בדיקת מבחנים

• הוסף לסימניות
כמה נהוג לקחת על בדיקת מבחנים?
אני מבינה שיש חלוקה לסוג החומר ולגיל הבנות.
אז כיתות תיכון חומר עיוני (תנך מחשבת וכ"ו).
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
שיר אין לי מושג, רק רציתי לעדכן אותך כי "סדר באתר פעיל.." ואין לפתוח שתי אשכולות באותו נושא....

• הוסף לסימניות
אפילו אם הם קשורים לשני פורומים???
גם לחדר מורים וגם לאיש את רעהו... אז לא ידעתי איפה להשים את זה. כי התנועה בחדר מורים דלילה...
אז שמתי בשניהם....
לא טוב?
(בשניהם עדייין לא קיבלתי תשובה.. אני מחכה...)
תודה!

• הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה שמקובל לשלם 35-40 ש"ח לשעה נטו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
את יודעת כמה כמה זה יוצא לכל מבחן?

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 40 ש"ח לשעה. כמה זה יוצא למבחן? תלוי אם מדובר במבחן בדקדוק שקל יותר לבדוק, או משוואות סבוכות במתמטיקה שיש לעקוב אחר כל שלבי הפתרון, או תשובות ארוכות ארוכות במבחן בספרות. לכן לוקחים לפי שעות ולא לפי מבחן.
תלוי גם מהו קצב הבדיקה, יש אנשיםש קוראים לאט, ויש כאלו שדווקא מהר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;352777:

????

תודה למגבים!!!!
לו יצוייר כתבתי את סוג החומר הספציפי בהודעה הראשונה.
תודה לכם!!!!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם לו יצויר.

אם את אמורה לעשות זאת, הייתי ממליצה לך להפעיל טיימר, ולבדוק 5 מבחנים (לאו דווקא החמישה הראשונים, אלא למשל בין מס' 15 ל-20), ואז לראות מה היה הזמן הממוצע לכל מבחן.
לחלק את הסכום לשעה לזמן הממוצע, וקבלת את המחיר למבחן.

מקווה שדברי מובנים. (אגב, זו היתה המלצה של מורה הוראה בעניין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה