התייעצות בבקשה עצה- תינוק בן שנה וחצי עם פטריה בלשון שלא עוברת

• הוסף לסימניות
אצלי יש עכשיו סיפור דומה עם ילדה בת כמעט שנתיים
הרופאה אבחנה וירוס שמופיע בצורת פצעים בחלל הפה, וממש לא פטריות
רשמה אורקורט E וZOVIRAX סירופ
אחרי כמה ימים טובים של כאבי תופת, חום, וחוסר תאבון מוחלט, ב"ה יש קצת הטבה
מעניין, אז זה וירוס שמסתובב?
מה שמעניין במיוחד שהיום הלכנו לרופא (ב"ה כבר יש הטבה אבל בכל זאת..) והוא לא מזהה בעיה, היו פצעים כמה ימים עד שבת אבל כעת אין.
מה שברור שהיו כאבי תופת וצווחות עד לב השמים בלילות לבנים ללא נמנום, ובלי להכניס כלווםם לפה.
בכל פעם שהיא ראתה אוכל היא ממש התלהבה והתחננה, אבל ברגע שזה נגע בפה התחילו צווחות איומות.

• הוסף לסימניות
אחרי
אצלי יש עכשיו סיפור דומה עם ילדה בת כמעט שנתיים
הרופאה אבחנה וירוס שמופיע בצורת פצעים בחלל הפה, וממש לא פטריות
רשמה אורקורט E וZOVIRAX סירופ
אחרי כמה ימים טובים של כאבי תופת, חום, וחוסר תאבון מוחלט, ב"ה יש קצת הטבה
שבוע של סבל בל יתואר וניסיון של כל מיני משחות ועצות
שמתי זוברקס משחה.
האם זה גמר את הפצעים לחלוטין?
הרופא לא רצה לתת לי אנטיביוטיקה.
וזה נראה מחריד , הוא לא אוכל ולא ישן כבר כמעט שבוע

• הוסף לסימניות
מעניין, אז זה וירוס שמסתובב?
מה שמעניין במיוחד שהיום הלכנו לרופא (ב"ה כבר יש הטבה אבל בכל זאת..) והוא לא מזהה בעיה, היו פצעים כמה ימים עד שבת אבל כעת אין.
מה שברור שהיו כאבי תופת וצווחות עד לב השמים בלילות לבנים ללא נמנום, ובלי להכניס כלווםם לפה.
בכל פעם שהיא ראתה אוכל היא ממש התלהבה והתחננה, אבל ברגע שזה נגע בפה התחילו צווחות איומות.
איך עבר בסוף?

• הוסף לסימניות
אחרי

שבוע של סבל בל יתואר וניסיון של כל מיני משחות ועצות
שמתי זוברקס משחה.
האם זה גמר את הפצעים לחלוטין?
הרופא לא רצה לתת לי אנטיביוטיקה.
וזה נראה מחריד , הוא לא אוכל ולא ישן כבר כמעט שבוע
מה זה זוברקס משחה?
אנחנו שמנו את המשחה והסירופ הנ"ל 5 ימים 3 פעמים ביום לפי מינון הרופאה
אחרי 5 ימים היתה הטבה משמעותית, אבל עדיין היו פצעים בפה, שהציקו ולא נתנו לאכול. היא היתה נורא עצבנית ובוכיה.
היא היתה פשוט סמרטוט אחרי שבוע + של כאבים ומינימום אוכל ושתיה (באחד הימים היא היתה נראית נורא, התחלנו לתת לה שתיה במזרקים)
ב"ה, היום אמרה לי הגננת שהיא חזרה להיות היא...
זה בטוח וירוס שמסתובב, הרופאה אמרה לי את זה שבוע שעבר,
והיום שכנה התקשרה לשאול אותי אם אוכל לתת לה את הסירופ לבת שלה באותו גיל..
מסכנים הקטנים האלה
זה כאבי תופת :( :( :(

• הוסף לסימניות
מה זה זוברקס משחה?
אנחנו שמנו את המשחה והסירופ הנ"ל 5 ימים 3 פעמים ביום לפי מינון הרופאה
אחרי 5 ימים היתה הטבה משמעותית, אבל עדיין היו פצעים בפה, שהציקו ולא נתנו לאכול. היא היתה נורא עצבנית ובוכיה.
היא היתה פשוט סמרטוט אחרי שבוע + של כאבים ומינימום אוכל ושתיה (באחד הימים היא היתה נראית נורא, התחלנו לתת לה שתיה במזרקים)
ב"ה, היום אמרה לי הגננת שהיא חזרה להיות היא...
זה בטוח וירוס שמסתובב, הרופאה אמרה לי את זה שבוע שעבר,
והיום שכנה התקשרה לשאול אותי אם אוכל לתת לה את הסירופ לבת שלה באותו גיל..
מסכנים הקטנים האלה
זה כאבי תופת :( :( :(
כנ"ל אצלי
זה לא נגמר.
שמה את כל המשחות והטיפות שהמליצו לי עליהם.
זה כאבים נוראיים, לא מוכן לאכול ולישון מרב ייסורים.
אנסה דבר אחרון של עשיתי-חלב עיזים.
מקווה שיהיה שליח טוב.

• הוסף לסימניות
כנ"ל אצלי
זה לא נגמר.
שמה את כל המשחות והטיפות שהמליצו לי עליהם.
זה כאבים נוראיים, לא מוכן לאכול ולישון מרב ייסורים.
אנסה דבר אחרון של עשיתי-חלב עיזים.
מקווה שיהיה שליח טוב.
בלת"ק חלקי
סבתא מבוגרת המליצה לי לתת לתינוק עם פטריה קצת סודה לשתיה (האבקה) על המוצץ ו/או למהול במים ולתת לו לשתות.
עבד נפלא.

• הוסף לסימניות
תבדקי האם יש לו פריחה על הידיים ו/או הרגליים.
אם כן, זו מחלת הפה והגפיים.
אצל הבן שלי בגן התחיל להסתובב עכשיו, וזה באמת קשה לקטנים האלו :(
בדר''כ זה עובר תוך שבוע, כך שכנראה אתם כבר אחרי השיא.
מאחלת לך שיתאושש בקלות ויחזור לעצמו מהר.

• הוסף לסימניות
מנסיוני עם תינוקת בת חודש וחצי שסבלה מפטריה בפה שלא עברה (במשך חודשיים!!!) גם אחרי 2 בקבוקים של ניסטטין, אחד אחרי השני.
הלכתי לרופאה היא המליצה על טיפול של כפית ס. לשתיה בכוס מים, לתבול גזה או חיתול בד ולעבור על הכתמים הלבנים בחלל הפה , אחרי / לפני כל ארוחה.
ובמקביל גם נתתי פרוביוטיקה . הפרוביוטיקה עזרה פלאים וזה לדעתי מה שעזר לה לצאת מזה..
ממליצה על פרוביוטיקה מאוד!!!

• הוסף לסימניות
יש פרוביוטיקה לילדים - עולה יקר אבל שווה !
בערך 80 ש"ח

• הוסף לסימניות
ב"ה ב"ה עבר להם.
זה היה שבוע וחצי של סבל בל יתואר של חוסר שינה וחוסר תאבון וממש בכי ללא הפוגה.
הרופא נתן לנו לנסות זוברקס, שמתי כמה פעמים ביום.
למחרת התחיל לעבור עם המון ס"ד כמובן.

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנתיים, גם עם מחלת הפה והגפיים, מחלה נוראההה בוכה, מרייר, רעבבבב לא מסוגל לאכול כלום.
מרחתי לו אוטידין (כן כן טיפות אוזניים) על הפצעים, נרשמה הטבה קלה מאד לזמן קצר, והיה מסוגל טיפה לאכול דברים רכים, וקצת להפסיק לבכות...
עכשיו רצה לקנות את המשחה של שפיצר, שמעתי עליה פלאים, מקווה שיעזור. אשתדל לעדכן.
מה שהכי חשוב, לדאוג לשתיה מרובה שחלילה לא יתייבשו.

• הוסף לסימניות
צריך לשים לב, דיברו באשכול על שלוש בעיות, הפצעים שונים, ולכן גם הרפואה שונה בתכלית !
פצעים בפה, אפטות וכדו' ב. פטרייה ג. מחלה של הפה והגפיים.

לדוגמא, חלב עזים עוזר לאפטות לא לפטרייה, פרוביוטיקה עוזר לפטרייה, לא אמור לעזור לאפטות, וכו' שינה מרובה עוזר לאפטות, אין קשר לפטרייה וכו'
לתשומת לב !

אגב,. לדעתי הטיפול בפטרייה צריך להיות עד הסוף, זאת אומרת שאם מטפלים קצת וכשזה נרגע מפסיקים, זה לא מומלץ בכלל, הפטרייה משתרשת בפה,
מה שאין כן למשל באפטות, שאם הזמן זה עובר לבד (אם לא מגיעים פצעים חדשים ..).

חשוב לי לציין לשבח את המשחה החדשה של אורביטול עם מלח אקטיבי, שיעיל לטיפול בפה ובחניכיים, או יותר טוב שטיפה של הפה עם כוס מים מהול בחצי כפית מלח או/ו גם שטיפה קבועה במי פה (על פי המלצת רופאת א.א.ג.)
רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה