- הוסף לסימניות
איפה את גרה בב"ב?איפה את גרה? יש נוזל מאוד יעיל של שפיצר, בירושלים נראה לי בהר נוף ובב"ב ברח' שלמה המלך, לי יש אחד חדש בב"ב
איפה את גרה בב"ב?איפה את גרה? יש נוזל מאוד יעיל של שפיצר, בירושלים נראה לי בהר נוף ובב"ב ברח' שלמה המלך, לי יש אחד חדש בב"ב
כמה עולה? והיכן?איפה את גרה בב"ב?
כמה עולה בקבוק? והאם זה רק מרגיע או גם ממגר ?גרה באזור וגשל 0527659681
0548413123 בהצלחהאנסה לחפש את המספר
פרוביוטיקה - את שופכת את האבקה מתוך הקפסולה לבקבוק
אין לי כרגע משהו באיזור שלךשווה להשקיע, חבל על הסבל, תוכלי לקנות אצל הבת של שפיצר ברמת אלחנן 0504135111 או אצלי כי קניתי ובסוף לא היו צריכים, אם את באה תודיע לי כי אני רוצה ללכת לשון עוד מעט...
הניסטטין היא משחה איומה אבל עוזרת פלאיםאמרת לרופא שהדקטרין לא עוזר?
כי אני יודע שאם הדקטרין לא עוזר, נותנים טיפות בשם ניסטטין שזה הרבה יותר יעיל. רק נראה לי שזה קצת מר.
אני לא חושב שזה קיים במשחה אלא רק בטיפות. מרירות מאוד.הניסטטין היא משחה איומה אבל עוזרת פלאים
נכוןאני לא חושב שזה קיים במשחה אלא רק בטיפות. מרירות מאוד.
לא הבנתי את התיוג?
תבדקי גם שהולכים לישון שלא נרדמים עם חלב\מטרנה שעומד בפה אח"כ שעות
יש נוזל מאוד יעיל של שפיצר, בירושלים נראה לי בהר נוף ובב"ב ברח' שלמה המלך, לי יש אחד חדש בב"ב
אם נרדם בהנקה , מה אני יכולה לעשות??
איך זה נקרא?יש לקנות באזור ויזניץ בב''ב ואולי בעוד כתובות, נוזל פלאים, מתקתק ונסבל בהחלט. מורחים בחלל הפה לפי הצורך, שינוי משמעותי ככר אחרי שימוש אחד.
לילדים צריך לשים כמה פעמים כי הם בולעים את זה יחסית מיד
למבוגרים - לי היה את הפצע הלבן המוכר הכואב.... שמתי פעם אחת עם רבע שעה בלי לבלוע - זה ההוראות. עבר אחרי פעם אחת!!!
ממש ממליצה!!!
עוזר לכל סוגי הפצעים ומחלות הפה.
עולה 35 שח (מקוה שלא טועה)
אני קניתי בסופר, עדיף טרי.מהחנות או טרי מהרפת?
תוך כמה זמן עובר?
של שפיצר?יש לקנות באזור ויזניץ בב''ב ואולי בעוד כתובות, נוזל פלאים, מתקתק ונסבל בהחלט. מורחים בחלל הפה לפי הצורך, שינוי משמעותי ככר אחרי שימוש אחד.
לילדים צריך לשים כמה פעמים כי הם בולעים את זה יחסית מיד
למבוגרים - לי היה את הפצע הלבן המוכר הכואב.... שמתי פעם אחת עם רבע שעה בלי לבלוע - זה ההוראות. עבר אחרי פעם אחת!!!
ממש ממליצה!!!
עוזר לכל סוגי הפצעים ומחלות הפה.
עולה 35 שח (מקוה שלא טועה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים