צילום יכול לפתוח חסימות קטנות, בשביל חסימה ממש צריך מישהו שעושה תוך כדי צילום גם צינטור אחרת הם לא פותחיםלא הבנתי, טוגנרייך מקבל גם בבלינסון?
כך כתוב בפרופיל שלו באתר.
בעבר שאלתי בבלינסון ואמרו לי שהם לא עושים צילום רחם
הבנתי שהם נותנים פעמים בשבוע לנ"ל
לפי מה שהבנתי מהמחקר כאן. ומחפירה בנושא. צילום פותח חסימות. (מקווה שלא אתאכזב)
תודה על הידע.
בהצלחה לכולן.
לא הבנתי, טוגנרייך מקבל גם בבלינסון?
כך כתוב בפרופיל שלו באתר.
בעבר שאלתי בבלינסון ואמרו לי שהם לא עושים צילום רחם
הבנתי שהם נותנים פעמים בשבוע לנ"ל
לפי מה שהבנתי מהמחקר כאן. ומחפירה בנושא. צילום פותח חסימות. (מקווה שלא אתאכזב)
תודה על הידע.
בהצלחה לכולן.
גם הידרוסונוגרפיה פותח חסימות קטנות,צילום יכול לפתוח חסימות קטנות, בשביל חסימה ממש צריך מישהו שעושה תוך כדי צילום גם צינטור אחרת הם לא פותחים
אני כותבת מניק אחר,אני הייתי כמה פעמים עם ד"ר פיקאר בעין כרם היא עושה הידרוסונוגרפיה, והיא לא פותחת שם חסימות, רק בודקת אם יש חסימה או לא.
קיבלתי הפניה לסלפינגוגרפיה סתם כדי לבדוק מצב.צילום רחם רגיל כואב *מאד*, כרוך בקרינה ובסיבוכים דלקתיים
ובדיקת הידרוסונוגרפיה מביאה תוצאות זהות בלי כל תופעות הלואי..
מה זה?המכון של א"ס
יש רופאים שחשוב להם דווקה צילום רנטגן ולא אולטרסאונד ( לרחם כמובן)קיבלתי הפניה לסלפינגוגרפיה סתם כדי לבדוק מצב.
זה צילום רחם להבנתח
האם לשאול את הרופא על ההידרו?
וואי אתם בהשגחה פרטית דיוק בזמן המתאים בשבילי..יש רופאים שחשוב להם דווקה צילום רנטגן ולא אולטרסאונד ( לרחם כמובן)
אבל לשאול אף פעם לא מזיק
( אה ובד"כ אין סתם ... יש לברור המצב סיבות רבות.....)
זו בדיקה אחרת והפניה אחרת עם מספר התחייבות שונה.וואי אתם בהשגחה פרטית דיוק בזמן המתאים בשבילי..
אני קיבלתי הפניה לרנטגן והרופא שלי שהרנטגן יותר טוב ומלא שעשו באולטרסאונד למרות שקיבלו תשובה תקינה היו צריכים לעשות עוד פעם רנטגן...
מפה לשם יש לי תור עוד שבועיים לאולטרסאונד האם יתקבל לי ההפניה לרנטגן...
אשמח לתשובה...
לא כל כך הבנתי את השאלהוואי אתם בהשגחה פרטית דיוק בזמן המתאים בשבילי..
אני קיבלתי הפניה לרנטגן והרופא שלי שהרנטגן יותר טוב ומלא שעשו באולטרסאונד למרות שקיבלו תשובה תקינה היו צריכים לעשות עוד פעם רנטגן...
אשמח לתשובה...
תוכלי להדריך איך לקבוע את התור, למי להתקשר?הידרוסונוגרפיה - זה בדיקה שבודקת אם יש חסימות ע"י אולטראסאונד עם חומר ניגוד (לא פותח חסימות!)
לא כואב זה קצת לא נעים... (צילום רחם כן כואב....)
יש בהדסה עין כרם את ד"ר רקל פיקאר מעולה אנושית ומקסימה
מה שכן עדיף לקבוע אליה תור דרך המכון של א"ס ולא דרך זימון תורים.....
לי הספיקה הפניה של צילום רחם רגיל בשביל ההידרווואי אתם בהשגחה פרטית דיוק בזמן המתאים בשבילי..
אשמח לתשובה...
ד"ר יעקב רבינזון..זו בדיקה אחרת והפניה אחרת עם מספר התחייבות שונה.
איזה רופא אמר את זה? מעניין.
איך קובעים תור לאיזה מספר להיתקשראני עשיתי הידרוסונוגרפיה בהדסה עין כרם אצל ד"ר רחל פיקאר- ממליצה ממש! אנושית, עדינה ומקצועית!!
הבדיקה כאבה לי מאד ברגעי ההזרקה בעיקר וקצת לאחר מכן, הדימום נגמר לחלוטין בדיוק תוך שעה וחצי
והתור- קבעו לי מהיום למחר! אני מבינה שזה נדיר אבל אפשר לנסות!
את יכולה לבחור שם רופא או שיש שם כמה רופאים?אני עשיתי הידרוסונוגרפיה בהדסה עין כרם אצל ד"ר רחל פיקאר- ממליצה ממש! אנושית, עדינה ומקצועית!!
הבדיקה כאבה לי מאד ברגעי ההזרקה בעיקר וקצת לאחר מכן, הדימום נגמר לחלוטין בדיוק תוך שעה וחצי
והתור- קבעו לי מהיום למחר! אני מבינה שזה נדיר אבל אפשר לנסות!
מספר 026777178איך קובעים תור לאיזה מספר להיתקשר
תודב רבה
אני לא זוכרת אם יש שם עוד רופאיםאת יכולה לבחור שם רופא או שיש שם כמה רופאים?
היה לה רק צילום או גם צינטור/חסימה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים