כללי בדחיפות עליונה: איפה פוטופרוג?

• הוסף לסימניות
איך אני מגיע לפוטופרוג, גלריית התמונות החינמית כאן באתר.

באתר אני לא מוצא את זה ודרך גוגל הוא מדיע להודעות שגיאה.

עזרתכם הדחופה בבקשה!

• הוסף לסימניות
מסתבר שאינו קיים כבר, מאז העלו לאוויר את הגלריות שבתשלום.

• הוסף לסימניות
לא מזמן מישהו מצא את הגלריה החינמית והעלה לפורום לינק, שמרתי אותו במועדפים, ובאורח פלא הגלריה לא נפתחת פתאום...

• הוסף לסימניות
הגלריה החינמית נסגרה .
כעת רק יש אפשרות לקנות תמונות בגלריות למכירה.

• הוסף לסימניות
חבל.

יש חלק מהתמונות שם ש - - - סליחה על ההגדרה, אבל לא הייתי מוציאה עליהן אפילו שבעים אגורות.
יתכן ויתעורר צורך דחוף באחת מהן, וחבל שלצורך תמונה כ"כ פשוטה ולא מקצועית יש לשלם 40-+ ש"ח. לשם השוואה, קניית תמונה משוטרסטוק (במנוי כמובן) עולה לי 10$.

אולי יש צורך בניפוי חזק של התמונות - תמונות מקצועיות ושימושיות במיוחד יכנסו לגלריה ויוכלו להשתמש בהן תמורת תשלום, ותמונות חובבניות ולא מי יודע מה יפות - יכנסו לגלריה חינמית.

• הוסף לסימניות
בגלריה החינמית היו לוגואים של הכשרים, שלא כולם מופיעים בפורום לוגואים.
אולי לפחות את זה ניתן יהיה להעלות בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;304524:
חבל.

יש חלק מהתמונות שם ש - - - סליחה על ההגדרה, אבל לא הייתי מוציאה עליהן אפילו שבעים אגורות.
יתכן ויתעורר צורך דחוף באחת מהן, וחבל שלצורך תמונה כ"כ פשוטה ולא מקצועית יש לשלם 40-+ ש"ח. לשם השוואה, קניית תמונה משוטרסטוק (במנוי כמובן) עולה לי 10$.

אולי יש צורך בניפוי חזק של התמונות - תמונות מקצועיות ושימושיות במיוחד יכנסו לגלריה ויוכלו להשתמש בהן תמורת תשלום, ותמונות חובבניות ולא מי יודע מה יפות - יכנסו לגלריה חינמית.

או שאולי ימכרו במשהו כמו 5-10 ש"ח
באמת חבל שכל התמונות בתשלום
icon9.gif

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;304537:
חבל? תלוי למי...;):p

חבל לכולם...

יש תמונות שאף אחד לא יקנה.

• הוסף לסימניות
אני בעד גלריה חינמית או תמונות ב10 ש"ח. על תמונה מקצועית ברמה של שאטרסטוק הייתי משלמת יותר. אבל לצערי עדיין רחוקים מהרמה ומרמת החיפוש.
אולי נתאגד לבקשה להקים גלריה חינמית?
(אפשר כמו sxc, מציע את התמונות שבחינם ובמקביל את אלו שבתשלום ומי ששוה לו משלם)

• הוסף לסימניות
יסלחו לי מנהלי האתר כאן. אך ההיגיון שבהעלמת הגלריה החינמית לא כל כך מובן, לי לפחות.

הרי אנשים העלו לכאן מרצונם הטוב תמונות חינם, כדי להיטיב ולגמול חסד עם חבריהם, וכל אחד נהנה כאן משאר החברים, כמיטב הסגנון השיתופי וההדדי של פרוג.

אין כמובן שום פסול ושום מניעה לפתוח גלריות בתשלום. לאתר יש בעלים ו'מותר' להם להרוויח וגם לתת לגולשים להרויח.

אבל מכאן ועד להעלים גלריה חינמית שנבנתה בעמל רב ע"י החברים כאן, אך ורק כדי לאלץ את כולם לרכוש תמונות בגלריה בתשלום, נראה קצת אפעס לא כ"כ לענין.

כאילו, מה ההיגיון, מה העילה להסיר את הגלריה?!

• הוסף לסימניות
אכן, אני העליתי לפני מספר ימים את הקישור לגלרייה שהצלחתי למצוא.
ובאורח פלא האשכול שלי נמחק, בלא שאפילו שלחו לי הודעה פרטית או משהו להסביר את הדבר.
לאחר מספר ימים (מאז שידרוג האתר) נמחק גם הקישור עצמו לגלרייה החינמית.

אני לא חושב שזה נכון למחוק אותה. בסה"כ היו שם הרבה דברים שלא קשורים לגלריית הכסף, כגון הכשרים וכו', ושימושונים שיכולים לעזור.
לדעתי, צריך לחשוב על פיתרון, וכפי שהציעו פה כמה ניקים וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרדכי;304842:
יסלחו לי מנהלי האתר כאן. אך ההיגיון שבהעלמת הגלריה החינמית לא כל כך מובן, לי לפחות.

הרי אנשים העלו לכאן מרצונם הטוב תמונות חינם, כדי להיטיב ולגמול חסד עם חבריהם, וכל אחד נהנה כאן משאר החברים, כמיטב הסגנון השיתופי וההדדי של פרוג.

אין כמובן שום פסול ושום מניעה לפתוח גלריות בתשלום. לאתר יש בעלים ו'מותר' להם להרוויח וגם לתת לגולשים להרויח.

אבל מכאן ועד להעלים גלריה חינמית שנבנתה בעמל רב ע"י החברים כאן, אך ורק כדי לאלץ את כולם לרכוש תמונות בגלריה בתשלום, נראה קצת אפעס לא כ"כ לענין.

כאילו, מה ההיגיון, מה העילה להסיר את הגלריה?!

הייתי שולחת עוד כמה פעמים תודה...

• הוסף לסימניות
נו, חבר'ה, מה יהיה כאן?

מישהו מוכן להפנות את תשומת לבם של מנהלי האתר הנכבדים לאשכול הזה?

• הוסף לסימניות
מאד יפה...
חוץ מהסגנון, וחוסר הידע

היתה כאן גלריה חינמית, זאת היתה מערכת שאינה חינמית הרשיון שימוש שלה פג מזמן והיא הוסרה, במקביל פתחנו גלריות בתשלום, אבל... אין שום כוונה שלא לאפשר יותר שיתוף תמונות חינם.

כולם יודעים שחסד ועזרה הדדית זה המוטו שלנו כאן. רק שלמען הסדר הטוב בשביל זה יש פורומים, וכאן בפורומים יש אוצר בלום של תמונות שאנשים נותנים ומשתפים. וניתן להגיע בחיפוש לכל תמונה כמעט.

זה טפשי ולא לענין להחזיק גלריה חינמית, גלריה בתשלום, ופורום עם תמונות, כל אחד שיחפש תמונה יצטרך לחפש בהכל. כעת זה מחולק יפה, תמונות חינם בפורום, תמונות בתשלום סמלי בגלריות.
אגב, מהנתונים שיש בידנו כמות התמונות המצורפות להודעה בפורום היא אדירה ועשירה פי כמה מהגלריה שהיתה.

הגלריה שהייתה נמחקה ואינה. אין לי רשיון להפעיל אותה גם. אם יש לכם תמונות ואתם רוצים לשתף בחינם אתם מוזמנים לעשות זאת דרך האתר.

עולם חסד יבנה
בהצלחה
כתיבה וחתימה טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;304524:
חבל.

דבר ראשון: צריך את ההסכמה של כל מי שהעלה לגלריה תמונות - כמו שאתה קורא לזה- לא יפות, יצטרך להסכים שישתמשו בתמונותיו בחינם
דבר שני: אני חושבת שזה לא יפה לאנשים שטרחו לצלם תמונות (גם אם הן לא הכי יפות) פתאום לגלות אותם בגלריה החינמית

• הוסף לסימניות
אני גם בעד גלריה חינמית !

היות ואני לא צלמת אני מוכנה לתת תמונות שצילמתי בחינם. ואני מאמינה שיש עוד כמוני ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;305033:
דבר ראשון: צריך את ההסכמה של כל מי שהעלה לגלריה תמונות - כמו שאתה קורא לזה- לא יפות, יצטרך להסכים שישתמשו בתמונותיו בחינם
דבר שני: אני חושבת שזה לא יפה לאנשים שטרחו לצלם תמונות (גם אם הן לא הכי יפות) פתאום לגלות אותם בגלריה החינמית

איזהו חכם? המכיר את מקומו.

וחוץ מזה, מי שמעלה תמונות לא אמור להסכים וכן, אין צורך לקבל את רשותו כל עוד לא משלמים לו עליהן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה