רכישות בחו"ל בגדי נשים קיץ 2025

חולצות פסים ריב - במגוון צבעים !

חולצות ריב

1748518215158.png

ק.ש.

עכשיו ראיתי שכן יש שם אפשרות להזמין, לא יודעת למה מקודם הראה לי שאין.
וגם יש שם אותה בורוד אם תרצי. (ק"ש)
איפה זה 'שם'?
והחצאית הורודה היא לא אותה חצאית, היא עם גומי למעלה, לא עם רוכסן (אפשר לראות בתמונה שהחצאית לא על הגוף).

תודה!

נראה לי את כבר מומחית ויכולה להסתדר לא רע :)

כשכבר יש קישור- אני יודעת איך לחפור בו.
אבל בחיפושים אני לא תמיד באמת מצליחה להגיע לתוצאות שמעלים פה, אז בהחלט יש תועלת לעזרתכן.
לפני האשכול הזה רוב ההזמנות שלי היו גרועות והוחזרו חזרה במקרה הטוב... במקרה הפחות טוב הכסף הלך לפח.
ובפעמים שרכשתי כאן מהמלצות היו הפעמים הראשונות והבודדות שסוף סוף ראיתי שאפשר גם לרכוש דברים שווים באליאקספרס. אז תודה לכן!

וזאת כמובן, מלבד מה שמגיע לכן שנקנה מקישור שיווקי שלכן, אחרי כל העזרה.

כאן בחצאית הזאת ספציפית לא כתבתי את זה כדי שתחפשי אחר, אלא כדי שאחרות ישימו לב לזה.

תודה על כל העזרה שלך ושל האחרות כאן. מוערך ביותר!

כשכבר יש קישור- אני יודעת איך לחפור בו.
אבל בחיפושים אני לא תמיד באמת מצליחה להגיע לתוצאות שמעלים פה, אז בהחלט יש תועלת לעזרתכן.
לפני האשכול הזה רוב ההזמנות שלי היו גרועות והוחזרו חזרה במקרה הטוב... במקרה הפחות טוב הכסף הלך לפח.
ובפעמים שרכשתי כאן מהמלצות היו הפעמים הראשונות והבודדות שסוף סוף ראיתי שאפשר גם לרכוש דברים שווים באליאקספרס. אז תודה לכן!

וזאת כמובן, מלבד מה שמגיע לכן שנקנה מקישור שיווקי שלכן, אחרי כל העזרה.

כאן בחצאית הזאת ספציפית לא כתבתי את זה כדי שתחפשי אחר, אלא כדי שאחרות ישימו לב לזה.

תודה על כל העזרה שלך ושל האחרות כאן. מוערך ביותר!
בשמחה רבה,
לא התכוונתי בצורה צינית חלילה, באמת נראה שאת מסתדרת ויודעת לבדוק מה שצריך, וזה טוב מאוד.

אני בינתיים נהנית לעזור למצוא דברים, ואם אוכל לסייע גם בהמשך, מה טוב.
אני מאוד שמחה שאת מרוצה מהחצאית (את בחרת ומצאת אותה אחרי הכל..)

חודש טוב!

מחפשת חצאית קפלים ארוכה בצבע כחול
פעם חיפשתי למישהי:

אשמח לסרפן/שמלה פרחוני ליום חול
שמתאים עם זקט לבן דק
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה