- הוסף לסימניות
השאלה כמה זמן עד שאקבל תשובה ראשוניתאז לא נראה לי שיש מה לפנות למישהו
אף אחד לא יטפל לך בזה לפני שיש תשובה ראשונית של אישור/דחייה
השאלה כמה זמן עד שאקבל תשובה ראשוניתאז לא נראה לי שיש מה לפנות למישהו
אף אחד לא יטפל לך בזה לפני שיש תשובה ראשונית של אישור/דחייה
המזכירות בסניף ידעו להגיד לך תוך כמה זמן הקופה מתחייבת להחזיר תשובה,השאלה כמה זמן עד שאקבל תשובה ראשונית![]()
אחד ממכרי אמור לעבור ביופסיה כבדביופסיית כבד זה סבל, נקודה.
שווה לשלם את הסכום הזה.
אלא אם כן לדעת הרופא הבדיקה לא מספיקה.
התשובה הגיעה מאוד מהר..ונראה לי לרוב התשובה מגיעה יותר מהר
כנ"ל(רופא בכיר שגם מנהל מחלקה בבי"ח, טכנית הגעתי אליו דרך הקופה)
לא הצלחתי שלא להתאכזב...אל תתאכזבי אם לא יאשרו
למה את צריכה רופא משפחה? כדי לערער?עכשיו אין תורים לרופאת המשפחה בשבוע הקרוב-הכל תפוס.
ממש מתסכל .
זה לא רופא סנדלר שמבקש ומפנה לבדיקה הזו,
זה רופא בכיר-מנהל יחידה בביה"ח.
איך יכול להיות שלא מתייחסים ברצינות לבדיקות כאלו?
שאנסה לגשת לרופא אחר, או זה סתם יהיה בזבוז זמן?
זה מה שכתבו לי:למה את צריכה רופא משפחה? כדי לערער?
לא רואים את הקובץלצד הסירוב ל"התחייבות" כתבו לי :
צפה בקובץ המצורף 1945552
העתקתי את מה שכתובזה מה שכתבו לי:
FIBROSCAN (אין לפתוח ספקים!!)
סטטוס הבקשה
20/04/2025
בקשה לא אושרה
עלייך לפנות לרופא לבחינת המשך הטיפול הרפואי הנדרש
שאלה טובההאם יש אפשרות לקבל את הבדיקה דרך פניה למיון?
ספיציפית לבדיקה הזו?נעזרנו במוקד מוצש של הרב צולק בשת"פ עם הרופא מבית החולים]
הבדיקה עצמה מבוצעת בהרדמה מקומית. בשעת הבדיקה אין כאב.אחד ממכרי אמור לעבור ביופסיה כבד
לאחר בדיקת פיברוסקאן שביצע ולאור התוצאות התבקש לבצע ביופסיה כבד
עד כמה הבדיקה אינה נעימה?כואבת?
לא. לניתוח בבית חולים שבחרתי שהקופה לא אישרה.ספיציפית לבדיקה הזו?
ברור!לא עושים את הבדיקה הזאת לכל כאב בטן...
לאחר שדיברתי עם רופא בקופ"ח, הוא בירר בשבילי.אבל לא בכל המקרים עושים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים