- הוסף לסימניות
- #1,701
שלחתי לך מייל.אין לזה תמונות שניתן להעלות לפה
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מייל ואשלח לך תמונות
תודה..
שלחתי לך מייל.אין לזה תמונות שניתן להעלות לפה
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מייל ואשלח לך תמונות
שלחתי לך ב2 מייליםשלחתי לך מייל.
תודה..
התמונות חסומות
נראה לי את כבר מומחית ויכולה להסתדר לא רעאיפה זה 'שם'?
והחצאית הורודה היא לא אותה חצאית, היא עם גומי למעלה, לא עם רוכסן (אפשר לראות בתמונה שהחצאית לא על הגוף).
תודה!
נראה לי את כבר מומחית ויכולה להסתדר לא רע![]()
איך המידות?חולצת טי שירט נעימה
בשמחה רבה,כשכבר יש קישור- אני יודעת איך לחפור בו.
אבל בחיפושים אני לא תמיד באמת מצליחה להגיע לתוצאות שמעלים פה, אז בהחלט יש תועלת לעזרתכן.
לפני האשכול הזה רוב ההזמנות שלי היו גרועות והוחזרו חזרה במקרה הטוב... במקרה הפחות טוב הכסף הלך לפח.
ובפעמים שרכשתי כאן מהמלצות היו הפעמים הראשונות והבודדות שסוף סוף ראיתי שאפשר גם לרכוש דברים שווים באליאקספרס. אז תודה לכן!
וזאת כמובן, מלבד מה שמגיע לכן שנקנה מקישור שיווקי שלכן, אחרי כל העזרה.
כאן בחצאית הזאת ספציפית לא כתבתי את זה כדי שתחפשי אחר, אלא כדי שאחרות ישימו לב לזה.
תודה על כל העזרה שלך ושל האחרות כאן. מוערך ביותר!
האם מנסיון? איך איכות הבד? נצמד?על שלושת הקישורים הראשונים יש קופון חנות שניתן להשתמש בנוסף לקופונים של עמוד המבצעים
חולצות הדפס
חולצות מודפסות עם רוכסן
חולצות מודפסות
חולצות מודפסות
ק.ש
לא מנסיוןהאם מנסיון? איך איכות הבד? נצמד?
פעם חיפשתי למישהי:מחפשת חצאית קפלים ארוכה בצבע כחול
בבקשה -
הקישורים שיווקיים
בחנות הזו יש מגוון חצאיות קפלים ארוכות:
לדוגמא:
1.
![]()
Hochwertiger Faltenrock für Damen mit Chiffon-Futter, hoher Taille, seitlicher Reißverschluss, Twill, lange Röcke für Damen, 2024, Herbst SK946 - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
2. חצאית קיצית כותנה אורך מלא
גם בחנות הזו יש כמה:
3. חצאית סגנון שיפון 7/8
4. חצאית כותנה כיסים 3/4
![]()
2023 neue Sommer Hohe Taille Lace Up Frauen Röcke Doppel Schichten Taschen Atmungsaktiv Komfortable Weibliche Midi Rock Faldas Para Mujer - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ועוד כמה מחנויות שונות:
5. חצאית קיצית אורך מלא מגוון צבעים
6. חצאית קיצית אורך מלא כמה צבעים
7. חצאית בז'/כחול כיסים 3/4
לא כל כך רואה...כן, כולן על דמות אישה.
שמה פה תמונה של הצבעים שיש...
חולצות ריב
צפה בקובץ המצורף 1977476 צפה בקובץ המצורף 1977477צפה בקובץ המצורף 1977478צפה בקובץ המצורף 1977479צפה בקובץ המצורף 1977480צפה בקובץ המצורף 1977481
ק.ש.
תשלחי לי מייל עם הקישור ואשלח לך
כזה?מחפשת חצאית קפלים ארוכה בצבע כחול
כן המידות קטנות ממשיש מישהי שקנתה את זה ויכולה להמליץ ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //