- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;590283:האם יש מחקרים מדעיים שזה עובד? האם יש אפילו סברה מדעית שזה יכול לעבוד?
אם לא, אז כדאי לעזוב את השטויות האלו.
כל דבר בחיים שלך אתה עושה רק אם יש עליו מחקר מדעי שבדק אותו???
נכתב ע"י אריאל וו;590283:האם יש מחקרים מדעיים שזה עובד? האם יש אפילו סברה מדעית שזה יכול לעבוד?
אם לא, אז כדאי לעזוב את השטויות האלו.
נכתב ע"י שמח לעזור;590140:.
אגב אם אתם הולכים על זה, כדאי שתדעו את האופציות: אפשר דרך הטלפון (!) דרך הספר טלפונים (!!) ובשעת הדחק אף דרך ידיעת שם המטופל בלבד (!!!)...
נכתב ע"י לללי;590295:לנטרול אלרגיות יש תוצאות בשטח, גם למי שלא מבין בפסיכולוגיה. אין ברירה אלא להאמין בזה.
נכתב ע"י bbr;590282:זה ההבדל בין אנשים ששואלים רב לפי ידיעותיו לבין אנשים ששואלים רב ופשוט מאמינים בפשטות שמה שאמר זה האמת.
הרי אם תבוא לשמים לא יענישו אותך על שעשית משהו על פי פסק של רב מתוך אמונה תמימה במה שהוא אמר.
ולצערנו כיום אנשים חושבים שרב זה רופא או יועץ ואז מאוד קל להם לחלוק על הרב.
כשאני שואלת שאלה את הרב אני משתדלת מאוד שלא יהיו לי עוררין על התשובה שפסק ומאמינה שזה רצון ה'. בניגוד לרופא שמיעץ לפי ידיעותיו, אצל רב אני מאמינה שהקב"ה עונה מתוך גרונו. ואם הוא אומר זה כשר והוא טעה זה בעיה שלו וממש לא שלי (אם אני מאמינה בו עד הסוף).
מי ששואל רב ומרגיש שאולי הרב טעה הוא זה שמפסיד, כשאני שואלת אני רגועה שזה ירד מהאחריות שלי ותאמינו לי החיים הרבה יותר קלים כך.
נכתב ע"י דניאל נ;590308:אני רוצה לראות מישהו שנטרלו לו אנרגיות ללא ידיעתו וזה עזר לו הוא יקבל ממני מליון דולר
נכתב ע"י אות ומופת;590314:אני מכירה כמה כאלה. ביניהם הבן האישי שלי. אתה יכול לראות את זה כדמיונות. אבל עובדה - ברגע שהפסקתי לאכול את המאכלים שאמרו לי באבחון שהוא רגיש אליהם, עברה לו הפריחה. כשחזרתי לאותם מאכלים, הפריחה חזרה.
נכתב ע"י פריידי;590288:על פי ההלכה אסור לעשות זאת לאדם שאין מכירים ולא ראו אותו מעולם.
אך כדי לדעת על אלרגיות יש אפשרות דרך שריר כף היד של מבקש האינפורמציה ע"י המטפל.
אם אתם מחפשים מישהו ברמה גבוהה עם הצלחות מדהימות פנו אלי באישי.
נכתב ע"י דניאל נ;590320:אני דיברתי על נטרול אנרגיות לאדם ללא ידיעתו צר לי לא אוכל לתת את המליון דולר![]()
נכתב ע"י אות ומופת;590339:נטרול, בניגוד לאבחון?
אפשרי בהחלט.נכתב ע"י bhj;590361:השאלה שפתחתי את האשכול היתה לגבי רשימה של רגישויות למזון לבנ"א מסוים,
האם אפשרי לעשות זאת ע"י מטוטלת.
(בקיצור לומר לבנ"א ממה עליו להמנע מלאכול)
נכתב ע"י ariels;590197:קודם כל, ידוע שבזמן הבית סנהדרין היו בקיאים בכל ע"ז שהייתה אז בעולם!
כולל שלמדו כישוף, שמות דלעומת זה וכד' כדי לדעת במה מדובר
כך שרב אכן צריך להיות בקיא לפני שפוסק
ראיתי פסקי דין של לא מעט רבנים שהתירו יוגה
לעומת פס"ד של 2 רבנים בלבד שחקרו זאת לעומק ופוסקים שזה איסור חמור
בלי לשאול מישהו שממש מכיר את הנושא לעומק, זה נראה סתם כתרגילים גופניים - מה הבעיה?
נכתב ע"י bhj;590325:ואם האדם הולך ל'מטפל' במטוטלת?
זה הלכה אחרת?
מה זה בכלל ואיך זה קורה?
נכתב ע"י פריידי;590572:לטיפול במטוטלת יש הסבר הגיוני שסביב כל אדם יש שדה אלקטרו מגנטי בשבע מעגלים /QUOTE]
האמנם? ומה מקור שדה אלקטרו־מגנטי זה?
נכתב ע"י אריאל וו;590583:נכתב ע"י פריידי;590572:לטיפול במטוטלת יש הסבר הגיוני שסביב כל אדם יש שדה אלקטרו מגנטי בשבע מעגלים /QUOTE]
האמנם? ומה מקור שדה אלקטרו־מגנטי זה?
אני לא יודעת! לא אני למדתי את השיטה כי אם זו שאני מכירה תשאלו אותה ותדעו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים