נכתב ע"י R.Design;304524:חבל.
יש חלק מהתמונות שם ש - - - סליחה על ההגדרה, אבל לא הייתי מוציאה עליהן אפילו שבעים אגורות.
יתכן ויתעורר צורך דחוף באחת מהן, וחבל שלצורך תמונה כ"כ פשוטה ולא מקצועית יש לשלם 40-+ ש"ח. לשם השוואה, קניית תמונה משוטרסטוק (במנוי כמובן) עולה לי 10$.
אולי יש צורך בניפוי חזק של התמונות - תמונות מקצועיות ושימושיות במיוחד יכנסו לגלריה ויוכלו להשתמש בהן תמורת תשלום, ותמונות חובבניות ולא מי יודע מה יפות - יכנסו לגלריה חינמית.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;304537:חבל? תלוי למי...![]()
נכתב ע"י מרדכי;304842:יסלחו לי מנהלי האתר כאן. אך ההיגיון שבהעלמת הגלריה החינמית לא כל כך מובן, לי לפחות.
הרי אנשים העלו לכאן מרצונם הטוב תמונות חינם, כדי להיטיב ולגמול חסד עם חבריהם, וכל אחד נהנה כאן משאר החברים, כמיטב הסגנון השיתופי וההדדי של פרוג.
אין כמובן שום פסול ושום מניעה לפתוח גלריות בתשלום. לאתר יש בעלים ו'מותר' להם להרוויח וגם לתת לגולשים להרויח.
אבל מכאן ועד להעלים גלריה חינמית שנבנתה בעמל רב ע"י החברים כאן, אך ורק כדי לאלץ את כולם לרכוש תמונות בגלריה בתשלום, נראה קצת אפעס לא כ"כ לענין.
כאילו, מה ההיגיון, מה העילה להסיר את הגלריה?!
דבר ראשון: צריך את ההסכמה של כל מי שהעלה לגלריה תמונות - כמו שאתה קורא לזה- לא יפות, יצטרך להסכים שישתמשו בתמונותיו בחינםנכתב ע"י R.Design;304524:חבל.
יש חלק מהתמונות שם ש - - - סליחה על ההגדרה, אבל לא הייתי מוציאה עליהן אפילו שבעים אגורות.
יתכן ויתעורר צורך דחוף באחת מהן, וחבל שלצורך תמונה כ"כ פשוטה ולא מקצועית יש לשלם 40-+ ש"ח. לשם השוואה, קניית תמונה משוטרסטוק (במנוי כמובן) עולה לי 10$.
אולי יש צורך בניפוי חזק של התמונות - תמונות מקצועיות ושימושיות במיוחד יכנסו לגלריה ויוכלו להשתמש בהן תמורת תשלום, ותמונות חובבניות ולא מי יודע מה יפות - יכנסו לגלריה חינמית.
נכתב ע"י Eצוב;305033:דבר ראשון: צריך את ההסכמה של כל מי שהעלה לגלריה תמונות - כמו שאתה קורא לזה- לא יפות, יצטרך להסכים שישתמשו בתמונותיו בחינם
דבר שני: אני חושבת שזה לא יפה לאנשים שטרחו לצלם תמונות (גם אם הן לא הכי יפות) פתאום לגלות אותם בגלריה החינמית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים