מקפיצה.האם יש כאן מישהו שמכיר את הבדיקה הזו?
ואם כן,
האם עשו לכם בעיות בקופ"ח, בקבלת קוד התחייבות לבדיקה הזו?
אם לא מאשרים את ההתחייבות, זו בדיקה שעולה 400 ש"ח.
אשמח לכל מידע שהוא, מבעלי ניסיון...
תודה רבה מראש
כבר מאוחר מלהתקשר היום, אתקשר אליהם מחר.מהכירות שלי עם הבדיקה- בגדול ככל הידוע לי, קופות החולים ברוב המקרים הרפואיים לא ממנות את הבדיקה הזאת.
לדעתם היא לא מספיק נצרכת.
אבל אולי הנוהל השתנה בתקופה האחרונה.
תרימי טלפון למזכירה בקופה, היא תוכל לעזור לכם.
אז זהו שזה לא רופא מטעם הקופ"ח שמפנה לבדיקה הזו, אלא רופא בכיר מביה"ח שערי-צדק.עשיתי את הבדיקה לפני שנה וחצי בהפניית רופא כבד מקופ"ח מכבי
כשנתן לי את ההפנייה - הרופא אמר באותו רגע שזו בדיקה שלא בסל והקופה לא מוציאה התחייבות
בכל זאת המליץ לעשות את הבדיקה כי הייתי צריכה
הבנתי, כנראה זה מה שהרופא רוצה למנוע...לפעמים הבדיקה הזאת במקרים מסויימים יכולה לחסוך את הסבל של ביופסית כבד.
לא נראה לי שהפנייה של רופא חיצוני שווה יותר מהפנייה של רופא בתוך הקופה...אז זהו שזה לא רופא מטעם הקופ"ח שמפנה לבדיקה הזו, אלא רופא בכיר מביה"ח שערי-צדק.
צריך לבקש מהמזכירות של הקופ"ח או מרופא/ת המשפחה?את יכולה לנסות דרך הסניף שלך,
בכ"א לא יזיק לנסותשווה לשלם את הסכום הזה.
לבקש מה?צריך לבקש מהמזכירות של הקופ"ח או מרופא/ת המשפחה?
כןהתחיבות?
ברוררבכ"א לא יזיק לנסות![]()
הגשתי בקשה דרך האתר.כבר היגשת בקשה ולא אישרו לך?
הגשת בקשה ולא אישרו לך?
אז לא נראה לי שיש מה לפנות למישהוהגשתי בקשה דרך האתר.
לא קיבלתי שום תשובה כי בסה"כ הגשתי את הבקשה להתחייבות-היום.
קצת אכזרי בעיני אבל אי"א לתקן את העולם.בדיקה שהקופה פשוט לא מממנת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים