בדיקת רגישויות למזון ע"י מטוטלת

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;590283:
האם יש מחקרים מדעיים שזה עובד? האם יש אפילו סברה מדעית שזה יכול לעבוד?
אם לא, אז כדאי לעזוב את השטויות האלו.

כל דבר בחיים שלך אתה עושה רק אם יש עליו מחקר מדעי שבדק אותו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;590140:
.

אגב אם אתם הולכים על זה, כדאי שתדעו את האופציות: אפשר דרך הטלפון (!) דרך הספר טלפונים (!!) ובשעת הדחק אף דרך ידיעת שם המטופל בלבד (!!!)...

על פי ההלכה אסור לעשות זאת לאדם שאין מכירים ולא ראו אותו מעולם.
אך כדי לדעת על אלרגיות יש אפשרות דרך שריר כף היד של מבקש האינפורמציה ע"י המטפל.

אם אתם מחפשים מישהו ברמה גבוהה עם הצלחות מדהימות פנו אלי באישי.

• הוסף לסימניות
חברה מי שמתחיל עם השטויות האלו לא גומר איתם
יש מגנט ויש מפות בבית ויש מטולטלת
הצד השווה בכולם שאם זה עוזר זה רק בגלל הדמיון
הקטע הפסיכולוגי משפיע כ״כ חזק שהוא יכול להבריא בן אדם ולגם חלילה להרוג ( הסיפור הידוע עם הרמב״ם והרעל ) 

• הוסף לסימניות
לנטרול אלרגיות יש תוצאות בשטח, גם למי שלא מבין בפסיכולוגיה. אין ברירה אלא להאמין בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;590295:
לנטרול אלרגיות יש תוצאות בשטח, גם למי שלא מבין בפסיכולוגיה. אין ברירה אלא להאמין בזה.

אני רוצה לראות מישהו שנטרלו לו אנרגיות ללא ידיעתו וזה עזר לו הוא יקבל ממני מליון דולר
הוא אשר אמרתי זה עוזר רק בגלל הידיעה והדמיון
באותה מידה אם אני אסובב מלפפון שבקצהו נעוץ נר נשמה מעל ראשו ויפתח בסדרת יללות ולחשים מוזרים הוא יתחיל להרגיש בהארה שמיימית ואיך הגוף שלו מתנקה מרעלים שמקורם בכוכב נוגה בלה בלה בלה הכל מתחיל ונגמר בראש ..
בכל אופן אני ממליץ על מישהו שיושב במערה וקורא בקפה נמס הוא מציע שירות למי שאכל בשרי ניתן לקרוא גם ב תה ויסוצקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;590282:
זה ההבדל בין אנשים ששואלים רב לפי ידיעותיו לבין אנשים ששואלים רב ופשוט מאמינים בפשטות שמה שאמר זה האמת.
הרי אם תבוא לשמים לא יענישו אותך על שעשית משהו על פי פסק של רב מתוך אמונה תמימה במה שהוא אמר.
ולצערנו כיום אנשים חושבים שרב זה רופא או יועץ ואז מאוד קל להם לחלוק על הרב.
כשאני שואלת שאלה את הרב אני משתדלת מאוד שלא יהיו לי עוררין על התשובה שפסק ומאמינה שזה רצון ה'. בניגוד לרופא שמיעץ לפי ידיעותיו, אצל רב אני מאמינה שהקב"ה עונה מתוך גרונו. ואם הוא אומר זה כשר והוא טעה זה בעיה שלו וממש לא שלי (אם אני מאמינה בו עד הסוף).
מי ששואל רב ומרגיש שאולי הרב טעה הוא זה שמפסיד, כשאני שואלת אני רגועה שזה ירד מהאחריות שלי ותאמינו לי החיים הרבה יותר קלים כך.

אני בהחלט שואלת רב לפי ידיעותיו, וגם מאמינה בפשטות שמה שאמר זה האמת.

גם כשאני שואלת, אני רגועה ויודעת שאני יכולה להיות שלמה עם מה שאני עושה. אבל אני דואגת ללכת לרב שאני סומכת עליו בתחום של השאלה. מה לעשות, לא על כל רב אני סומכת. יש תחומים הלכתיים שבהם נתעקש ללכת דווקא לרב מסויים, ולא לרב אחר שלא ידוע לנו כבקיא בתחום זה, גם אם הוא תלמיד חכם גדול ופוסק. אם אלך לרב שאני לא בטוחה במומחיותו בנושא רב-חשיבות, אז עליי ולא רק עליו מוטלת האחריות לביצוע פסיקתו.
ואני כן חושבת שטעות יכולה להתבטא גם בקולא. והיו דברים מעולם.
רבינו המובהק בהשקפה כן בקיא בנושאים שעליהם נסוב אשכול זה. כך שקשה לי להתייחס למצב שזה לא כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;590308:
אני רוצה לראות מישהו שנטרלו לו אנרגיות ללא ידיעתו וזה עזר לו הוא יקבל ממני מליון דולר

אני מכירה כמה כאלה. ביניהם הבן האישי שלי. אתה יכול לראות את זה כדמיונות. אבל עובדה - ברגע שהפסקתי לאכול את המאכלים שאמרו לי באבחון שהוא רגיש אליהם, עברה לו הפריחה. כשחזרתי לאותם מאכלים, הפריחה חזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;590314:
אני מכירה כמה כאלה. ביניהם הבן האישי שלי. אתה יכול לראות את זה כדמיונות. אבל עובדה - ברגע שהפסקתי לאכול את המאכלים שאמרו לי באבחון שהוא רגיש אליהם, עברה לו הפריחה. כשחזרתי לאותם מאכלים, הפריחה חזרה.

אני דיברתי על נטרול אנרגיות לאדם ללא ידיעתו צר לי לא אוכל לתת את המליון דולר :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;590288:
על פי ההלכה אסור לעשות זאת לאדם שאין מכירים ולא ראו אותו מעולם.
אך כדי לדעת על אלרגיות יש אפשרות דרך שריר כף היד של מבקש האינפורמציה ע"י המטפל.

אם אתם מחפשים מישהו ברמה גבוהה עם הצלחות מדהימות פנו אלי באישי.

ואם האדם הולך ל'מטפל' במטוטלת?
זה הלכה אחרת?
מה זה בכלל ואיך זה קורה?

• הוסף לסימניות
מעולם לא שמעתי על נטרול אלרגיות, האם יש אכן דבר כזה????

השאלה שפתחתי את האשכול היתה לגבי רשימה של רגישויות למזון לבנ"א מסוים,
האם אפשרי לעשות זאת ע"י מטוטלת.
(בקיצור לומר לבנ"א ממה עליו להמנע מלאכול)

• הוסף לסימניות
מאחר שהזכירו כאן הליכה אל הרב- והאם צריך שיהיה הרב מומחה לעניין או לא - רציתי להזכיר הנאמר בחומש דברים: "צֶדֶק צֶדֶק תרדף" רמב"ן:
(כ) צדק צדק תרדף הלך אחר ב"ד יפה למען תחיה וירשת את הארץ, כדאי הוא מינוי הדיינין הכשרים להחיות את ישראל ולהושיבן על אדמתם, לשון רש"י מספרי (שופטים קמד) וטעם הכפל, לומר הדיינין צריכין שישפטו את העם משפט צדק וגם אתה צריך לרדוף הצדק תמיד, שתלך ממקומך אל מקום חכמים הגדולים, אחרי רבן יוחנן בן זכאי ליבנה אחר רבי לבית שערים ור"א אמר צדק צדק פעמים, שירדוף אחרי הצדק שירויח בו או יפסיד, או פעם אחר פעם לחזוק":
(ההדגשה שלי)
זאת אומרת, יש עניין ללכת אל חכמים גדולים.
ועוד, הרמב"ם על פרקי אבות "עשה לך רב והסתלק מן הספק":
(טז) רבן גמליאל אומר עשה לך רב והסתלק מן הספק ואל תרבה לעשר אומדות - זה אשר צוה הנה לעשות רב אינו לענין הלמוד אבל להוראה שים לך רב שתסמוך עליו באיסור והיתר והסתלק אתה מן הספק, כאמרם בירושלמי זיל אייתי לי זקן מן השוק דאסמוך עליה ואשרי לך, וכן צוה שיברח מהוצאת המעשרות באומד מפני שהוא מן הספקות:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;590361:
השאלה שפתחתי את האשכול היתה לגבי רשימה של רגישויות למזון לבנ"א מסוים,
האם אפשרי לעשות זאת ע"י מטוטלת.
(בקיצור לומר לבנ"א ממה עליו להמנע מלאכול)
אפשרי בהחלט.
  • המטפל צריך להתרכז מאד במטופל. אחרת הבדיקה אינה אמינה. (לדוגמא: אם איננו מתנתק מעצמו, הבדיקה עלולה לערבב בין האלרגיות שלו לאלו של הנבדק)
  • המטפל חייב להתמצא בתזונה. אם לא כן, הוא עלול להחליף רכיבים של בדיעבד ברכיבים של מלכתחילה (לדוגמא: סוכר במקום שמן, כשחסרה אנרגיה )
רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
לגבי רגישויות למזון אז כך - למדתי לאבחן את עצמי עם מטוטלת ולמרבית פליאתי הריאלית, זה עובד.
אבל אדם ריאלי אני בכל זאת, ולמרות המטוטלת, הלכתי לנטורופט שאם תרצי את שמו, אתן לך. הוא איבחן אצלי רגישויות ע"י בדיקת דם לחומציות בקיבה ועל פי גלגל העין ונתן לי רשימה של מה מותר ומה אסור לאכול. בד"כ גם אכילה על פי סוג דם די תואמת את הרגישויות וכדאי בהחלט לנסות.

לגבי העברת רגישויות, זה הרבה פעמים לא מחזיק מעמד. יש את מוח אחד שמעביר, אבל אצלי זה נתן הפוגה זמנית בלבד.

כמו כן, יש כדורים [למי שלא רוצה ללכת למה שאינו קונבנציונלי] שנקראים "זנידקס" שאם לוקחים לפני או בזמן שאוכלים מאכלים שלא מתאכלים טוב, זה עוזר למנוע דלקת בדרכי העיכול וכאבים.

רגישויות למאכלים מתחילה בד"כ אחרי טראומות או מצבים פיזיולוגיים או רגשיים קשים.

אם את רוצה אינפורמציה נוספת, את יכולה להתקשר אלי 052-7673419.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;590197:
קודם כל, ידוע שבזמן הבית סנהדרין היו בקיאים בכל ע"ז שהייתה אז בעולם!
כולל שלמדו כישוף, שמות דלעומת זה וכד' כדי לדעת במה מדובר
כך שרב אכן צריך להיות בקיא לפני שפוסק

ראיתי פסקי דין של לא מעט רבנים שהתירו יוגה
לעומת פס"ד של 2 רבנים בלבד שחקרו זאת לעומק ופוסקים שזה איסור חמור
בלי לשאול מישהו שממש מכיר את הנושא לעומק, זה נראה סתם כתרגילים גופניים - מה הבעיה?

אני לא יודעת על איזה רבנים את מדברת, אבל לי היתה שאלה לא מזמן לרב פוסק, לגבי הכשרת מחבת חדשה- שהציפוי שלה הוא קרמיקה, שזה כמו חרס לכל דבר.

כל רב אמור במצב שאין לו מספיק יידע, לא לפסוק אלא לברר את הנקודה ואכן אותו הרב אמר שהוא לא מכיר את החומר החדש הזה וצריך ללמוד אותו לפני שיכול לפסוק. וכך היה - הוא למד ושאל רבנים שלמדו וחקר ובירר בבית החרושת ממה עשוי הציפוי ופסק שאפשר להכשיר.

אז כל רב פוסק, לדעתי אפשר לשאול ומה שהוא לא יודע הוא אמור לברר. זה ההבדל בין רב פוסק מוסמך לבין מאגר שו"ת תורני כפי שכתב מישהו קודם לכן.

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אני למדתי אבחון באמצעות מטוטלת ולטובת חברי הפורום אני מצרפת את קובץ ובו הסבר התיאוריה של האבחון.
יש כמה דברים שברורים מאד למרות שהנושא נראה לא ריאלי:
1. זה שבבסיס כדור הארץ ישנו כח מגנטי - זוהי עובדה ברורה שניתן למצוא אותה גם במקורותינו, וכן באמצעות עולם המדע. (מכירים את הסיפור על "איך גילו את המגנט"???)
2. גם טלפתיה שנחשבת לדבר "מיסטי" היא בד"כ מוכחת וכמעט כל בן אדם יכול להעיד כל התקשרות מחשבתית עם אדם אחר. כמובן שיש כאלו שאצלם זה הרבה יותר מפותח.
3. לגבי מה ההלכה אומרת: כמו בכל דבר, כמובן שכל אחד צריך לשאול באופן אינוודואלי את הרב שלו!!!!! ולא להסתמך על מה שאחרים שאלו. כי כמו שעל הסיר שנטרף לא נסתמך על השכן... כך גם בכל שאלה אחרת. בכל אופן, מה שעוד ברור שלחזות עתידות באמצעות המטוטלת זה דבר אסור לגמרו!!! (ז"א אסור לנו לבדוק באמצעותה למשל: האם מחירי הדירות בחיפה יעלו או ירדו... וכן מי יהיה ראש הממשלה הבא.... וכו') אבל מותר לבדוק רק לצורך בריאות!!! וגם זה ב: מה שטוב לגוף שלי או לבעיה שלי עכשיו!!! (כידוע גם רגישויות זה דבר משתנה ולכם לא צופים בזה עתידות אלא בודקים מה כרגע לא פוגע בזרימת האנרגיה של הנבדק. זוהי התשובה שקיבלתי אני... לכו תשאלו את הרב שלכם מה הוא אומר...
4. בשיטה זו אין "לחשים" ואין כישופים. לעומת שיטות אחרות כמו "רייקי" למשל, שבהם בהחלט השיטה מבוססת על מילים יותר נכון מנטרות קבועות שאומרים אותן ואז זה עובד והם בהחלט שמות של ע"ז (עיין בהרצאתו המאלפת של הרב יצחק פנגר...) בשיטה זו אין שום דבר מסוג זה.
5. אסור בהחלט לבדוק ע"י מטוטלת לבן אדם בלי הסכמתו. דבר ראשון, זה לא מוסרי! וזה בטוח נוגד את היהדות!!! ודבר נוסף, זה לא מספיק יעבוד כי צריך הסכמה מצד האדם לכך אחרת זה עלול "לשקר" (שוב, במחינה אנרגטית) ולכן לפני שנבדוק באמצעות מטוטלת נבקש את הסכמת האדם ורק נבחן אותו. ובאמת מה שצריך לעשות לפני שבודקים את הפרמטרים עצמם, קודם כל, שואלים "האם אדם פלוני מסכים שאבדוק אותו?" ורק לאחר שרואים שיש תשובה חיובית באמצעות המטוטלת, אפשר להתקדם. אם המטוטלת מורה תשובה שלילית, אסור להמשיך בתהליך! (אם אתם מכירים אנשים שלא עושים זאת כך, לא פלא שתטענו שהכל שטויות כי אכן התוצאות לא יהיו אמיתיות וממילא האמון שלכם בשיטה יתפוגג..) ... גם באבחון על ידי בדיקת שריר צריכים לבדוק רק לאחר הסכמת הנבדק ורק לאחר שהשריר מורה שאכן יש נכונות לכך! אמנם, ישנם מקרים מסוימים שבהם האדם יסכים לאבחון ועדיין המטוטלת תצביע על כך ש"לא", וזאת בגלל שמשהו באנרגיה שלו משבש כרגע את התשובה, הוא בתת מודע או בגלל מפריעים חיצוניים הוא קצת חסום אנרגטית, ואז יש פתרון לעשות איזשהו תרגיל פיזי, עיסוי מסוים שאמור לשחרר את החסימה ואז נראה אכן תוצאה חיובית. אם גם זה לא יעזור, נדע שכרגע אי אפשר להמשיך ונצטרך לחכות לפעם שבה אכן המטוטלת תאשר את העובדה שיש מוכנות מצד האדם לאבחון. (ואת מה שתיארתי בשורות האחרונות חוויתי על בשרי במהלך לימוד הקורס, זה אכן היה "פוצץ"לגלות שהמטוטלת מסרבת לאשר את הסכמתי לטיפול למרות שהרגשתי שאני מסכימה באמת ובתמים... (כבר באמת חשבתי שהמטוטלת משקרת, אחרת, איך זה יכול להיות???) אל לאחר שהמורה המליצה לעשות את התרגיל שאורך כמה דקות, מיד המטוטלת נעה לצד ימין ויכולנו להתקדם!!!
ועוד דבר, לגבי הטענה שהכל זה רק פסיכולוגי: מי אמר שיש בזה פסול??? כל עוד זה לא נוגד את היהדות אין שום בעיה להיעזר בכוח הדימיון והרצון. לדוג': אני משתמשת באופן קבוע במוצרים מגנטיים (שגם הם מבוססים על העובדה של האנרגיה המגנטית שיש בעולם) ואם נציין את אחד המוצרים שבלעדיים אני לא זזה זה: פד מגנטי שאותו אני מניחה על הבטן במקרה של בחילות. אני יכולה להעיד באופן אישי שזה עובד עלי!!! (אני מאד רגישה לקלקולי קיבה) לפני כן, היו לי לילות וימים מזוויעים שהתישו אותי נוראות. ועם השימוש במגנט, תוך 10 דקות מקסימום (!!!) הבחילה חולפת! אפשר לישון רגוע, ורק לדעת שמחר ומחרתיים צריך להקפיד על תזונה מתאימה. וכל זה בלי לקחת שום חומרים כימיים ופנימיים. תגידו "זה פסיכולוגי!"... יכול להיות!!! אבל אם פסיכולוגית לשים רצועות מלפפון או טישיו על הבטן לא עוזר לי, והמגנט כן מציל אותי, אז למה לא להשתמש בו?! אדרבה, אם נגלה שגם מלפפון עוזר, נשתף גם אתכם ומחר זה יהיה הלהיט.... :)(ודרך אגב זה רק אחד מהמוצרים המגנטיים שאני ובני משפחתי, ושאר האנשים שנעזרו בזה על ידי משתמשים בו ורואים איתו נפלאות!!!) כמובן, שלא כל דבר יעבוד על כל אחד, ולכן יש כל כך הרבה שיטות ואמצעי עזר, כי אם היו מגלים משהו אחד שעוזר ל-כ-ל אחד במ-א-ה אחוז אז לא היו יותר מכאובים בעולם... ובא לציון גואל

קבצים מצורפים

• SDC12259.jpg
    2.4 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;590325:
ואם האדם הולך ל'מטפל' במטוטלת?
זה הלכה אחרת?
מה זה בכלל ואיך זה קורה?

לטיפול במטוטלת יש הסבר הגיוני שסביב כל אדם יש שדה אלקטרו מגנטי בשבע מעגלים והמטפל עם שבע במעגלים שלו מתחבר ללמעגלי המטופל ומשם הוא מטפל בו.
ויש רבנים שאוסרים יש שמתירים. שכל אחד ישאל את רבו...

אך אבחון דרך השריר נשמע יותר ריאלי
הגוף עצמו משדר המטופל רק מגלה זאת בלחיצות בשריר כף היד.

בכל אופן כבר כתבתי אני מכירה משהי מומחית בנושא אפשר גם לשאול אותה את כל השאלות והיא עונה מפורט מאוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;590572:
לטיפול במטוטלת יש הסבר הגיוני שסביב כל אדם יש שדה אלקטרו מגנטי בשבע מעגלים /QUOTE]

האמנם? ומה מקור שדה אלקטרו־מגנטי זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;590583:
נכתב ע"י פריידי;590572:
לטיפול במטוטלת יש הסבר הגיוני שסביב כל אדם יש שדה אלקטרו מגנטי בשבע מעגלים /QUOTE]

האמנם? ומה מקור שדה אלקטרו־מגנטי זה?

אני לא יודעת! לא אני למדתי את השיטה כי אם זו שאני מכירה תשאלו אותה ותדעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה