דרוש מידע בהמשך לאשכול הסרת משקפיים בלייזר: האם אתם ממליצים על קר לייזר Care Laser ? האם יש משהו שכדאי לבקש לפני הניתוח?לא הבנתי,אני שמעתי דיס
פחות בא לי לכתוב פה
אבל יש יועץ רפואי שאמר שלא סומך על הפרופסור שם
וביטלתי תור לניתוח באותו יום
לאחרונה ?הוא לא אמר לי מה
הוא רק אמר שקר בתחתית הרשימה
לא הבנתי אם אין להם ידע או שמעו משהו לא טוב
ושאלתי בכל אופן על הפרופסור והוא אמר שמכיר אותו ולא סומך עליו
בלי שום מידע נוסף
מנסיון אישי ?שטויות קאר אלופים מבדיקה
של עשרות שעשו שם והיו מרוצים
כן אני עשיתי שםמנסיון אישי ?
אני מכיר גם כמה וכמה שעשו שם ומאד מרוצים.שטויות קאר אלופים מבדיקה
של עשרות שעשו שם והיו מרוצים
בגדול כתבו לך כאן הכללאף אחד אין עוד מה להגיד לי ?
אתה בעצמך עשית שם ?אני מכיר גם כמה וכמה שעשו שם ומאד מרוצים.
אבל לא הייתי אומר שטויות על משהו שאני לא מבין בו
ואיך אמר לי רופא העיניים בקופ"ח (מומחה רציני)
בגדול כתבו לך כאן הכל
יש המון שמרוצים
ויש כאן מישהו שכתב דיס בהמלצת יועץ רפואי (לא כתב את שמו ומיהו)
מקאר לייזר ?קייזרמן
אני, אחותי וגיסי עשינו אצלו והיינו מאד מרוצים...מקאר לייזר ?
הם נקראים מקצועיים ?
ומעניין אותי מאד חוות דעת מקצועית על ד"ר יובל דומניץ
משהו יכול לתת לי ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: