- הוסף לסימניות
לא הגיוני ולא מעשי. בדיוק בגלל זה פיקוד העורף מחלק ערכות להורים שכל הורה יעשה בבית וישלח אישור לבית הספר.אני הבנתי שמחר בבית ספר יש בדיקות קורונה מיידיות..
לא הגיוני ולא מעשי. בדיוק בגלל זה פיקוד העורף מחלק ערכות להורים שכל הורה יעשה בבית וישלח אישור לבית הספר.אני הבנתי שמחר בבית ספר יש בדיקות קורונה מיידיות..
לא שמענו על זה...הערכות מחולקות רק לתלמידות בתי הספר היסודיים
אם פתחת את הערכה בטח ראית שיש שם הצהרת הורים שהם אמורים לחתום שהילד שלילי.רוצים קצת סדר?
אני עובדת בבי''ס.
לכל בי''ס חולקו ערכות לבדיקת קורונה ביתית לכל תלמיד, ההוראה היתה לחלק ביום הראשון ומי שיצא שלילי יכול להמשיך לבוא למחרת.
למה זה לא יצא לפועל? כי זה חסר הגיון, איך ההנהלה תדע אם התלמיד באמת יצא שלילי? לכן לא חילקו והורה שמעוניין לבצע לילדו בדיקה אמור לשלוח בקשה להנהלה עם התחייבות להראות את התוצאה.
הלוואי כל האמת היה ישר ותמים כמו שאת בטוחה בכך.אם פתחת את הערכה בטח ראית שיש שם הצהרת הורים שהם אמורים לחתום שהילד שלילי.
לא הגיוני לעשות בדיקות קורונה לעשרות או מאות ילדות בבית הספר. מי יעשה להן? המחנכת? המזכירה?
אני בטוחה שרוב ההורים לא יעשו.הלוואי כל האמת היה ישר ותמים כמו שאת בטוחה בכך.
ולגבי המשך ההודעה קראי שוב מה כתבתי
לא הבנתי,זה לא לא חובה. לא יאסרו לילדים ללא בדיקה להיכנס. רק המלצה. בקרוב יחלקו את זה זה נמצא כבר במוסדות.
איפה אפשר לקנות בבית שמש?
תבררי במספר.יש לך מושג כמה זה עולה?
שמעתי על שלשהשאלה:
יש משה שיצא חיובי בבדיקות הביתיות?
בנתיים כל מי שמעתי שנבדק בבדיקה ביתית יצא שלילי.
לא יודעת אם זה קשור לאיכות הבדיקה אוו לאיכות הביצוע של הבודק.
לא חובה..לא הבנתי,
זה חובה או לא? ומה המלצה?
שמעתי על שתיים שבאמת לא הרגישו טובשאלה:
יש משה שיצא חיובי בבדיקות הביתיות?
בנתיים כל מי שמעתי שנבדק בבדיקה ביתית יצא שלילי.
לא יודעת אם זה קשור לאיכות הבדיקה אוו לאיכות הביצוע של הבודק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים