מידע שימושי בדיקות קורונה ביתיות - איפה קונים עכשיו ?

• הוסף לסימניות
מה זה מחיר נורמלי ?

קניתי אתמול בסופר פארם במכון מור . בדיקה בודדת ב-40 ש"ח.
עדיף לברר קודם אם יש במלאי-- כי יש חוסרים לפעמים.

• הוסף לסימניות
כנ''ל ואולי גם עזר מציון

• הוסף לסימניות
יש למישהו בב"ב בדיקת קורונה ביתית
שאני אוכל לקנות אותה ממנה היום בערב?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
את אומרת את זה מהשערה או מידיעה?
כי אני לא קיבלתי שום הודעה מהבי"ס של הבת שלי.
מתחילים ממחר את המיזם של כיתה ירוקה?
מידיעה. פיקוד העורף חילקו לבתי הספר היסודיים ערכה של בדיקות ביתיות קורונה ואישור הורים מצורף לכל ערכה. אם עדיין לא קיבלת כנראה שמחר ישלחו עם התלמידות.

• הוסף לסימניות
מידיעה. פיקוד העורף חילקו לבתי הספר היסודיים ערכה של בדיקות ביתיות קורונה ואישור הורים מצורף לכל ערכה. אם עדיין לא קיבלת כנראה שמחר ישלחו עם התלמידות.
רק בבני ברק?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שמחר בבית ספר יש בדיקות קורונה מיידיות..

• הוסף לסימניות
רגע, לא אמורים לקבל על זה אישור הורים????
חברתי לכיתה חיובית לקורונה
ההנהלה הודיעה
מי שלא היתה חולה ולא מחוסנת- איננה מגיעה ונשארת בבידוד
מי שיש לה תו ירוק או תעודת מחלים - אז למשפחה שלה יש בדיקות ביתיות ואם לא מחר בבוקר יעשו לכל הכיתה ויקבלו תשובה מיידית...

• הוסף לסימניות
חברתי לכיתה חיובית לקורונה
ההנהלה הודיעה
מי שלא היתה חולה ולא מחוסנת- איננה מגיעה ונשארת בבידוד
מי שיש לה תו ירוק או תעודת מחלים - אז למשפחה שלה יש בדיקות ביתיות ואם לא מחר בבוקר יעשו לכל הכיתה ויקבלו תשובה מיידית...
אבל זה לא בי"ס יסודי,
גם ביסודי עושים מחר בדיקות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה