא סובל כאב הזוי .
מפחיד אותי שחוזר לו כי היום ראיתי שוב שהלשון קצת לבנה אז מנסה להחכים מהאשכול הנ"ל .
כן יכולה להמליץ לחפש משהו מעבר לדקטרין כי רוב התינוקות זה לא כ"כ עוזר .

תבדקי גם שהולכים לישון שלא נרדמים עם חלב\מטרנה שעומד בפה אח"כ שעות

ואם נרדם בהנקה , מה אני יכולה לעשות??
יש נוזל מאוד יעיל של שפיצר, בירושלים נראה לי בהר נוף ובב"ב ברח' שלמה המלך, לי יש אחד חדש בב"ב

מה זה הנוזל של שפיצר ולמה נועדה ולאיזה גיל?

• הוסף לסימניות
אם נרדם בהנקה , מה אני יכולה לעשות??

לא הרבה אבל זה מוסיף לחגיגה.. האחות בטיפת חלב אמרה לי להעביר חיתול בד בפה ולנגב כמה שאפשר אחרי האוכל, גם על החניכיים או השיניים.
(אם את משתמשת ברפידות, תחיליפי בתדירות גבוהה)

• הוסף לסימניות
אצלי יש עכשיו סיפור דומה עם ילדה בת כמעט שנתיים
הרופאה אבחנה וירוס שמופיע בצורת פצעים בחלל הפה, וממש לא פטריות
רשמה אורקורט E וZOVIRAX סירופ
אחרי כמה ימים טובים של כאבי תופת, חום, וחוסר תאבון מוחלט, ב"ה יש קצת הטבה

• הוסף לסימניות
יש לקנות באזור ויזניץ בב''ב ואולי בעוד כתובות, נוזל פלאים, מתקתק ונסבל בהחלט. מורחים בחלל הפה לפי הצורך, שינוי משמעותי ככר אחרי שימוש אחד.
לילדים צריך לשים כמה פעמים כי הם בולעים את זה יחסית מיד
למבוגרים - לי היה את הפצע הלבן המוכר הכואב.... שמתי פעם אחת עם רבע שעה בלי לבלוע - זה ההוראות. עבר אחרי פעם אחת!!!
ממש ממליצה!!!
עוזר לכל סוגי הפצעים ומחלות הפה.
עולה 35 שח (מקוה שלא טועה)

• הוסף לסימניות
יש לקנות באזור ויזניץ בב''ב ואולי בעוד כתובות, נוזל פלאים, מתקתק ונסבל בהחלט. מורחים בחלל הפה לפי הצורך, שינוי משמעותי ככר אחרי שימוש אחד.
למבוגרים - לי היה את הפצע הלבן המוכר הכואב.... שמתי פעם אחת עם רבע שעה בלי לבלוע - זה ההוראות. עבר אחרי פעם אחת!!!
ממש ממליצה!!!
איך זה נקרא?

• הוסף לסימניות
ממש ממליצה!!!
של שפיצר?

• הוסף לסימניות
לא עברתי כל ההודעות אולי כתבו כבר ..
שמים סודה לשתיה על צלחת סוחטים לימון על הסודה
כורכים בד על האצבע מטבילים את הבד מורחים על הלשון (או עם האצבע)
העינין כמה שיותר מהר שזה יגיע ללשון מאז שהלימון התערב עם הסודה (זה יוצר כמין תסיסה כזו זה תקין)
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה