בדיקת רגישויות למזון ע"י מטוטלת

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשהבן שלי היה בן שנתיים היה לו אלרגיה להמון דברים בסיסיים והוא אכל רק נוטרמיגן (למי שמבין) במיוחד כשאכל ביצים הואמיד הקיא, עשינו נטרול ע"י אישה בירושלים נדמה לי שזה היה בשיטת אייפק ואחרי כמה ימים הוא התחיל לאכול הכל ב"ה גם אם לא האמנו זה היה המציאות. היום הוא כבר בן שלוש וחצי ובלע"ה הוא אוכל הכל ב"ה. מאוד כדי לנסות!

• הוסף לסימניות
בקיצור ויכוח זה הוא מסוג הויכוחים שלא נגמרים לעולם מי שמאמין ימשיך להאמין ומי שלא מאמין בחיים לא יאמין אז שכל אחד ימשיך בדרכו ויספר לנו אח"כ את מסקנותיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;591905:
בקיצור ויכוח זה הוא מסוג הויכוחים שלא נגמרים לעולם מי שמאמין ימשיך להאמין ומי שלא מאמין בחיים לא יאמין אז שכל אחד ימשיך בדרכו ויספר לנו אח"כ את מסקנותיו.
נכון נכון.
כבר עמדתי לכתוב נאום ארוך ארוך נגד, אבל אסתפק בהודעה של זה שמעלי.

(פטור בלא כלום אי אפשר: אנרגיות, שבע שדות אלקרומגנטיות סביב האדם, להכנס עם האנרגיה של המטפל לאנרגיה של המטופל, המטוטלת "מסכימה" "לא מסכימה", כוחות, הילות, זרימה ומעבר של אנרגיות, טיפול על פי תאריך לידה\שם\כתובת\ספר טלפונים בלבד, וגם כל מה שמעבר, מדיף ריח חריף של כוחות טומאה. אסור או לא, אני לא מתערב)

• הוסף לסימניות
שווה לשמוע את הרב פנגר בנושא הזה הוא היה אחד האנשים בדרגה הכי גבוהה בהודו וכשחזר בתשובה התחיל ללמד את זה ועשה כסף טוב אבל פתאום התגלה לו שהכל עבודה זרה!!! כלמור זה דברים שבכלל לא נראה עבודה זרה וחוץ מזה שבכשפים וכוחות טומאה אכן יש כוחות כמו שאומרים שזה המתנות שנתן אברהם אבינו לבני השפחות לפני שגירש אותם אז גם אם זה עובד זה לא סותר שזה טומאה!

• הוסף לסימניות
אייפק זו שיטה עם הכשר רבנים. יש לה תוצאות מדהימות בשטח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;591930:
שווה לשמוע את הרב פנגר בנושא הזה הוא היה אחד האנשים בדרגה הכי גבוהה בהודו וכשחזר בתשובה התחיל ללמד את זה ועשה כסף טוב אבל פתאום התגלה לו שהכל עבודה זרה!!! כלמור זה דברים שבכלל לא נראה עבודה זרה וחוץ מזה שבכשפים וכוחות טומאה אכן יש כוחות כמו שאומרים שזה המתנות שנתן אברהם אבינו לבני השפחות לפני שגירש אותם אז גם אם זה עובד זה לא סותר שזה טומאה!

לפחות אני מבין שגם היום הוא עושה כסף :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;591954:
לפחות אני מבין שגם היום הוא עושה כסף :D
לא הייתי מתבטאת כך כלפי רב.
הוא בן אדם ענק ההרצאות שלו מאלפות ואני בטוחה שהוא עושה א"ז לזיכוי הרבים ולהחזרה בתשובה יותר מאשר לכסף.
וביננו אתה מכיר משהו שלא צריך כסף?

• הוסף לסימניות
שיטת המטוטלת מקורה לא בהודו אלא בצרפת.

אין קשר לכוחות על טבעיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;592109:
לא הייתי מתבטאת כך כלפי רב.
הוא בן אדם ענק ההרצאות שלו מאלפות ואני בטוחה שהוא עושה א"ז לזיכוי הרבים ולהחזרה בתשובה יותר מאשר לכסף.
וביננו אתה מכיר משהו שלא צריך כסף?

חוזר בי זה היה בצחוק ..
ובכל זאת לא מתאים ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה