דרוש מידע בדיקה בטחונית רק לחרדים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש חילונים (מרביתם) שמוצפים במידע של שנאה נגד הציבור החרדי. הם מתוסכלים וכועסים בגלל המצוקה של המלחמה וטוענים שהחילונים משקיעים במדינה והחרדים מנצלים את המדינה.
הכעס נשמע בכל מקום. אי אפשר לבקש שיכילו את החרדים כי ההסתה ממש פרועה. העסקנים שלנו מתעלמים ולא מנסים לראות מה ניתן לעשות כדי להקשיב לעם (אין גם איך להסביר כי הם לא רוצים לשמוע). מה שנשאר זה להתפלל לימים של שלום בהם יש פחות מצוקה ופחות שנאה.
אני ממש מייחלת ליום בו אנשים חרדים/שומרי מצוות/אוהבי יהדות יהיו אלו שיהיו נהגי אוטובוס, מאבטחים, רופאים, אחיות, וכו'.
בינתיים צריך להחליט שאנחנו לא נהיה כמותם, לא נשנא אף אחד (אפשר לשנוא התנהגויות ולא את האדם עצמו).
כי כשיש אהבה בלב העולם מחזיר אהבה. כמים הפנים לפנים וכו'..

• הוסף לסימניות
מזדהה עם התחושה
אני עובדת בחברה חילונית, ויש כאלו שלפעמים מדליקות מוזיקה חילונית, אני רק חושבת איך הן היו מגיבות אם אני אדליק מוזיקה חסידית...
ניסית פעם להדליק?
אם לא מנסים לא יודעים מה התוצאה..

• הוסף לסימניות
אני עובדת בחברה חילונית, ויש כאלו שלפעמים מדליקות מוזיקה חילונית, אני רק חושבת איך הן היו מגיבות אם אני אדליק מוזיקה חסידית...
ובכן, לפי דעתי, התשובה מופיעה במילים המודגשות....
ביתר פירוט: אם החברה חילונית, האם את מצפה שלאות סולידריות עם ערכייך יושמע שם כאייל תערוג של מוטי שטיינמץ?

• הוסף לסימניות
ואגב, לא ינעם לכם לשמוע, אבל אותה שנאה שמתלהמת בערוצי החדשות החילוניים, מתלהמת בתקשורת החרדית (בחלקה).
לא באה לקטרג ח"ו, אבל כשם שאני מצפה מאדם אינטלגט, גם אם אינו חרדי, שיכיר את הציבור החרדי באופן בלתי אמצעי, ולא יזעק לעברנו: משתמטים ושאר סיסמאות- לפני ששמע את הצד שלנו, במבט נקי- כך אני מצפה מאיתנו, החרדים יראי השם, שלא נשנא את אחינו, ולא נחשוב עליהם מחשבות הבל שהתקשורת טורחת להאביס אותנו בהן.
אין כוונתי לכך שעלינו ליזום שיח עם חילוניים, ולו משום שאין להם אג'נדה שעלינו להכיר... הציונות מתה מזמן.
כוונתי אחת: אל תקנו את הלוקשים של התקשורת. בין חילונית, בין חרדית. אחים אנחנו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לי יותר מפריע שאני מתקשרת לקופת חולים להוציא טופס 17 והמזכירה. רואה שאני מאיזור חרגי אז היא אומרת המרפאת אם שלך זה ...

ןפחות מתייחסת בנחמדות

ואומרת לי שאני לא יכןלה בבית חולים מסוים

ובמזכירות של הקופה אמרו לי רק מקום מסוים בית חולים לא מוכר

התל אביב הסכימה להוציא לבית חולים אחד אחר אבחל לשני אמרה את לא יכולה

מעניין האם זה בגלל שהיא קולטת מי אני ושזה מאיזור חרדי
למה המזכירה צריכה לומר לי שאני משויכת למרפאה בריכוז חרדי ?

ולמה לקוחות של המרפאה בריכוז החרדי יכולים לעשות את התור התייעצות שאולי גם עם ניתוח רק במקום מסוים שבטח לא בית חולים גדול ולא ידוע אם יש שם מומחים כל כך ככה המזכירה במרפאה עונה
זה הספקים איתם הם עובדים כך עונה המזכירה

למה מצמצמים ספקים למי שמשויך לריכוז חרדי ?

לפני כן דברתי עם המזכירה בתל אביב שאלתי אם אני לא יכולה לבחור בית חולים והיא אמרה שהם מפנים לבתי חולים

זה עוד אבל אם אני משויכת למרכז חרדי הספק שהמזכירה במרפאה בריכוז החרדי הסכימה להוציא טופס 17 זה רק מקום אחד

הם משייכים לריכוז הזה רק ספק אחד מועדף משהו כזה

• הוסף לסימניות
מצד שני אם המאבטח הוא זקן שלא מבין כלום מהחיים שלו לא נראה לי שהוא יחפש את החרדים בדוקא.....
אם הוא צעיר זה נשמע ממש ממוקד
מה קשור הגיל??
יכולים להיות גם מבוגרים שונאי דת, (לפעמים אף יותר מדור ההמשך שלהם)
לעומת צעירים שיכולים להיות יותר "קלילים" וזורמים,
שמעבירים כי אין להם באמת משהו אישי עם היהדות.

• הוסף לסימניות
מה קשור הגיל??
יכולים להיות גם מבוגרים שונאי דת, (לפעמים אף יותר מדור ההמשך שלהם)
לעומת צעירים שיכולים להיות יותר "קלילים" וזורמים,
שמעבירים כי אין להם באמת משהו אישי עם היהדות.
אם הוא שונה דת ולכן עיכב אותך כמה דקות בבדיקה מה אכפת לך ?
אם מבחינה מנהלית בגלל שאני משויכת לקופה בריכוז חרדי אני מקבלת ספק אחד ומדובר בייעוץ לניתוח שיכול מאוד להסתבך וצריך מומחיות יתרה בזה אז זה משנה לי

• הוסף לסימניות
אם הוא שונה דת ולכן עיכב אותך כמה דקות בבדיקה מה אכפת לך ?
אם מבחינה מנהלית בגלל שאני משויכת לקופה בריכוז חרדי אני מקבלת ספק אחד ומדובר בייעוץ לניתוח שיכול מאוד להסתבך וצריך מומחיות יתרה בזה אז זה משנה לי
משנה לך הגיל?
משנה לך הגישה ומטרת הבדיקה,
לא ראית על מה הגבתי,
תקראי קודם.

• הוסף לסימניות
משנה לך הגיל?
משנה לך הגישה ומטרת הבדיקה,
לא ראית על מה הגבתי,
תקראי קודם.
הגבתי שמה משנה לך אם מעכבים אותך שלוש דק מה אכפת לך שהוא שונא דת

יש דברים יותר מהותיים אם קופת חולים משייכת לחברי סניף ריכוז חרדי רק ספק אחד בתעדוף ואם גרים בתל אביב הם מוציאים לבתיי חולים באזור המרכז

וכשאת פונה למזכערה בתל אביב היא אטמרת שאת משויכת לסניף הזה וזה מאוד משנה

זה יותר משמעותי ויותר משליך ומבחינתי אפליה יותר נוראה

• הוסף לסימניות

יש דברים יותר מהותיים אם קופת חולים משייכת לחברי סניף ריכוז חרדי רק ספק אחד בתעדוף ואם גרים בתל אביב הם מוציאים לבתיי חולים באזור המרכז

למה הבדיקה בטחונית רק לחרדים התסיסה כאן המון ?

ולמה זה נראה לגיטמי ?

• הוסף לסימניות

אז תקראי למה הגבת,
תבדקי מה צוטט שם,
ותביני שזה לא היה כ"כ קשור.

• הוסף לסימניות
מסקנותי מהשיח (שקצת ירד לפסים אישיים משום מה):
1. עוד אנשים מרגישים הפליה או תחושת אי נעימות כזו או אחרת.
2. אין מה לעשות...

מעניין אם יש מישהו שנתקל בסיטואציה כזו וכן התלונן / דרש יחס שווה, ומה היו התוצאות.

• הוסף לסימניות
בלת"'ק חלקי.
יש כאן מקרה יחיד שבדקו מישהו מסויים בכמה מקומות
והוא כבר החליט שזה בגלל היותו חרדי.
אם היו עוצרים את כל החרדים בתור או שיהיו פה עוד עדויות כאלה
כבר יש סיבה לכל הדיון הזה.
אבל מקרה יחיד?
אולי הוא עוצר כל מי שיש לו עיניים כחולות או שעון בצבע כסוף?

• הוסף לסימניות
אבל מקרה יחיד?
אולי הוא עוצר כל מי שיש לו עיניים כחולות או שעון בצבע כסוף?
א - זה קרה פעמיים בתוך שבועיים.
ב - במקרה של עיניים כחולות וכו אין לו שום סיבה להתעצבן. יכול היה לומר בשלווה שבאופן מדגמי זה מה שהוא עושה.
התגובה שלו היתה כשל מי שנתפס בקלקלתו.

• הוסף לסימניות
א - זה קרה פעמיים בתוך שבועיים.
ב - במקרה של עיניים כחולות וכו אין לו שום סיבה להתעצבן. יכול היה לומר בשלווה שבאופן מדגמי זה מה שהוא עושה.
התגובה שלו היתה כשל מי שנתפס בקלקלתו.
נכון. סתם זרקתי דוגמאות.
התכוונתי לומר שיש כאן בן אדם ספציפי שקרה לו משהו ספציפי כמה פעמים
ואתם מקשרים את זה להיותו חרדי.
יכולות להיות עוד סיבות חוץ מזה,
אלא אם כן עוד אנשים חרדים חווים את זה ואז יכול להחשב כתופעה.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בעיני בכניסה לתחנה מרכזית בירושלים!

כל האנשים נכנסים חופשי בלי שום בדיקות ובלי לעבור אפילו במגנומטר!!

הגיע זו"צ חרדי חסידי, השומרת שעומדת שם בפתח קופצת על הבעל- בא הנה, תעמוד פה, חוסמת אותו בתוך ריבוע כזה, תוציא את כל הדברים מהכיסים, לוקחת לו את התיק פותחת מוציאה את כל הדברים כאילו מדובר באיזה מחבל!!!!
משאירה אותו לחכות שם איזה כמה דקות, ואשתו מסכנה עומדת בצד.

זה היה פשוט הזיה!!
וממש ממש חבל שלא היה לי איך לצלם, כי ברור לי שברגע שהייתי מוציאה מצלמה היא הייתה נעלמת.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בעיני בכניסה לתחנה מרכזית בירושלים!

כל האנשים נכנסים חופשי בלי שום בדיקות ובלי לעבור אפילו במגנומטר!!

הגיע זו"צ חרדי חסידי, השומרת שעומדת שם בפתח קופצת על הבעל- בא הנה, תעמוד פה, חוסמת אותו בתוך ריבוע כזה, תוציא את כל הדברים מהכיסים, לוקחת לו את התיק פותחת מוציאה את כל הדברים כאילו מדובר באיזה מחבל!!!!
משאירה אותו לחכות שם איזה כמה דקות, ואשתו מסכנה עומדת בצד.

זה היה פשוט הזיה!!
וממש ממש חבל שלא היה לי איך לצלם, כי ברור לי שברגע שהייתי מוציאה מצלמה היא הייתה נעלמת.
אולי זה אותו מקרה?;)

ומעולה, אם יביאו כאן כמה מקרים, אדרבה, אפשר לרעוש ולגעוש ולחפש פיתרון.
אבל לפני זה, מצחיק להתחיל ליילל איך קשה להיות חרדים בישראל 2025

• הוסף לסימניות
זה ממש מצחיק מה שכותבים פה
להתלונן???
:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
אצל מי בדיוק?
מי קשוב לחרדים? את מי אנחנו מעניינים? איזה רשות של אכיפת חוק תאכוף את האפליה הזאת שהם מבצעים אותה על בסיס יום יומי???
רבותי תתחילו להתפכח שונאים אותנו וזה תמיד היה כך וכפי הידוע ישאר עד ביאת הגואל
תפנימו ותראו איך להתמודד עם זה בצורה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה